Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 83

• 37 320
  • 778
  •   1
Отговори
# 210
Имам Diwali на Luminarc в черно и бяло. Материалът е различен за двата цвята. Съдя по това, че като извадя от микровълновата нещо в черна чиния, тя е нагрята, за разлика от бялата. Доволна съм от сервиза - черното е черно, бялото е чисто бяло - сравнени с тях всичките ми керамични чинии сивеят, единствено костният ми порцелан се доближава напълно по чистота на белия цвят. За домашна употреба са супер. Нямат борд, ръбът е насочен нагоре - удобни и стабилни са за хващане, но не стават за професионални цели именно поради липсата на борд.

# 211
Дървата ги слагаме на метална стойка в големи щайги (стилизирани са и са симпатични Simple Smile ) .. нарочно са с дупки, защото лесно ги прахосмучвам. Иначе ще трябва да чистя и съдовете на дървата и ще стане...

# 212
Духи, дай снимка, моля.

# 213
Духи, дай снимка, моля.
ми като се качим на вилата ще снимам Simple Smile Ама нашето си е малко по-селско ... аз не държа да е баш уау Simple Smile но пък ми е много ефективно, така че си ползваме печата с кеф Relaxed
Стойката си е наша изработка - от металните крака на едни стари легла с пружина.. нарязани, заварени във форма и боядисани Simple Smile Simple Smile

# 214
Духи, дай снимка, моля.
ми като се качим на вилата ще снимам Simple Smile Ама нашето си е малко по-селско ... аз не държа да е баш уау Simple Smile но пък ми е много ефективно, така че си ползваме печата с кеф Relaxed
Стойката си е наша изработка - от металните крака на едни стари легла с пружина.. нарязани, заварени във форма и боядисани Simple Smile Simple Smile
Непременно да покажеш моля.
Аз имам майстор под ръка, ама идеи - хич.

# 215
Здравейте, не знам къде да питам, струва ми се, че тук е нах подходящо и може би ще намеря идеи. Търся една етажерка, макс. на два реда, държина до 55 см, височина до 50 см, широчина до 30 см. Много са нестандартни размерите, а не ми се поръчва, да се занимавам с поръчки и майстори - готово може да е по-евтино, по-бързо, а понякога и по-добро. Метална или дървена/ ПДЧ, а може комбинация. Да е стабилна и с добър вид, разбира се. Макар да е в шкаф, все пак трябва да изглежда добре. ИКЕА имат подобно нещо, но най-малкият подобен вариант, който открих е 60х40х40.

Моля за идеи, ако някои е виджал подобно нещо някъде.

# 216
  • София
Редактирам се, че сега видях, че е за шкаф. Което не изключва вариант да си направиш, но....
Търси организация на шкафове. те и икеа имат, в алиекспрес също има доста, включителни с нефиксирана дължина.
А защо просто не добавите рафт? По принцип най лесно ми звучи. 🙈

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 11:54 от Angel_Dust

# 217
Накрая вероятно ще стане с рафт, само не знам как ще се закрепи да носи тежест. Ще видим, ако не намеря нещо подходящо...

# 218
  • София
Както всеки друг рафт се закрепя, колко толкова ще носи?

# 219
Проблемът е, че трябва да се закрепи напреко на шкафа, т.е. от едната страна за гърба му, а там е тънък материалът - стандатен гръб. Ползвам рафта за зеленчуци, който не се слагат в хладилник - картофи и т.н., а и други подобни, т.е. трябва да е устойчиво. В момента съм сложила един разтегателен, който ми къса нервите, защото постоянно пропада. Трявба да измисля нещо по-стабилно.

# 220
Защо не ги слагаш в кутии има красиви и с капак и ще можеш да ги слагаш една върху друга . Няма ли да ти е удобно така ? Виждала съм едни дървени с наклон в които слагат плодове. Ако намериш някъде да се продават вземи си за всяко по едно . Големи са колкото кутия за обувки . Това нещо дето го показваш ще се огъне . Съвет от мен мий ги преди да ги сложиш вътре .

# 221
  • София
Аха, а не може ли птосто да е едно дървено рафтче,на което да завиете 4крачета, някакви по-финни/елегантни мебелни ?
Или по-стабилни https://www.emag.bg/komplekt-2-metalni-kraka-43-x-30-cm-profil-6 … 20n/pd/D11GM5MBM/...

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 12:15 от Angel_Dust

# 222
Аз бих използвала ето тази количка
https://www.ikea.bg/products/kitchen-worktops/kitchen-islands-tr … ka-bqla/20382932/
между другото върши прекрасна работа

# 223
  • София
😂 Tова не влиза в шкаф, иначе и аз в сф ползвам, на кущата не си предвидих място за такава, реших, че ще държа щайгички в шаф или в гаража по-натам.

# 224
Привет, момичета, искам да си вземем малка декоративна камина, която да стои на масичката в хола. Прочетох, че те горят, използвайки биоетанол. Вредно ли е по някакъв начин "изпарението"? Не съм запозната и ще се радвам да чуя мненията ви. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт