Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 83

• 37 153
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
Тези цветове, с изключение на трите сини, ги намирам за откровено грозни. И сега какво? Нито от Пантоне ще си разплетат чорапите, нито, надявам се, някоя съфорумка ще го направи. Всеки културно и без нападки си казва мнението, не го приемайте толкова персонално ако не съвпадне с вашето.

# 631
  • София
Аз съм малко по модата, преди коледа си навапцах кухненската стълбичка, в нещо, което мн прилича на pantone 2024 U в долния десен ъгъл на оранжевите😅
Ми много ме радва😁

# 632
  • София
Нашата тапетна врата се отваря навътре, т.е. към нетапетната страна  Бели врати с бели первази и паркет, много ни харесва.

# 633
Не вярвам някой да си навапца хола в оранж заради модата.
Кухнята брои ли се? Бях решила, че ще предаде усещане за топлина

За свое оправдание ще кажа, че беше преди 20+ години.
А ето и боядисаните ми врати

Вратите са от най-най простите. Вече 3 години се държат добре.

# 634
Картините на черния фон стоят просто великолепно! Чак се връщам да ги гледам.

# 635
Много чужбинско стои 😁

# 636
Всеки като тръгне да пише тук , в празното поле със сиви букви пише “Текст на вашето мнение
Моето мнение за мазилката е това!
И въобще не ме интересува кой имал котки, кой си правил мазилката сам, кой в чия къща я е поставял и дали се прави на дизайнер или е такъв !
Леоне, моля да приемеш че тук е място за различни мнения, които не е задължително да влизат в твоя критерий за приемливост.
Да не говорим пък, че изобщо не са лично към теб, та да трябва да се оправдаваш или обясняваш.
Ако трябва да се самоцитирам “Важното е да сме живи и здрави”

Клипчето с намазаните тъмни врати ме шокира:-)

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 07:41 от second

# 637
Чу ли,ето ти бели врати.Сменяме старите с нови такива😆
Тези са на Порта Дорс

# 638
Леонето всичко приема лично и драматично, било то и за чужди къщи 😁
Оф, аз трябва да си цапам коридора и изобщо не мога да го докарам до цвят... Не искам да е такова жълтеникаво, ММ иска да му е топло, плочките са почти като на Титина половината, другите са керемидени като гръбчето й... Аз пък искам да е различно, ама да не се бие с тия модерни (явно таз година) топли цветове .. вратите са тъмни, ама то само входната се вижда, венге е тъмна.
Изобщоооо гледам си го от една година и не мога да почна, щото не знам с к'ва боя 😁

# 639
Тези са на Порта Дорс
Скрит текст:
Пердетата и пискюлите не ги ли сменяте? Simple Smile
Аз май си изгубих пискюлите, та вече навсякъде ги виждам и хвърлих око на твоите.

# 640
Ама, аз не искам бели, още повече пък с орнаменти.
Хубави са и си подхождат с всичко на снимката, но изобщо не са в моя гладък, екстремно изчистен и бозав стил. 😆
И на мен ми харесват бели врати с бели первази, но първо съм джаста-праста и ще ги надраскам с прахосмукачката и второ хич не си представям лъскав петнист гранитогрес с бели первази.

# 641
  • В заешката дупка
Друга потребителка питаше за белите врати. Чи Лу няма идея какво иска. Simple Smile

# 642
Оф, аз трябва да си цапам коридора и изобщо не мога да го докарам до цвят... Не искам да е такова жълтеникаво, ММ иска да му е топло, плочките са почти като на Титина половината, другите са керемидени като гръбчето й... Аз пък искам да е различно, ама да не се бие с тия модерни (явно таз година) топли цветове .. вратите са тъмни, ама то само входната се вижда, венге е тъмна.
Изобщоооо гледам си го от една година и не мога да почна, щото не знам с к'ва боя 😁
Дай на МС да избере първата боя, пък ти следващата година Smile
Аз коридорите гледам да са все неутрални, че свързват всички други помещения, в които, ако реша, мога да се развихря цветово, инак и това ще съобразявам - като как ще изглежда този коридор на отворена врата с тази или онази стая и коя врата да отварям, коя да държа затворена винаги. Съобразявам и обща цветова схема на жилището, но гледам и изложението - в южните стаи в селската къща има преобладаващо синьо, в другите най-много някой дребен син елемент, основно са в по-топлата гама.

# 643
Друга потребителка питаше за белите врати. Чи Лу няма идея какво иска. Simple Smile

Аз значи пак не разбрах 🤣

# 644
  • София
Понеже цветовете са ти малко есенна гама може би някое топло кафяво или топло наситено, есенно зелено... В смисъл да продължиш със земната гама.

Общи условия

Активация на акаунт