Март 2024г наближава, а бебето в корема - шава.

• 53 421
  • 850
  •   1
Отговори
# 210
Джиджито, настоявай наистина да измерат бебчето,защото е важно.

Това ритмичното трептетне  и аз го усещам на моменти и си мислех точно,че е хълцане. Случва ли ви се да ви рита ниско долу към мехура, ама чак на моменти ме заболява...
Запушеният нос е доста често при бременни заради увеличената лигавица.

# 211
Джиджи аз бих го сменила веднага тоя лекар, как така няма да мери бебето а само кръвно и кгми?😳

Аз имам йорки никакъв интерес към бебето.🤣

# 212
Ние сме с мопс и само да седна веднага се долепя до коремчето ми, а пък когато ме надуши че съм се омазала с олиото против стрии почва да ме ближе. JoyJoy

Бебка върви мъничка надявам се да дръпне рязко след 28 г.с. Последно беше 850 гр. към края на 27 г.с.

# 213
Аз през цялата бременност съм зле със носа. Подута е лигавицата и на всичкото отгоре редовно прокървява и съответно още повече се запушва от съсирената вътре кръв.
И на мене ми тежи да качвам стълби и т. н.  Преди 2 дена една прахосмукачка пуснах и щях да пукна от кръст и преумора. Joy
Моята бебка в края на 25та беше 787гр.

Хоуп, да, рита ме в мехура и така внезапно ми се допишква..., че едва не се изпускам. Joy
Също усещам лека болка като ме срита на някой места, но не точно в мехура.

# 214
Като гледам вървят доста добре на всички аз във 22.3 бяхме 460гр. На ФМ сега съм във 25.1 и съм на преглед в Понеделник.

# 215
Това с теглото си зависи и от организма на самите бебчета. Някой се раждат по дребнички, вървят си и по дребнички, а в пубертета като дръпнат и станат по 1,90 - 2м мъже или високи дами. Joy
Важното е да се вижда че няма забавяне в разтежа и при раждане да са в нормални граници. Пък дали ще са 2,5кг или 3,5кг... важното е да са здрави. Hug

ПП : И аз хем си го знам всичко това, и пак ми се вижда мъничка моята бебка. Бременна ми работа. Joy
С тази бременност изобщо не съм мене си. Все едно съм друг човек.
Вие виждате ли при вас някаква разлика.

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 14:00 от geizer

# 216
Аз съм в 6м и ми викат къде ти е корема много е малък.😄 Върви си точно по размери, чак хората се чудят.

# 217
Нашата госпожица я измериха 1060гр на 27+3 (по-рано тази седмица).

Имаме куче, средно по размер (25кг) и вече не се опитва да идва да ляга на кравай до корема ми, когато спя настрани и както много обича попринцип, защото явно шутовете и ръкомаханията му идват в повече 🤣 иначе навън ме пази безобразно... 🙄

# 218
Минзухарче, ако си слабичка и сега със зимните дрехи може и да не личи толкова коремчето.
На мене зъболекарката ми заяви, че ако не съм и била казала че съм бременна, нямало да забележи.
Док  ми вика миналата седмица - Айде бе, няма ли да ти расте корема вече. Joy
Като се събляках за прегледа видя че си имам корем, ама с широките дрехи...
Без дрехи чак ми е смешно. Слаби крака, малко дупе, и едно коремище отпреде. Joy

# 219
Не съм слаба ама хич, иначе аз виждам разлика в корема без дрехи. 72кг започнах на 70, после свалих на 65 и сега съм 72.

# 220
Аз пък да попитам вие дали се чувствате така като мен подпухнали в лицето. Като се знам, че преди това бях една изпита в лицето - сега нищо подобно. Sweat Smile

# 221
Преди да започна да свалям кг имах някакви наченки на пухкавост в лицето, но всичко се изпи и ми заминаха бузите Cry. Но имам чувството че пръстите ми сякаш леко са подути... ама само сутрин. За ритниците съм казвала и друг път, че бебето ми намества чакрите. Като удари в пикочния мехур и после все едно съм с цистит. В ректума след удара не мога да различа газове ли имам или продължава да рита. А в шийката май се спря да бие, но беше забавно - направо подскачах. Корем иначе си имам, но допреди месец нямах, изведнъж порастна... ама си имам и мазнини де Grinning.

# 222
Някоя мама пие ли Утрогестан от скоро /не в началото на бременността!/ ?
Вчера АГ ми изписа по-слаба доза 2х1 капсулка за всеки случай на моите честички понаболявания, макар че на ултразвука не се вижда абс нищо притеснително, а шийката ми е около 35мм. Ако някой го приема, как се чувствате след прием, в каква доза ви е и т.н.? Аз ще го пия до следващия преглед и се надявам да няма странични ефекти. Тя ми обясни, че също като магнезия препарата отпуска матката.

# 223
Здравейте, мамите с по-големите деца как мислите да организирате детските стаи? Ние имаме кака, с която още спим заедно и се чудя като се появи бебето дали да отделяме нея в отделна стая и аз да съм само с бебето или пък и с каката и с бебето в една стая… някой да е мислил по темата?

# 224
Някоя мама пие ли Утрогестан от скоро /не в началото на бременността!/ ?
Вчера АГ ми изписа по-слаба доза 2х1 капсулка за всеки случай на моите честички понаболявания, макар че на ултразвука не се вижда абс нищо притеснително, а шийката ми е около 35мм. Ако някой го приема, как се чувствате след прием, в каква доза ви е и т.н.? Аз ще го пия до следващия преглед и се надявам да няма странични ефекти. Тя ми обясни, че също като магнезия препарата отпуска матката.
Аз като съм го приемала през устата получавах силно замайване и трябваше да лежа или да си поспа за около час. Ако имаш проблеми говори с док дали да го поставяш вагинално. Тогава няма странични ефекти.
С но-шпа не сте ли пробвали за болките?

И мен ме наболява като кихам или кашлям, като се протегна за нещо... Ама това е от разтягането. При теб какви са болките?

Общи условия

Активация на акаунт