Март 2024г наближава, а бебето в корема - шава.

• 48 924
  • 850
  •   1
Отговори
# 165
От няколко дена не осещам бебето и ми е притеснено а съм в 24.6 за последно беше доста активна и нещо ми е притеснено вие как осещате вашите бебета

# 166
  • София
Аз в някои дни едвам я усещам, в някои пък не се кротва. През нощта също е доста активна. Явно тогава се разбужда повече като не съм постоянно в движение.

Аз първия път почнах тонове в 30гс, сега още не сме говорили (това в друга болница обаче, въпреки че и в сайта на Токуда пише, че се започва от 30гс). Ще трябва да се разберем и за третата ФМ, някъде за края на януари сигурно. Аз ще си я мина, при мен това са най-приятните прегледи, а първият път тогава ми дадоха и най-изчистена 4Д снимка на синът ми и сега искам пак такава Grinning.

# 167
Незнам дали има значение че нося клинове, които са ми под бюста да не би да ми притискат корема, първа бременност ми е и нищо не знам ако не е нета поне малко да чета

# 168
Нося само такива клинчета и се чувствам най-добре с тях. Просто гледам ластика наистина да не е много стегнат точно там.

А, и в това студено време нямаме много избор. Sweat Smile

Имам също един чифт дънки за бременни, но тях изобщо не съм ги слагала.. само където ги взех, че не бяха и никак евтини.

Незнам дали има значение че нося клинове, които са ми под бюста да не би да ми притискат корема, първа бременност ми е и нищо не знам ако не е нета поне малко да чета

# 169
Аз също не винаги усещам.  2-3 дни нищо не усещам после изведнъж пък цял ден и много силни движения и ритници. При прегледа не видяха никакъв проблем, даже се движеше но явно без да усетя. Казаха че се случва да има такъв период

# 170
Ако не си усещате бебето, изпийте една кола или кафе, хапнете нещо сладко и ритниците започват.

# 171
Аз бях на преглед понеделник 23+5, бебчо е около 700 гр., казаха че си върви нормално. За мое успокоение следващия ми преглед е на 28-ми когато започвам вече 7 месец в 27 гс тогава ще говорим вероятно дали ще правим трета морфология и кога.

Иначе и при мен има от време на време да не ръчка, той доктора каза че то така се е завъртяло и е още малко, пък и то си спи, така че да се успокоя.

Даже ми каза, че мога да си пътувам по празниците, даже и със самолет ако реша. Стига да не е нещо екстремно и да не прекалявам с храната всичко трябва да си е наред.

А за дрехите за бременни, всички които си взех на корема са ми още огромни и съм като пингвин 😂 Ще изчакам за тях януари, като бебчо порасне повечко, иначе съм +7кг качени и с изключение на впити дънки всичко друго си ми е ок.

# 172
На тонове и аз от 32 седмица след Нова година. Някой да има отзиви за тази количка

# 173
Здравейте,мами. Тъй като на пазара има много различни марки,към коя бебешка козметика сте се ориентирали ?

# 174
Здравейте,мами. Тъй като на пазара има много различни марки,към коя бебешка козметика сте се ориентирали ?

Следя, защото и аз не съм ориентирана

# 175
  • София
Аз със синът ми съм ползвала Мустела, Биодерма, Джонсънс, Бочко. Общо взето той няма проблеми с кожата и всичките му влияят ок. Сега мисля да взема някоя голяма разфасовка (Биодерма може би пак) и двете деца да карат с еднаква козметика. Иначе Ла Рош и wooden spoon също ще пробвам по някое време. Гледам като цяло да редувам различни. Ще видя и каква е кожата на малката в болницата и ще мисля дали някаква по-специална козметика ще трябва.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 18:00 от JayRay

# 176
Аз съм взела Hipp, ама ако е с капризна кожа, ще търсим друго.

# 177
Аз съм се насочила към Мустела. С първото дете бяхме първоначално с bubchen, после минахме на Бочко.

# 178
На мен ми е супер удобно с дрехите за бременни, направо не знам как може да си продължавате да се обличате с вашите стандарти дрехи ....мен всичко ме дразни а съм качила 4кг .

Относно козметиката ние ще си продължим с Авен/Ларож и Биодерма, тъй като това използваме към момента с бъдещата кака.
Като цяло нашето семейство е с чувствителна и суха кожа и не смятам да рискувам с други марки Simple Smile

# 179
Налии... 😀😀 Толкова ми е удобно и приятно с клинове, че не мога да повярвам, че съм носила дънки преди. 🤪🤣

Общи условия

Активация на акаунт