Март 2024г наближава, а бебето в корема - шава.

• 49 215
  • 850
  •   1
Отговори
# 465
От два дена нещо ми дразни гърлото, и да се обадя на АГ си е без ефект, някои със същия проблем и какво е приемал?

Аз си правих гаргара с топла вода и сода и смуках няколко таблетки "Исла".

Днес и аз съм със зачервено гърло, през нощта го усетих. Почнах Тантум Верде + чай лайка с мед и 🍋, гаргара със сода и мазане на гърлото с мед и сода (смесено). Дано се стопира всичко.

# 466
А вас понякога заболявало ли ви е отдолу интимната част😅 понякога ме боли, макар и да не е силно и не знам има ли нещо притеснително в това.

# 467
При мен се появи някаква странна болка от 2 дена, когато се разхождам.
Ама четох че в по напреднала бременност бебчетата започват да оказват по силен натиск надолу и май е от това.

# 468
И мен ме държи хремата още 2 седмица😶...
Ние хванахме вируса с гърлото миналата седмица. Общо взето пръсках с Тантум верде, мед с лимон ядох и пих чайове. ММ го изби и с температура, мен с хрема, която още държи.  Той си прави и гаргари със сода. Мина и през всички баби дядовци и за около 4-5 дни мина.

# 469
Точно днес, докато чистих, направо нещо ми "натежа" в интимните части. 🤣 От няколко дни тялото ме боли все едно имам мускулна треска, интересното е, че все едно съм се разтегнала около интимната област. Странна работа.

# 470
Нещо подобно, само където ми започна и без да правя нещо физическо. Последните дни нещо по-силно започна да ме боли таз, кръст, гръб всичко и накрая и интимната част започна лека болка и дискомфортно когато продължи повече време. Помислих да не е нещо страшно и да напира бебето, но не усещам никакви контракции😆
Точно днес, докато чистих, направо нещо ми "натежа" в интимните части. 🤣 От няколко дни тялото ме боли все едно имам мускулна треска, интересното е, че все едно съм се разтегнала около интимната област. Странна работа.

# 471
При мен е обратното имам чувството че съм някак  суха и дори все едно болезнено все едно се свива

# 472
Мале, тъкмо влизах да се оплача от горе-долу същите неща като вас Close.  Хубавото е, че щом всичко сме така, значи е нормално Grin ... предполагам...
Та да се оплача и аз Joy.
От вчера следобяд и днес, в ляво - долу, много ниско на корема, усещам нещо като болко-мускулна треска. И странното е, че се проявява когато съм седнала или легнала (предимно) и като се завъртя, все едно коремът ще ми се откъсне. Уплаших се първоначално да не са контракции, че малко наподобяваше менструални болки, но коремът е спокоен и мек, бебето си играе. И интимните части усещам някак си като... подути... и имам чувството че ми се увеличи леко течението, но няма сърбеж, пак е безцветно. Ходя като луда да проверявам за кръв, защото се уплаших много от тази болко-мускулна треска...

# 473
Същата съм и аз, откакто бебето се обърна с главата надолу имам такива болки. Много странно, точно като мускулна треска. 😅

# 474
Моето май от началото все си е с главата надолу, постоянно подпира в пикочния мехур и като имам газове имам чувството че ми се разпъва нещо вътре в корема и ще гръмне.
Аз и друго да питам:
Получавате ли сърцебиене? Имам някакъв спомен, че обсъждахме задъхването в покой. Ще ме прощавате ако вече е обсъждано. Просто днес следобяд както си лежах и на два пъти като се завъртях наляво и онуй ми ти сърце като започна да претупва, навъртя километраж. Като се завъртя надясно мина, както и като станах.

# 475
При мен не е с главата надолу все още(поне до последния преглед не беше), но пак си има лека болка и дискомфорт.
Относно сърцебиенето още от самото начало имам и то по 160 пулс вдигам. Многократно ходих на кардиолог и всичко е наред. Така и никой лекар не разбра от къде е та явно от бременността.

# 476
Мале, пулс 160.... как го издържаш това?!
Знам, че щитовидните хормони могат да окажат влияние - изследвала ли си? И дефицит на магнезий също, не знам дали пиеш.
Предполагам всичко сте проверили, де, щом си ходила на консултация,  ама да кажа и за другите.

# 477
Изписаха ми лек бета блокер. И да всичко е в норми. Кардиолог много пъти, кръвни изследвания и всичко. Даже на ендокринолог пак ще отида догодина но хормоните които са изследвани са в норма. Само Б12 и витД ми бяха ужасно ниски, но чак за такъв пулс на дали е от тях

# 478
  Някои нещо да има подобно при изследванията

# 479
Уф, май имам бели петънца по сливиците...притеснявам се да не вдигна температура. Освен компрес с оцет на челото, нещо друго за сваляне?

Общи условия

Активация на акаунт