Март 2024г наближава, а бебето в корема - шава.

• 49 213
  • 850
  •   1
Отговори
# 480
Люси, онзи ден изследвах и аз ПКК и при мен излезнаха понижени лимфоцити и повишени неутрофили, но на прегледа след това не им обърнаха внимание, а и аз не чувствам никакъв дискомфорт. Не знам.

# 481
Радвам се, че сте намерили решение и си по- добре сега!

Само Б12 и витД ми бяха ужасно ниски, но чак за такъв пулс на дали е от тях

Може да е заради ниския Д. Той спомага за усвояването на калций, а когато е много нисък може да се стигне до хипокалцемия и от там до проблеми със сърцето.
Не казвам, че е такъв случая при теб, разбира се, но със следващите кръвни бих пуснала калций, ако не е изследван до момента. За всеки случай.

Аз бях с много нисък Д, 8 при долна граница 50, и по трудния начин научих някои работи Sweat Smile

# 482
Аз също получавам сърцебиене понякога и то странното е, че го получавам, когато съм в покой. Сърцето се натоварва, при мен бебетата са две. И аз се разхлабих с тия витамини Прегнакеър, имам още 4 хапчета и ги спирам за една седмица. Вижда му се края, ще стискаме зъби още малко.

# 483
Здравейте! При силен сърбеж на гърдите, когато натисна без да искам, по ръката ми остава една капчица, бистра като вода… на някой случвало ли му се е ? 25 г.с.

# 484
Аз също често се разхлабвам и пия прегнакеър плюс от месеци
Аз също получавам сърцебиене понякога и то странното е, че го получавам, когато съм в покой. Сърцето се натоварва, при мен бебетата са две. И аз се разхлабих с тия витамини Прегнакеър, имам още 4 хапчета и ги спирам за една седмица. Вижда му се края, ще стискаме зъби още малко.

# 485
  • София
Аз също имах сърцебиене от нищото, но всичко се регулира като почнах приема на желязо. В изследванията излезна дефицит и изчерпан почти запас в депата. Ако там е ниско също може да е причина.

# 486
Консултация с кардиолог правена ли е?
Откакто такъв ми изписа Панангин забравих за това сърцебиене от нищото.

За храните, гледам да не се втилясвам кой знае колко, но все пак внимавам, защото се озовах в Пирогов в началото на бременността си (може би във февруарската група го бях писала) след консумация на малини! купени от Ф@нтастико, и киснати във вода около 30мин - токсико-алергичен шок... Нито изядох голямо количество, нито някога съм имала алергии... та беше много гадно и затова съм с едно наум от тогава...

# 487
Това с болката в интимната област е напълно нормално , особено когато бебето вече е с главата надолу. В края на бременността ще видите какво е  хаха . Имайте предвид,че разширяването на таза също "помага" за този дискомфорт.

И аз понякога имам сърцебиене и задух ей така от нищото,но пък АГ каза че е доста често срещано при бременност. Пробвайте да регулирате пулса с дишане, на мен понякога ми помага.

Качвам снимка и на моите изследвания,като според лекаря ми са си добре и няма поводи да притеснение. Аз се честно казано се ошашках в началото,като ги видях.
При мен предполагам има значение,че бях болна до преди седмица и все още имам остатъчна кашлица.

# 488
Аз също имах сърцебиене от нищото, но всичко се регулира като почнах приема на желязо. В изследванията излезна дефицит и изчерпан почти запас в депата. Ако там е ниско също може да е причина.
Точно така и при мен. А феритинът беше под долна граница и го приех венезно Феринджект. Минаха 2 дни от вливката и съм супер. Имах много силно главоболие по време на вливането, но сега съм по-енергична и свежа. Убедена съм, че нивото на желязо и феритин се е вдигнало дори и малко. 😄

И във връзка с това - Пелт04 (04 набор ли си между другото?) с този нисък хемоглобин, бих пуснала желязо, жск, феритин. АГ не ти ли каза?

# 489
Точно така и при мен. А феритинът беше под долна граница и го приех венезно Феринджект. Минаха 2 дни от вливката и съм супер. Имах много силно главоболие по време на вливането, но сега съм по-енергична и свежа. Убедена съм, че нивото на желязо и феритин се е вдигнало дори и малко. 😄

И във връзка с това - Пелт04 (04 набор ли си между другото?) с този нисък хемоглобин, бих пуснала желязо, жск, феритин. АГ не ти ли каза?

Хаха не на 32г съм 🤣
Пусках си миналия месец бяха ниски и пия желязо . Тогава Хемоглобина беше Ок ,но сега е паднал 🫤

# 490
  • София
Здравейте, момичета, отново се връщам към Сорбифер Sad бебко е 1кг и 187гр. в края на 27 седмица и не се учудвам колко повече е започнало ми тежи и натиска надолу (и аз имам временно подуване отдолу), разходките ми станаха мъчение, че с тоя студ още от вратата ми се прихожда до wc 😀 ще изтърпим, малко остана.

# 491
О да. Освен болката  "там" започна и много силна болка в таза и вече нищо не ме облекчава, отделно от доста време ме наболява и корема. Не ми се втвърдява корема, но бях се шашнала че са контракции😅 но явно ще се търпи
Това с болката в интимната област е напълно нормално , особено когато бебето вече е с главата надолу. В края на бременността ще видите какво е  хаха . Имайте предвид,че разширяването на таза също "помага" за този дискомфорт.

И аз понякога имам сърцебиене и задух ей така от нищото,но пък АГ каза че е доста често срещано при бременност. Пробвайте да регулирате пулса с дишане, на мен понякога ми помага.

Качвам снимка и на моите изследвания,като според лекаря ми са си добре и няма поводи да притеснение. Аз се честно казано се ошашках в началото,като ги видях.
При мен предполагам има значение,че бях болна до преди седмица и все още имам остатъчна кашлица.

# 492
  • София
Аз желязото явно ще пия до края като говорихме с АГ. С нея последно като се видяхме каза да го спра само 3-4 дни преди изследванията, които сега ще пускам и то после останаха едни 2м до раждането.

Чета 100 различни мнения, включително на ендокринолози - ОГТТ с инсулин ли да пусна или не. На едно място се казва да, на друго не при бременност. АГ не е искала. Та съм в чуденка. А гледах, че се пуска за инсулинова резистентност.

ММТР, и аз получавам болки в корема ниско без втвърдяване. Не са явно контракции, защото всичко е ок на ехографа. При мен е предимно като ми се пишка и ми е пълен пикочния мехур, или съм пила кафе. Малката отделно удря много мехура, все едно си намества възглавничката да й е удобно Grinning
А вчера получих точно с втвърдяване на корема еднократно без болка и разлика имаше определено. Малкият много ме ядоса вечерта с лиготии и глупости, та сега ще опитвам да контролирам малко емоции повече да не се повтаря това.

# 493
Аз желязото явно ще пия до края като говорихме с АГ. С нея последно като се видяхме каза да го спра само 3-4 дни преди изследванията, които сега ще пускам и то после останаха едни 2м до раждането.

Чета 100 различни мнения, включително на ендокринолози - ОГТТ с инсулин ли да пусна или не. На едно място се казва да, на друго не при бременност. АГ не е искала. Та съм в чуденка. А гледах, че се пуска за инсулинова резистентност.

ММТР, и аз получавам болки в корема ниско без втвърдяване. Не са явно контракции, защото всичко е ок на ехографа. При мен е предимно като ми се пишка и ми е пълен пикочния мехур, или съм пила кафе. Малката отделно удря много мехура, все едно си намества възглавничката да й е удобно Grinning
А вчера получих точно с втвърдяване на корема еднократно без болка и разлика имаше определено. Малкият много ме ядоса вечерта с лиготии и глупости, та сега ще опитвам да контролирам малко емоции повече да не се повтаря това.

Пусни само глюкоза при обременяването , без инсулин. Аз съм с ИР и още в началото еднокриноложката ми каза, че по време на бременност инсулина се качва изкуствено и няма смисъл от него да се гледа. При последната комсултация АГ го потвърди .

# 494
  • София
Кристиана, мерси! На моята ендокриноложка няма как да й пиша, че е в отпуска, а и малко тъп ми се струва въпроса и да я търся само за това Joy

Общи условия

Активация на акаунт