Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 280
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Някой от тези може ли да мине за унисекс или всичко е твърдо дамско?

# 166
  • София
Фрау С, благодаря за информацията!

# 167
  • Варна
Ако някой като мен се чуди, какви са тия NG парфюми:
https://ng-perfumes.nl/?lang=en
И на холандците им е през оная.........здраво наливат ментаци Satisfied
От клипчето се вижда, че произвеждат и други продукти за Лидл под марката CIEN.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 21:35 от D-frag12

# 168
Ivaila bg, имат безплатна доставка на 3 броя парфюмни мостри.
Имат и код за отстъпка. Аз чакам моите мостри

BGMAMA      Този код за 10 % отстъпка на всички парфюми на марката Yodeyma е специална благодарност за всички от форума БГ МАМА, за това, че помогнаха нашата пред коледна кампания да умножи желаните си резултати по 4 за по-малко от 3 дни, а ние предвиждахме 13! Весели и щастливи празници на всички! Благодарим Ви!  
 Кодът е валиден до 31-ви Декември и може да се комбинира с коледната ни кампания с 11 % отстъпка на всички парфюми! За да въведете кода когато стигнете до "Поръчка" ще видите над полето за " Име" Бутон "Имате промо код?
Натиснете тук, за да въведете вашия код". Отваряте и въвеждате кода там Simple Smile
 BOX NOW ПОДАРЯВА НА ВСИЧКИ ПОРЪЧАЛИ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА СЪЩО ДО 31 -ВИ Декември

# 169
  • Варна
Degaje имат някои нови нещица:
https://www.facebook.com/www.nalivniparfumi

# 170
  • София
Да, очакваха ги от края на октомври в Кърджали, където е българското представителство на Degaje. И аз вече си набелязах поне два.

# 171
  • Асеновград
Скоро обсъжахте имитации на Delina, аз след дългго проучване😅 разбрах че най сполучливата имитация на Делината е на Armaf club de nuit white imperiale, не знам дали някой го е обсъждал, нова съм в темата. И не съм поцдушвала нито оригиналната Delina, нито който и да е от dupe-овете и. Порсто няма къде. Ще търся поне Armaf.

# 172
  • BG-DE
Имам този Армаф, той е  копие на Делина Ексклузив. Между двата аромата Делина и Ексклузив има съществена разлика като вторият е по-тежък, плътен и върху мен се развива много подобно на Рози и ванилия на Мансера 😊 Армаф се доближава наистина доста до Делина Ексклузив, но лично мен ме дразни страшно някаква нотка, тамян ли е или нещо друго не знам, ако имате възможност пробвайте на кожа преди да го вземете. Много добра имитация на Делина имат Зара, True amore се казва парфюма.

# 173
  • Асеновград
Да, една жена в youtube го описа точно като микс между delina и delina exclusive.
На Зара ще го проверя.

# 174
  • София
От няколко дена разнасям един от парфюмите на Zara. Бих казала, че е много добра имитация на Goddess - T.Mugler.  Особено ме впечатли трайността - усещам на дрехи с дни. А на кожа - цял ден.
...A си мислех да го купувам от Giza.

# 175
  • BG-DE
Много благодаря за тази информация, при последната ми поръчка от Flaconi.de ми бяха сложили мостра на Alien Goddess и взе, че ми хареса но трайността му беше отчайваща и затова още му се чудя но тази Зара ще я потърся 😊

# 176
  • Асеновград
Ето още двойници от зара
А този momorable aura също го дават двойник и на fame на paco rabbane

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 17:31 от Yana.GG

# 177
аз съм много доволна от тези , в момента ги има в лидл само за 11 лв ... 100мл  и учудващо трайни и добра имитация 😇 stylish girl ми е любим имитира C.H. Good girl

# 178
  • Deutschland
Хмм, каква им е трайността?
Мъжът ми снощи ходи в Лидл, ама не каза има ли ги при нас. А може и нарочно да е премълчал, защото знае че ще хукна.

# 179
Хмм, каква им е трайността?
Мъжът ми снощи ходи в Лидл, ама не каза има ли ги при нас. А може и нарочно да е премълчал, защото знае че ще хукна.
Почти през целия ден го усещам 😊😊 .. Към 8 сутринта се напръсках още го усещам по китките на ръцете макар и слабичко вече , но по якетоо и косата си го усещам доста доообре. 😊😊😊 За тази цена си е попадение.

Общи условия

Активация на акаунт