Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 685
  • 764
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте, много ще съм благодарна, ако ми помогнете. Купих си ароматизатор за кола на Areon и много ми допадна, дали знае някой на кой парфюм е аналог?

# 151
Здравейте, някой знае ли добра имитация на Soleil Blanc Tom Ford? 💕🌟 🙂

# 152
Привет
Поръчах два аромата от Гиза. Единият е кафе интенз, който е 1:1 с монталския оригинал. Като трайност също е много сполучлив. Другият е абсолют ванилия, отново имитация на монтал. Страхотен аромат, но след 5 мин вече не се усеща. Нямам наблюдение върху оригинала, нооо детските парфюмчета на Бон Бонс имат същия аромат, и са мнохо по- трайни, само за 6 лв. Още никой ли не е попадал на имитация на Mugler Godess?

# 153
Goddess имат Дивайн, нещо се коментираше, че и Гиза ще го пускат. Аз се убедих, че трайността е толкова относителна, зависи от хиляди неща, включително и собственото ни обоняние, с някои аромати носа просто привиква и не ги усеща, други пък не се задържат на кожата. Изчакайте го малко да узрее поне месец и пробвайте пак.

# 154

На Divain го намирам, че е същият е точно толкова нетраен колкото оригинала.

# 155
Аз имам на The Moon. Не мога да кажа колко се доближзва до оригинала като аромат, но като трайност е супер за мен. Около 5-6 часа ми издържа, като след това рязко изчезва. Нанасям поне 8-9 апликации в косата и на кожа.

# 156
Бихте ли ми препоръчали добър еквивалент на TOM FORD - Lost Cherry

# 157
  • Sofia
Няколко страници по-назад се коментираше доста подробно.

# 158

D&P - трайност над 8 ч на моята кожа. Търся добър аз на Адикт Диор или Мюглер Muse

# 159
Има ли някой пробвал Delina на Гиза? Дали е добре ли е направена? Моята на Сан сиро замина за подарък, не се спогодихме някак...

# 160
  • Light of Zartha

D&P - трайност над 8 ч на моята кожа. Търся добър аз на Адикт Диор или Мюглер Muse

Аз бях писала на предна страница за Диор адикт. Из стари теми спрягат варианта на Роксан. Аз го имам и е ужасно траен, но оригинал нямам, само съм чувала, че е 1:1 или поне много много близък. Ще се радвам, ако някой сподели нещо по-актуално.

# 161

Аз бях писала на предна страница за Диор адикт. Из стари теми спрягат варианта на Роксан. Аз го имам и е ужасно траен, но оригинал нямам, само съм чувала, че е 1:1 или поне много много близък. Ще се радвам, ако някой сподели нещо по-актуално.

Да май него спрягат,ползвала съм оригинала.За мен е TOP- любимец. Ако на Роксан наподобява ,ще е супер. Адикта е  с голяма трайност и шлейф,Дано и на Роксан- на Ди ен Пи ми хареса,но сякаш не е 1:1 😂

# 162
  • Light of Zartha
Аз имам едно муудче от преди почти 10г и все още е супер трайно и с шлейф. Дано не са ги развалили.

# 163
  • София
Това са 15 мл. парфюмите от Лидл.

Нямам представа кои парфюми  имитират. Нямах време да ги тествам.

# 164
  • Deutschland
Ето кои парфюми имитират

Общи условия

Активация на акаунт