Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 577
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И в нашия Лидъл още не ги бяха пуснали-минитата. От големите имам Нарцисото и Аквата. Другите просто не ги харесвам.
RebelHeart получих си и др.парфюм от Рефан(183) на  от румънската фирма през eMag. И "да"може би наистина концентрацията, като че е малко по-слаба, но си е същия аромат, който познавам и обожавам от миналата година. Имам вече употребени 50мл.и този ще замине за подновяване. Ползвам го даже и нощем понякога.

# 136
Някои има ли вече впечатления от новите на Гиза?

# 137
Капитале за мен е трепач от всякъде! Карамел, шафран, изкушаващи плодове, съблазняваща ванилия и идеалното количество амбър. Истински разкош и наслада за сетивата ми, чувствам се обсебена от него. Имам го от няколко дни и вече съм изхабила 1/3, а имам трицифрено число предимно оригинали. Обмислям сериозно запасяване. Нямам идея колко е близък до оригинала, защото не съм го пробвала, но честно казано не ме и вълнува. Половинката стои на 2 м. от мен и каза, че нося много секси парфюм. Сияж и трайност- много добри. Не ми е унисекс,  клони изцяло към дамски.
Autumn vibes определено не го разбрах, категорично не е в мой стил. Когато усетя полъха му от далече, всъщност е приятен, различен, дори донякъде сгряващ. Наистина препредава доста точно есента- пътеки от златни листа, мъх, дори влагата от почвата, която се усеща след като слънцето напече и разтопи тънкия сутрешен скреж от тревата.

# 138
ina-mina, просто не мога да устоя на такова описание. Нямах си работа аз да питам. Да го мисля ли сега или да стрелям направо?

# 139
VanessaDE имала съм го в изпълнение на Заг, Парфен и сега Мартинез. Версията на заг е сякаш по-лека, но на Мартинез е убиец като трайност при мен. Бих подновила Мартинез.
Не съм задала въпроса правилно явно. Гледам,че L'interdit има ЕДП,ЕДТ,Интенз,Руж...не съм ползвала никога тези аромати.Гледам ги доста време вече из нета и ми стана интересно.Голям хайп на тоя Руж...Та,кое си заслужава да се пробва? Имитации ще се намерят все някак

Днес бях в Лидл.Има 4 нови аромата,но някакви захаросани...нищо общо с тези от снимката на RebelHeart

# 140
а някой може ли да ми обясни какво трябва да се поръча като вид разфасовка от сайта на Гиза за да се ползва директно или няма такъв вариант. И ако няма - какво още трябва да се закупи и направи?

# 141
ina-mina, просто не мога да устоя на такова описание. Нямах си работа аз да питам. Да го мисля ли сега или да стрелям направо?
Ако си падаш по сладки и закачливи гурмета, допускам, че ще ти хареса.

От Гиза може да поръчате масло в рол он шише, от което се нанася директно върху кожата или да го разредите като парфюм във Ваше шишенце, а може да поръчате директно спрей от сайта.

# 142
Ина, описанието ти така ме изкушава, че със сигурност няма да устоя! Обожавам шафран и още се мотам и не съм пробвала италика, което по спомен ми препоръчаха тук, но сега ще се разходя до Гиза и ще си сгря душата!

# 143
Ако си падаш по сладки и закачливи гурмета, допускам, че ще ти хареса.

От Гиза може да поръчате масло в рол он шише, от което се нанася директно върху кожата или да го разредите като парфюм във Ваше шишенце, а може да поръчате директно спрей от сайта.

С какво го разреждате? Ще поръчам от новия Капител😂,който хвалите. В Бургас няма Гиза до колкото знам. Иначе търся копие на Адикт Диор и аз. 

Между другото давам обратна връзка за Lost Cherry на D&P- траен на моята кожа над 8 ч.На дреха повече! И си влачи шлейф Simple Smile Да към10 ч е една идея по- прибран,но! +1 за D&P ,не знам как е на Дивайн,щях да поръчам но доставката ме спря! 20 лв,беше колкото моят парфюм в намаление 😂

# 144
Обратно на моите очаквания, Италика не ми стана фаворит, не мога да дам обяснение защо. Просто не ме грабна от първата апликация и така до днес. Имам си други гурме любимци. В Капитале при мен най-силно доминират карамела, плодовете, в драй дауна се появяват и цветята за разкош. Не мисля, че шафранът е толкова доминантен, както в Италика например, а съвсем нежно загатнат, точно колкото да направи аромата още по-загадъчен и секси. Но пък знаете, че на всяка кожа парфюмите се усещат различно. Надявам се да не съм ви подвела и на всички вас също да ви хареса, както на мен. Flowers Bouquet
За разреждането на маслото, нека се включи някой компетентен, или се разровете назад в темите. Имам смътен спомен, че се разреждаха 2 части спирт и 1 част масло, но досега винаги съм взимала спрей и реално не съм пробвала. Simple Smile
Споделете, моля, за кой сезон според вас е прасковата на Т.Форд в изпълнение на Гиза? С такова желание я взех, но засега съм доста разочарована. Въобще не отговаряше на очакванията ми и се радвам, че взех 30 мл. на Гиза, а не отнесох голяма бутилка на М.Алхамбра, както планирах.

# 145
  • Бургас
Аз също не харесвам Италика, прекалено ми е всичко в нея.Признавам, че е направена наистина добре, но не е изобщо за мен.

# 146
И при мен не се получи с Италика, но я
преправих с масълце от кафе и сега става за носене.

# 147
Мисля, че точно заради твой пост, когато поръчах Италика за всеки случай добавих и едно масло кафе и шоколад за всеки случай. Все още не съм я преправила, защото не ми се занимава, но е въпрос на време. Grinning

# 148
Не знаех, че има масло Кафе и Шоколад, но може да стане и още по -хубава Италиката с него. Аз си поръчах чисто Кафе и факт, че сега е по - носима.

# 149
  • софия
Да споделя ,че трайноста на поръчаният от мен Aventus for her Creed на Чоган си е доста траен.

Общи условия

Активация на акаунт