Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 567
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Дали във всички магазини ЛИДЛ ще предлагат едни и същи парфюми или някъде ще има повече видове?

Във всички филиали на Лидл предлагат едни и същи парфюми. Някои са от постоянния асортимент, а други ги пускат 2-3 пъти в годината.

# 121
  • обл. Шумен
....
2. Linterdit - каквото и да напиша за този парфюм, ще бъде малко. Това е един от парфюмите, които винаги ще имам. Чисто, невинно излъчване....
Взех си миналата седмица от Заг, продавачката ми го описа като "лек и нежен". И тук срещам такова описание, а на мен ми напомня на ром с бадеми..т.е. по-наситен и мощен аромат. Може да ми е наляла друго или да не съм измила добре флакончето от предният път...

# 122
Привет момичета, нова съм в темата и, да си призная, освен Рефан -други наливни парфюми май не съм ползвала.. (освен че сега поръчах от едно момче във фейсбук, което прави), та искам да се извиня за въпроса, но магазин на Заг във Варна или техни парфюми къде могат да се намерят освен онлайн?

# 123
Розовичкият горе в ляво дали не е Narciso for Her EDP?!
Frau,Menerva,има ли ги при нас? Аз че недовиждам е факт,но не съм ги виждала по нашите магазини

Имам въпрос за тоя Linterdit.Коя от всичките му вариации е най-женствена и коя имитация съответно е най-близка?

# 124
the_13th заг има на колхозния пазар, от задната страна на Елитис в уличката.

VanessaDE имала съм го в изпълнение на Заг, Парфен и сега Мартинез. Версията на заг е сякаш по-лека, но на Мартинез е убиец като трайност при мен. Бих подновила Мартинез.

# 125
  • София
Розовичкият горе в ляво дали не е Narciso for Her EDP?!
Той е, да.

# 126
  • BG-DE
VanessaDE, розовият D'Elle e Narciso for Her но поне при мен в момента ги няма тези парфюми, пускат ги обаче от време на време. Като голям фен на L'interdit, за мен имитацията на Заг е доста грубо направена и не пресъздава цялата красота на аромата, на Парфен и Мартинез не познавам но не вярвам да са много по-добри. Преди време гледах в YT една влогърка, която хвалеше версията на Дивайн, по-добре пробвай нея, те поне на близост ги докарват техните

# 127
  • София
Скрит текст:
От Лидълските парфюми търся този,но мисля че не се предлага вече....Страхонто направен беше,но за съжаление свърших запасите от него....Дали са сменили опаковката,ако някой е имал този парфюм,моля да сподели може ли да го открием някъде наличен?

И на мен ми е много любим парфюм от Лидълските. Имам 1/2 шишенце и си го пазя. Пуснат ли, ще си купя поне 2 бр. Траен е.

# 128
  • Deutschland
Ванеса, пускат ги отвреме навреме, но не стоят обичайно при другите парфюми, а поне при нас ги редят там дето са дрехи, книжки, разни уреди.

# 129
  • Варна
Привет на всички!
Днес се отбих в JFenzi(Елитис Варна) за няколко парфюмни подаръчета.
Скрит текст:
Paco Invictus Aqua - ами наистина най-хубавият за мен Invictus(без да броим Victory, защото той е сериозно отклонение от линията). Доста трайно копие.
Paco Olympea Aqua - нарочно го взех, защото с Invictus Aqua са подарък съответно за родителите ми. Първата Olympea сякаш малко повече ми допада, но и този си е много хубав аромат за топло време, и не само.
И най-новият им дамски - Ariana Grande God is a Woman. Видях го първо в сайта им, след това изгледах доста ревюта, в които го описват като посредствен към лош. Таратанци абсолютни. Ароматът е страхотен, макар и определено тийнейджърски. Това е лятната версия на Cloud/BR540. Много освежен, много искрящо флорален. Още щом го помирисах на щанда им и го грабнах за любимата ми, защото считах, че тя много ще му се зарадва като фен са флорално-плодовите свежарки. В най-лошия случай, щеше да е както при всеки от нас - ароматизатор в тоалетната след "положените усилия" Smile Но за мое удовлетворение, Милата бе впечатлена и веднага си се напръска с новото попълнение. Тя колко ме умолява, да не й купувам повече парфюми, ама не се сдържах. Единствения минус в случая е, че този флакон е 80мл, а досега всички JFenzi се предлагаха 100мл. Но явно и тях ги е засегнала инфлацията.
Новост - в следващата седмица в магазина очакват да предлагат вече и
https://hurtownia-aga.pl/wody-perfumowane-i-toaletowe-75-100-ml/ … 902539681345.html
Който ще е имитация на YSL Myslf за мъже. Трябвало дори още вчера да е при тях, но някакво объркване е имало с транспорта, както и да е.
И т.к. са в кампания "Купи 2 дамски парфюма, получи парфюмна писалка! Купи два мъжки парфюма, получи афтършейв!", си избрах за писалката Versace Versense - лятно бижу, ама бижу ти казвам. Толкова нежен и свеж аромат, толкова успокояващ и същевременно привличащ те. Едва ли тукашните дами-ентусиасти сте го пропуснали, все пак е отдавна на пазара. Но за мен и Любимата беше ново ароматно преживяване.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 16:33 от D-frag12

# 130
За кой Елитис става въпрос?

# 131
  • Варна
За кой Елитис става въпрос?
Големият Елитис под Делта Планет Мол Варна(на юг в посока бул. Владислав Варненчик). Влиза се през главния вход на магазина и веднага вдясно. Магазинът е за чанти, сувенири, различни аксесоари, очила и за парфюмите JFenzi.

# 132
https://www.facebook.com/profile.php?id=100087778116922
 За всички парфюмни маниаци и ценители 😁😁😁😁. Аз вече изпадам в истерия😂😂😂😂

# 133
  • Light of Zartha
Момичета, къде мога да намеря Роксан? Преди години купих муудче имитация на адикт и ми се иска пак да си взема. Тогава много го спрягаха, че е 1:1 с оригинала и понеже днес го изрових и се сетих. Напръсках се и си е същото, а е на почти 10г.

# 134
  • София
Ходих до Лидл. Няма стелаж с показаните парфюми. Сигурно в понеделник ще извадят всички парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт