Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 473
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тези в Лидл пълноразмерните са пускани и преди, да. Аз там пазарувам 95% и им познавам нещата, помня и тях. Стандартни, масови, класически аромати са = безинтересни 😕

# 106
  • Варна
Лидл едни и същи неща въртят вече от години наистина. Но все пак ще ги преслушам, може и нещо ново да са вмъкнали.
А кое на какво отговаря:
https://smell-a-likes.com/brand/lidl
https://www.parfumo.com/Perfumes/Lidl
https://melissajanelee.com/lidl-perfume-dupes/

# 107
  • София
Всички дамски от Лидл съм  ги имала и имам някои и сега. Мисля, че за първи път пускат от 15мл. и смятам да ги купя. Предполагам, че няма да са само два вида.

# 108
Пантерата на Картие има ли аналог ?
Лъкитата имат

На кои казвате Лъкитата?Sweat Smile
Да се включа за лъкитата и Панера там ако не се лъжа се казват ягуар. Понеже и аз много харесвам Картие и тяхната Пантера ,си взех Ягуара на Лъки .... еми ... нищо общо,даже ми докарва на бабешки парфюм смесен с мухозол .
Пробвайте,не съм критерии,може аз нещо да съм била не в унисон с носа си ,но въобще не го харесах и го падарих на леля ми.
Точно го описахте- мухозол! И аз не харесвам това копие на Пантерата в изпълнение на Лъки

# 109
Здравейте. Търся много добра имитация на Omnia Crystalline Bvlgari? В моят град имам мартинез и мартин лион дали една от тях има добра имитация на този парфюм?
На Заг е хубава имитацията,макар и не на 100% докарана.На Дивайн също е добра.
Omnia Crystalline е бижу,трудно може да бъде изимитиран

Хора Layton,който поръчах от Duftheld за ММ се превърна в истинска находка.Такава трансформация не бях засичала,за седмица парфюмът се разви невероятно.
ММ се беше напръскал с нещо,щях да припадна от кеф,питам го с какво се е пръскал,че не ми ухае познато(аз му купувам парфюмите) и той ми показва шишенцето на Layton.Не мога да го опиша,просто вълнуващ.
Продължавам да си ползвам Белугата,опияняваща ванилия наистина,Мислех си, че във Фрагрантика малко преекспонират парфюма,ванилията си е ванилия,но тук не е така,приказен аромат...

# 110
Петък сутрин, часът е 6! Всички спят! Тегавата седмица е към своя край! Какъв по-хубав завършек от ароматно кафе с много сметана и малко кашонче с ароматни изненади!
Взех си пратката от Мартинез и нямам търпение да открия нови светове.

1. Poison girl - до този момент не познавах този аромат, но изглежда вкусът ми доста се е променил, защото въпреки че съм фен на сладникавите аромати, този ми идва твърде лепнеш, захаросан и скучен. 🙄 Вероятно щерката ще се влюби в него и ще намаже. За мен лично определено не е парфюм, след който да се обърна.

2. Linterdit - каквото и да напиша за този парфюм, ще бъде малко. Това е един от парфюмите, които винаги ще имам. Чисто, невинно излъчване. Този парфюм винаги съм го отъждествявала с младо момиче, с красива, бяла, феерична рокля. За някой може би ароматът е прах за пране, но за мен е разкош. Мисля, че доста се доближава до оригинала, но не съм правила паралелен тест.

3. Santal kardamon - за този парфюм съм със смесени чувства. Въпреки че се води унисекс, за мен си е 100% мъжки аромат. На моята кожа беше ужас, но мъжът ми като се напръска - невероятно изкушение. Не съм добра в описанията, но определено си заслужава пробата. Много секси парфюм, определено въздейства на сетивата ми.

4. Wonderwood - за мен това е малко посредствен аромат, който определено не е унисекс и ще отиде при мъжът ми или в размените. Силно дървесен, а аз не съм фен на тези.

Обаче, хора, искам да ви благодаря за тези теми! Толкова е готино да откриваш нови светове! Магично!

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 22:15 от pavlina_hrist0va

# 111
  • София
Аз преспах с "Кафе и какао"+10 капки боб тонка разредени на парфюмче...няма такова блаженство. Вчера си взех Intenso cafe-арабелче и всичко е само рози, а на моята кожа и нещо кисело изважда.Имам и на Заг-пак само рози.Спирам да търся друго кафе.Ще си пръскам разреденото масълце от Гиза и ще се наслаждавам.

# 112
D296 на Гиза също е Пантера,но не знам колко е добре направен. Той и оригинала ми звучи леко ретро🙄

# 113
От Лидълските парфюми търся този,но мисля че не се предлага вече....Страхонто направен беше,но за съжаление свърших запасите от него....Дали са сменили опаковката,ако някой е имал този парфюм,моля да сподели може ли да го открием някъде наличен?

# 114
  • Deutschland
Емси, киселото в Интенс кафе е бира.

Ирис, този парфюм го вадят по Коледа в Лидл. Аз не ходя в Лидл, далеч ми е, но мъжа ми ходи там след работа и всеки път му поръчвам ако го види, да ми вземе.

Някой няма ли да изимитира Devotion?

# 115
  • София
Това има на допълнителен стелаж в момента в Лидл :

# 116
  • София
Емси, киселото в Интенс кафе е бира.

Ирис, този парфюм го вадят по Коледа в Лидл. Аз не ходя в Лидл, далеч ми е, но мъжа ми ходи там след работа и всеки път му поръчвам ако го види, да ми вземе.

Някой няма ли да изимитира Devotion?

Devotion го имат The moon

# 117
Дали във всички магазини ЛИДЛ ще предлагат едни и същи парфюми или някъде ще има повече видове?

# 118
В нашия ЛИДЛ  от няколко години вече нищо не предлагат.

# 119
Здравейте
Имам Пантера на Гиза и мога да кажа ,че е перфектно направено, толкова е истинска и красива .
Който я харесва да пробва и съм сигурна,че ще се влюби в нея . За мен няма по прекрасно направена.

Общи условия

Активация на акаунт