Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 436
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Не е траен Черешата в оригинал.
Red tobacco само Заг ли го имат?
И D@P го имат, много е добър при тях. Flowers Hibiscus
Вярно е тествах го днес 😂.Но аз съм със синузит- тегава работа.Добър е!

# 91
Черешката на Гиза съм го взимала вече няколко пъти и няма да спра. Траен, шлейфов, прекрасен! На дрехи стои с дни.
Пак по препоръки от тук се сдобих с Fuckin Fabulous на Гиза и се превърна в любимец на семейството ни. Стои хубаво както на момчетата, така и на мен. Много, много добро попадение!
От новите парфюми на Гиза взех Ле Мел (Le Male Le Perfum) и в момента се намира в банята като ароматизатор.
И с това си предназначение не е много ок, но не ми се хвърляше.....
Но така е като се подвеждам по хубавите отзиви на Фрагрантика.

# 92
  • Варна
От новите парфюми на Гиза взех Ле Мел (Le Male Le Perfum) и в момента се намира в банята като ароматизатор.
И с това си предназначение не е много ок, но не ми се хвърляше.....
Но така е като се подвеждам по хубавите отзиви на Фрагрантика.
Аууу, а аз такива надежди таях за този аромат. Оригиналът наистина ме грабна при тестването му преди около година и все очаквах някоя фирма в България да го предложи.
Поне съм във Варна и няма да рискувам със сляпа покупка, а ще има проба преди това.

# 93
Омния кристалини най-много според мен се доближава на парфюмите на Сансиро. Също и розовото версаче  ми е най-близо до оригинала на техните парфюми.

# 94
  • софия
Пантерата на Картие има ли аналог ?

# 95
Лъкитата имат

# 96
Моля, някой ако знае къде има наличност от този парфюм, да сподели 🙂 Не мога да намеря количества никъде. Приемам и отливки!
https://ambra.bg/index.php?route=product/product&path=59&product_id=12446
Виждам, че в този сайт, който Вие показвате, парфюмът може да се добави в количката .Явно е наличен.

# 97
  • софия
Лъкитата имат

На кои казвате Лъкитата?Sweat Smile

# 98
Лъкитата имат

На кои казвате Лъкитата?Sweat Smile
Да се включа за лъкитата и Панера там ако не се лъжа се казват ягуар. Понеже и аз много харесвам Картие и тяхната Пантера ,си взех Ягуара на Лъки .... еми ... нищо общо,даже ми докарва на бабешки парфюм смесен с мухозол .
Пробвайте,не съм критерии,може аз нещо да съм била не в унисон с носа си ,но въобще не го харесах и го падарих на леля ми.

# 99
  • София
Моля, някой ако знае къде има наличност от този парфюм, да сподели 🙂 Не мога да намеря количества никъде. Приемам и отливки!
https://ambra.bg/index.php?route=product/product&path=59&product_id=12446
Виждам, че в този сайт, който Вие показвате, парфюмът може да се добави в количката .Явно е наличен.

Пише, че не е наличен, но дори и да се добави в количката, при завършване на поръчката се появява съобщение и светва в червено.

# 100
  • София
Стана ми любопитно за Born in Roma на Valentino дали да не го подуша в изпълнение на Martin Lion и погледнах във Фрагрантика. Еми там го определят с 300 % по-близък до Прада Парадокс в сравнение с Born in Roma Intense на Valentino...

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 23:01 от Mari_qana

# 101
  • Варна
Следващата седмица у лидалат:

# 102
  • София
Следващата седмица у лидалат:

Превод в ефир може ли Joy
Кой какъв е?

# 103
  • обл. Шумен
Преди време имах мини мостричка на оригинала на Пантерата, хареса ми. Не помня аромата, взех си на Заг, малко ми е тежичка. На Парфен е още по-тежък, евтенее ми, ужасен е.

# 104
  • Sofia
На мен тия малките са ми интересни. Другите ги имам/х всичките, но забравих кой беше.

Общи условия

Активация на акаунт