Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 466
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
Мишчица, супер си! Да, харесвам флорални, ефирни и плодови.Искам да нося нещо по така Simple Smile)), но ми е трудно и носът ми не възприема.Освен това забравям кой как мирише.🤗

# 361
  • BG-DE
ДХ3, благодаря за милите думи 🥰 Ако търсиш нещо с роза бих препоръчала Idole на Ланком, за мен той отговаря на описанието нежен и флорален парфюм 😊 А, иначе миналия месец преоткрих Покривната градина на Ермес, в студа се разкри, като че ли още по-красиво отколкото през лятото 😍

# 362
Веднага отговарям-и двата според мен са  типично мъжки уклон. Капитала го взех,защото смятах,че ще е близнак със Imperial Valley by Gissah. И да,не греша, доста сходни са. Взех го за брат ми,защото му хареса много отливката от оригинала. Наподобява и Тосканската кожа,но ванилията го омекотява. Абе,може да мине за унисекс ама май на мъж ще е повече ОК.
Спектакъла е тежък арабски уд и билки. Типичен арабски мъжки парфюм."Тежък" парфюм, тежкарски, за костюми и скъпи коли(оригинала,разбира се😂😂😂). Мъжа ми не харесва такива,за мен не става, пак ще е за брата😂😂😂😂

Menevra,  на кой са Покривните градини

# 363
Леле, колко важна е химията между кожата и парфюма, но то пък в това е и красотата на парфюмното хоби. Blush  Нищо мъжко не усещам в Капитал на Гиза, напротив, а аз колкото и да опитвам никак не си падам по унисекс парфюмите. Върху мен обикновено винаги клонят повече към мъжки, дори още ми се мотае и не знам какво да правя едно пълно шише от Нарът на Джени Глоу именно поради тази причина. Половинката също е капризен в тази насока и не ме възприема с унисекс, а Капитал му е фаворит. Simple Smile
И като съм се разписала да питам отново- има ли смисъл да давам шанс на Пищната праскова на Гиза през топлия сезон, или да я засилвам на някъде още сега? С такъв ентусиазъм я чаках, защото кайсии и праскови обожавам в парфюмните композиции, а и ми стоят добре, но тази... изобщо не ми допадна.

# 364
По темата Делина мога да се включа с мнение за интерпретации на Ексклузив. Имам и ползвам (вече втора бутилка) на Armaf - Club de nuit imperiale и много го харесвам. Сега взех една арабелка от Мейкъп за 25 лв. (100 мл.), след като изчетох доста положителни коментари в инернет за нея. Добра трайност и сияж, с една идея по-пудрен от Армаф, но за тези пари е топ попадение. Този е:

# 365
  • София
Леле, колко важна е химията между кожата и парфюма, но то пък в това е и красотата на парфюмното хоби. Blush  Нищо мъжко не усещам в Капитал на Гиза, напротив, а аз колкото и да опитвам никак не си падам по унисекс парфюмите. Върху мен обикновено винаги клонят повече към мъжки, дори още ми се мотае и не знам какво да правя едно пълно шише от Нарът на Джени Глоу именно поради тази причина. Половинката също е капризен в тази насока и не ме възприема с унисекс, а Капитал му е фаворит. Simple Smile
И като съм се разписала да питам отново- има ли смисъл да давам шанс на Пищната праскова на Гиза през топлия сезон, или да я засилвам на някъде още сега? С такъв ентусиазъм я чаках, защото кайсии и праскови обожавам в парфюмните композиции, а и ми стоят добре, но тази... изобщо не ми допадна.

Все едно аз съм го писала, включително и за Прасковата Grinning Да се надявам, че Капител и при мен ще се държи така, явно ще си го поръчам Grin

# 366
  • Варна
Гизовата Праскова също не ме впечатли, нито мен, нито Милата. Като компот е. Затова пък рефанската е страхотна. Усещат се ваниловите, дървесно-кехлибарените нотки, сладникаво-алкохолните. Обожавам, когато Любимата я носи в хладно и студено време. Препоръчвам я за задължителен тест.

# 367

Взех си пратката от Гиза😁. На първо четене освен Amouage -те, за които е ясно,мога да кажа,че Prada-та е Топ! Много сладък ,тежък и женствен... Шлейфа му разбива 😂😂😂(аз не си падам по такива,ама подарък,ко да прайш😁

Не съм поръчвала от Гиза? Вие 10 мл ли сте поръчвали?

# 368
Да,10 мл масла. Делината е 6 мл,а Парадокса е 3 ,защото ми е бонус.
Снощи разредих Капител на спрей. Тая сутрин вече няма нищо общо с аромата от вчера -плодов,кожен,някак пудрен😂😂😂😂😂. Ще припадна...За 2 път ми се случва голяма разлика от масло на спрей -имайте го предвид

# 369
Гизовата Праскова също не ме впечатли, нито мен, нито Милата. Като компот е. Затова пък рефанската е страхотна. Усещат се ваниловите, дървесно-кехлибарените нотки, сладникаво-алкохолните. Обожавам, когато Любимата я носи в хладно и студено време. Препоръчвам я за задължителен тест.

Извинявайте, за коя праскова говорите? Защото и аз обожавам праскови и кайсии в парфюмите?

# 370

Извинявайте, за коя праскова говорите? Защото и аз обожавам праскови и кайсии в парфюмите?

Най-вероятно Том Форд Битер пийч .

# 371

Най-вероятно Том Форд Битер пийч .
Благодаря! Hug

# 372
Кой номер е прасковата на Рефан, нещо не я откривам?

# 373
Да,10 мл масла. Делината е 6 мл,а Парадокса е 3 ,защото ми е бонус.
Снощи разредих Капител на спрей. Тая сутрин вече няма нищо общо с аромата от вчера -плодов,кожен,някак пудрен😂😂😂😂😂. Ще припадна...За 2 път ми се случва голяма разлика от масло на спрей -имайте го предвид
Аз като пълен аматьор да попитам как си правите от масло спрей? Laughing Тотално съм боса с наливните парфюми, тепърва от няколко месеца обръщам внимание. Започнах търсейки по-трайни варианти на 1-2 оригинала, а сега вече ми стана интересно да издирвам интересни аромати Simple Smile

# 374
Потърсете с търсачката много пъти е коментирано как се разреждат.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 13:17 от morgana999

Общи условия

Активация на акаунт