Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 424
  • 764
  •   2
Отговори
# 375
На 10 мл масло слагам 20 мл чист спирт 95° и става 30 мл спрей

# 376
Обожавам Коледа заради подаръците и най-вече заради тези от мен за мен 😁😁😁
Днес си взех пратката от емаг с четири арабчета. Отворила съм само едно - доближава се ужасно до Crystal noir, но сякаш е малко по-кремообразен.
Нямам търпение да отворя и другите, но по един на ден.
Мисля с тази пратка моята ароматна година да приключи. ❤️
Макар че тайничко се надявам мъжо да ме изненада приятно с някой Амуаж 🙏🙏🙏

Скрит текст:
Може ли имената или линкове към тези 4 парфюма ?

# 377
  • Варна
Кой номер е прасковата на Рефан, нещо не я откривам?
016, сравнително нов е.

# 378
Здравейте,
Купих си Рефан 420  на диор имитацията,
Обаче продавачката преди ме предложи на някакви момичета да и добави още есенция или нещо от тоя тип. На мен нищо не ми предложи, това с каква цел се слага, и колко допълнително се плаща?

# 379
На 10 мл масло слагам 20 мл чист спирт 95° и става 30 мл спрей

Благодаря много! Purple Heart

# 380
Здравейте,
Купих си Рефан 420  на диор имитацията,
Обаче продавачката преди ме предложи на някакви момичета да и добави още есенция или нещо от тоя тип. На мен нищо не ми предложи, това с каква цел се слага, и колко допълнително се плаща?
Капките са "концентрат". Без тях трайността е малка /боди мист/. Обикновено слагат 10 капки на 10 мл. Аз обичам по - концентрирани аромати, затова слагам "двойни капки" /т.е. 20 капки на 10 мл./. И, да, капките се доплащат. Бяха 5 стотинки капката...Но отдавна не съм наливала във физически магазин на Рефан, та не знам колко е актуално това.  Напоследък поръчвам от Рефаншоп, вариантите им  50 мл. с 60 капки или 100 мл.със 120 капки.

# 381
  • Варна
Здравейте,
Купих си Рефан 420  на диор имитацията,
Както solar_fields вече каза, без капки получавате нещо като body mist, eau de cologne или в най-ниска концентрация тоалетна вода. Така че поне 10 капки на 10мл са задължителни. И аз предпочитам 20 капки на 10мл, за да се получи наистина наситен аромат. Цената от година насам(и днес също я видях в един магазин) е 10ст на капка.
Sauvage на Рефан е супер, но с капките. Реално бие като излъчване и трайност дори оригинала, който по мое мнение е супер надценен като представяне. Оригиналите EDP и parfum са още по-слаби.

# 382
Винаги като не вляза да чета някъде или не присъствам, изтървам интригите 😅 Как ми се искаше да се скарам с някого, че днес ремонта ни не вървя по план, ама оставете малко и за мен другия път.
Откъм аромати днес около мен бяха пот, боя за коса, наакани памперси и лидълскана имитация на Good girl (тя ме спаси от нервен срив, много ми допада) 😅

# 383
Като споменахте Диор Sauvage, кой от двата предпочитате, този на Рефан или на ЛИДЛ?

# 384
  • Варна
Като споменахте Диор Sauvage, кой от двата предпочитате, този на Рефан или на ЛИДЛ?
Рефан - трайно, излъчващо и много адекватно копие на EDT.
Lidl - малко по-цитрусов от EDT. Над средно представяне.
Byblos Leather Sensation - появява се понякога за под 15лв за 120мл в parfimo. Иска повече впръскване, т.к. пулверизаторът е слабичък. Около и малко над средно представяне. Запасил съм се с доста флакони, т.к. си е абсолютна находка за цената.
Камея - много наситена версия на EDP. Плътен, излъчващ и траен аромат. Познати и роднини го ползват и наистина си заслужава парите(30лв за 50мл). Моят нос бързо свиква, когато аз го нося, вероятно защото ароматът е доста силен, но когато е върху някой друг, просто изпълва помещението. Буквално съм го оставил за есенно и зимно време.
Лично аз и моят нос предпочитаме Byblos-a.

# 385
  • Light of Zartha
много искам да пробвам тези камея, но се чудя какво да взема. Имам много варианти на черния опиум (то вече ме запомнихте с него) и се чудя дали да не пробвам имитацията на адикт. От списъка им в сайта не бих казала, че има много голямо разнообразие, а не ми се рискува в нещо непознато.

# 386
  • Варна
много искам да пробвам тези камея, но се чудя какво да взема. Имам много варианти на черния опиум (то вече ме запомнихте с него) и се чудя дали да не пробвам имитацията на адикт. От списъка им в сайта не бих казала, че има много голямо разнообразие, а не ми се рискува в нещо непознато.
Аз първо поръчах(2020г) шест писалки от тях. Имат тестери от 8мл от повечето аромати. Имат и списък на обектите/представителите им в България, за съжаление доста малко.
Имам вероятно над 20 техни мъжки, а половинката ми около 10 дамски. Повечето произведени 2020 и 2021г, т.е. доста втасали и са много добри към отлични в представянето вече.
Между другото, поръчах няколко от Degaje, сред които Unique'e Luxury Crush on Me, някой с впечатления от този аромат???

# 387
  • София
Камея имат ли капсуловани аромати във физическите магазини?
Аз преди години поръчах 4-5 по 50мл и всичките бяха с пулверизатор на винт.

# 388
  • Варна
Камея имат ли капсуловани аромати във физическите магазини?
Аз преди години поръчах 4-5 по 50мл и всичките бяха с пулверизатор на винт.
В момента всички, освен Lux серията, са на винт. Същите флакони, като на Иво от Базар.
В началото бяха с много гадни пулверизатори на винт. После минаха на капсуловани, обаче също несполучливи. Сегашните на винт ми допадат.

# 389
  • Истанбул

Между другото, поръчах няколко от Degaje, сред които Unique'e Luxury Crush on Me, някой с впечатления от този аромат???
Unique Luxary са турска нишова марка за парфюми.Някои от парфюмите са направени в колаборация с един от известните парфюмеристи в Тр.Жената е родом от Пловдив,на като малка са се изселили.В Пловдив откриха магазин за етерични масла.Та тя ми беше подарила един сеймпъл с Кръш он ми.Определено мъжки парфюм,с вечна трайност.По -скоро хвойново-смолист,с пресни лимони.,ледено-остър.Карамелът ми се крие,или е добре маскиран с амарето.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 13:36 от haksev

Общи условия

Активация на акаунт