Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 446
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Камея крият ли, че са имитации на парфюми?  Виждам на сайта, че са с номерчета (ф нещо си) и онзи ден раздаваха блотери с някакви числа на тях. Защото има някои, които се сърдят и крият списъка.
На фирмения щанд в София ( Кауфланд Младост 3 ) не крият. Има списъци с имената на ароматите от които са вдъхновени и са лесно видими и достъпни.

# 451
  • София
Камея крият ли, че са имитации на парфюми?  Виждам на сайта, че са с номерчета (ф нещо си) и онзи ден раздаваха блотери с някакви числа на тях. Защото има някои, които се сърдят и крият списъка.

Е щом сте гледали сайта, след номерчето си пише с големи букви кой парфюм какъв е. Очевадно е.

# 452
За мен oud satin е много дамски аромат, някакси на мъж не си го представям, ама знае ли човек, може пък да е добре.
Аз получих от Дивайн City of Stars LV - много приятен, захаросано цитрусов аромат, остава за лятото. Ombre nomade - остава за мен и ММ, ако поиска да го пробва. Nefs by Nishane - заминава обратно. На фона на Ani и Hacivat с нищо не ме впечатли, въпреки суперлативите които изчетох. Dries Van Noten - Frederick Male - очаквах много и от него, но не, нищо особено, заминава и той обратно. Пишеше, че бил красиво гурме - гурмето се усеща като лек полъх.  Днес са пуснали три нови аромата. Май ще грабна нещо, докато още върви намалението.

Аз също очаквам Nefs by Nishane и Ani  от Дивайн. Понеже поръчвам за втори път  от  тях не знам как става връщането. В случай, че Nefs няма да ми допадне. Благодаря

# 453
  • Sofia
Пишете им в чата. Там има заложена опция, че искате връщане. След като приемат заявката, изпращат куриер да вземе парфюмите. На вас може и да ви хареса, на всеки възприятието е различно.

# 454
  • BG-DE
Не ми се занимава с връщане, дори да не ми хареса последната ми придобивка, което е много вероятно, ще си я пръскам 😂
Гледах в YT ревю на една испанка за версията на Devotion на Дивайн и, доколкото разбрах, че знам 30 думи на испански, трайността му 2-3 часа 🥴

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 15:16 от Menerva

# 455
Има ли добра имитация на Mugler "Alien Goddess"? Че с тази реклама по телевизията ми се прииска да го имам....

# 456
Ровейки из сайта на Дивайн видях, че са пуснали Devotion и не издържах, пуснах една поръчка. Дано не ме разочарова, че чак след като поръчах се сетих да погледна какъв му е интензитета, а той 2, а на мен 3 са ми слаби 😊

Само споменавам, че оригинала е учудващо много траен над 8 часа.

# 457
  • Бургас
Devotion и в оригинал ми се стори нетраен на мен.Чудя се как ДГ са създали такова безличие.Нещо като нищо.

# 458
  • BG-DE
Не мога да повярвам, за първи път нещо върху теб да е по-нетрайно отколкото върху мен 😀 Безумно траен ми е Devotion, а и страшно много ми харесва хич не го намирам за безличен, приказен лимонов пай ми е 😍 само чакам добра оферта и го грабвам, яд ме е, че миналия месец във Валенсия в мола пред хотела го имаше на по-добра цена за ЧП но го разграбиха за нула време ☹️

# 459
  • Бургас
Добре, че сме различни, че... Смятай щом аз днес харесах и Ейнджъл ЕДП след Мюс накъде отива работата Grin.Стори ми се много красив и дори аз в тази му осакатена версия бих могла да го нося.Bowtie

# 460
  • София
Камея вече си пуснаха нишовите парфюми. Аз забърсах 2 тестера от тях😂😂😂😂
https://www.kameya.bg/deluxe/

Хайде говориииии, поФали се, заслужават ли си? Stuck Out Tongue

# 461
Камея вече си пуснаха нишовите парфюми. Аз забърсах 2 тестера от тях😂😂😂😂
https://www.kameya.bg/deluxe/

Хайде говориииии, поФали се, заслужават ли си? Stuck Out Tongue

Не съм ги взела още😁..Ще пиша,разбира се....
Ето ви малко тема за размисли😂😂😂
https://saakhar.com/spf

# 462
Да си кажа и моето мнение....Едно и също всички "бъркат", явно от едни и същи места се купуват "нещата"....Само евентуално технологията на разреждането, "разтворителя", шишетата и ...маркетинга е различен. Иначе трябва да повярваме, че светът се е ПРЕпълнил с МЕГА талантливи химици, които ей така, от нищото правят ШЕДЬОВРИ. Едновременно, независимо един от друг. Ами, не вярвам в такива неща аз, честно да ви кажа. Всички "нови" аромати - имитации излизат абсолютно едновременно при всички производители на имитации. Само това дори ми стига за да мисля, че формулата, заготовката, суровината идва от абсолютно едно и също място - точно конкретно, общо за всички. И Гиза, и Рефан, и Заг, и Мартинез, и ...който се сетите.

# 463
Привет,не открих отговор на въпроса на първа страница и за това питам-има ли (и ако да коя фирма) на българския пазар имитация на Burberry Goddess,абсолютно съм пристрастена към него,а аз съм от тези дето много трудно харесват нещо.
За съжаление в оригинал е много нетраен и не е рентабилен ама грам.
И другия въпрос,видях споделено инфо за Si Passione  в изпълнение на Ла рив,действително ли се доближава до оригинала,него не го поднових по същите съображения,пак супер нетраен.

# 464
  • София
Да си кажа и моето мнение....Едно и също всички "бъркат", явно от едни и същи места се купуват "нещата"....Само евентуално технологията на разреждането, "разтворителя", шишетата и ...маркетинга е различен. Иначе трябва да повярваме, че светът се е ПРЕпълнил с МЕГА талантливи химици, които ей така, от нищото правят ШЕДЬОВРИ. Едновременно, независимо един от друг. Ами, не вярвам в такива неща аз, честно да ви кажа. Всички "нови" аромати - имитации излизат абсолютно едновременно при всички производители на имитации. Само това дори ми стига за да мисля, че формулата, заготовката, суровината идва от абсолютно едно и също място - точно конкретно, общо за всички. И Гиза, и Рефан, и Заг, и Мартинез, и ...който се сетите.

Съгласна! Обаче точно тънкостите ме карат много да харесвам продукцията на едни фирми и никак на други Grinning
Ако искам и ако си платя, още утре ще ми забъркат НЕЩО, което да започна да продавам. Но вече пазара е пренаситен според мен, много маймуни станаха на еди клон, а излизат и нови, с модерни маркетинг стратегии и визии. Логиката говори, че няма да оцелеят всички. Само се надявам Милка да не се откаже, защото за мен Гиза са най - добрите.

Общи условия

Активация на акаунт