Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 673
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Извинявам се за недоглеждането 🙂
Silver , не съм имал предвид този за който питаш, а по-старата версия 🙃

# 601
  • София
Все ми се струва, че без тези три ключови нотки ще е малко по - различен. Поне така се надявам Grinning

# 602
  • BG-DE
На мен пък ми е много странно как парфюми, които имат не повече от две еднакви нотки, а всичко друго им е коренно различно са като клонинги, напр. SJP Lovely и Narciso Rodriguez for her, Pure poison и Jaipur bracelet Boucheron 🤔 Изглежда  комбинирането дори на различни съставки могат да дадат еднакъв аромат🤔

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 23:58 от Menerva

# 603
  • Sofia
Аз днес малко преди да разпиша билета на Nefs за връщане към Дивайн и реших да му дам последен шанс. И той като взе че избухна в цялата си прелест. Преди това стоеше един такъв приятно безличен, днес е просто разкош. Веднага го подносих и събра доста комплименти. Не мога да определя кои нотки вземат превес. В началото е меда и после всичко се смесва. Но ще го оставя за по-пролетно летните дни. И трите Нишана, които имам дотук се нареждат в графа любими.

# 604
  • София
Тествах малката черна рокля на Парфен в Мега Мола.  Накарах продавачката да ми пръсне на ръката. Ароматът бива, но нетраен.

# 605
  • BG-DE
Опитай МЧР на Рефан, ако не са я развалили е просто прекрасна, много близка до оригинала и с чудесна трайност 😍

# 606
Черната рокля Рефан са я спрели отдавна. На Парфен е много силна,направо мигрена ми докарва😂😂😂😂, не знам как ви е нетраен. Аз засега ползвам оригинала,обаче все пак моята версия е Couture,така че има разлика и в пирамидата. Ох,да се оплача аз -свършва ми оригинала на  Guerlain Patchuli ardent (синия) и сега съм в чуденка дали да рискувам с арабската версия на Алхамбра🧐😁 и дали ще е същият🤔. Няма хич отзиви за него.....

# 607
  • Deutschland
Zag от лятото нямат нови парфюми. Странно

# 608
  • Sofia
Един приятел от Сърбия днес ми обяснява за някакви парфюми Chogan. Гледам че ги има и в Бг, някой има ли впечатления от тях?

# 609
  • София
Лични впечатления нямам от Chogan, но това е МЛМ бизнес. Цените в евро са средно 30 за 35мл., предполагам, че с поръчка след присъединяване към бизнеса ще паднат с едно 20% Нямат особено голям избор. Има 5, 6 дамски, които не са масовки, но аз не бих се занимавала, честно казано. Все пак, ако решите да ги пробвате, споделете после, моля Simple Smile

# 610
  • Deutschland
Последният подарък под елхата е страхотна алтернатива на Облака на Ариана Гранде. Надявам се и да е траен..

# 611
  • София
tge_demon, продавачката ми пръсна на ръката и много силно  усещах аромата. Пазарувах в два магазина, прибрах се в къщи, Измих ръцете и нямаше помен от аромата. Най-много 1ч. да е минал.
Ще я пробвам пак.

# 612
  • София
Под мойта елха няма нищо, баси! Сигурно щото и нямам елха, де 😕
Приятел се е засилил да купува на сляпо Atkinsons за ~400 лева парчето, някой му бил казал че били хубави. И на мен ми е тъпо, щото знам че не са му в повече такива суми.
Имат ли някъде имитации по физически магазини? Поне да се насочи точно кой Аткинсън, да не е съвсем греда.

# 613
  • Deutschland
Rebel, тя нашата е изкуствена, но заради децата нямаше как да нямаме елха.

# 614
Като споменахте Алхамбра, преди няколко дни си поръчах Zeno (скоро коментирахме Zen, който аз обожавам и до онзи ден си купувах само на Сан Сиро). Е, днес си получих парфюма и мога да кажа, че съм изключително доволна! За моя нос е 1:1 с Zen Shiseido. За съжаление в момента нямам оригинал, за да го тествам успоредно, а по спомен човек  може да се подлъже, но го тествам със Сан Сиро, който по принцип си харесвам, и ароматът на Алхамбра е по-качествен и по-траен. Единственото неудобство за мен е 100-милилитровия буркан, който е много неудобен за носене в чантата. Та опита ми с Алхамбра до момента е 1 от 1.

Общи условия

Активация на акаунт