Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 693
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
  • BG-DE
Показаният от теб не се казва Нина, а Bella и не, не е менте но е много по-нов и съвсем различен парфюм.

# 586
Ох, да ви се оплача. Отидох да си взема Адикт на Роксан, но вместо него ми дадоха Happy Tears и не се усетих в магазина. Помня, че имаше някакви оплаквания от тях. Сега го пръснах и ми се струва малко по-разводнен от другия Роксан, но дали не си внушавам… много ме е яд сега.

# 587
  • Deutschland
Аз винаги съм купувала версия Mood на Роксан. Помня, че хвалеха Гучи Гилти във версия Happy tears.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 21:22 от Фрау С

# 588
  • София
Сега видях, че Дивайн имат Gris Charnel, някой с отзив? Също ще ми е любопитен отзив и за Santal 33 ако някой го има.

# 589
Показаният от теб не се казва Нина, а Bella и не, не е менте но е много по-нов и съвсем различен парфюм.
Изобщо не бях забелязала, че има и зелени бутилки с име Нина. Аз цвета им гледах, а не имената😁 Всички такива са ментата значи
Скрит текст:
.
Благодаря ви! Ще търся значи оригиналната червена ябълка.
Що така подвеждат хората тия от Рефан😁По онова време колко гордо заявявах с какъв парфюм съм🤣, колко съм се излагала 🙈🙊🤣 дано хората не са знаели истината 🤭.

# 590
  • BG-DE
Да, точно тази зелена Нина е менте. Иначе има и друга зелена ябълка Love by Nina но се съмнявам Рефан да имитират нея. 121, ако не са променили нещо, е червената.

# 591
Няма да е той, за него пише, че 2009г е лансиран, а Рефан имитацията я пускат 2007г. Аз 2010 завърших и същата или предната година бяхме открили наливните парфюми и се къпахме с Рефан 🤭.Тогава май бяха много евтини в едни малки шишенца докато го купиш и той вече е свършил😆. Последно май преди 6 години го взех пак ми го продадоха за зелена ябълка. Миришеше като преди само където не беше толкова траен и след часове ставаше скапан аромата.

# 592
  • Sofia
Сега видях, че Дивайн имат Gris Charnel, някой с отзив? Също ще ми е любопитен отзив и за Santal 33 ако някой го има.
Gris го чакам тия дни или малко след НГ. Сантала го отмъкна приятелка. Страхотен е. Траен, присъствен, много красив.

# 593
  • Deutschland
Be delicious (Зелената ябълка на DKNY) е под номер 155 на Рефан. Лично аз я предпочитам във версията на Роксан. Подарила съм не знам колко шишета от нея и на майка ми и на приятелки и всички го харесват.

# 594
Фрау С, направих си скриншот да не забравя, ако мина през техен магазин ще искам да го подуша и този.

# 595
  • София
https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-Eau-de … e-2023-81006.html

Някой да знае за имитация на този? Или впечатления от оригинала?

# 596
  • София
Black Orchid е много популярен аромат, бих се учудил някоя от коментираните тук фирми да не го прави.
Не е за сляпа поръчка според мен, познавам версията на Рефан само и евентуално на Le Parfum. По пирамида звучи замайващо чак, очаквах експлозия от аромати, които харесвам до един иначе, но де факто не ми се получи така.

# 597
  • BG-DE
Само че, silver пита за варианта от тази година Black orchid edt, а него не знам да го има в имитация, но пък отзивите са, че е много близък до edp версията.

# 598
  • София
По - белоцветен, без балсамови нотки, амбър и шоколад, с повече фрути усещане /синя слива/както разчитам разликите, би трябвало да ми допадне. Ще ми се Милка да го забърка Simple Smile

# 599
  • BG-DE
Ако харесваш edp и този ще ти хареса, според моя приятелка, която го е пробвала е същият но малко по-разреден и с по-слаб шлейф. Преди години много харесвах версията на Рефан, но след като взех оригинала установих, че е по-тежка и по-плътна версия, а и без плодовете, които има оригинала. На Заг се оказа същата работа, явно напълно нещо не могат да го докарат 🤔

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 22:45 от Menerva

Общи условия

Активация на акаунт