Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 301
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Дааа, и нека все пак отчитаме разликата между имитация и менте. Не е нужно да я разяснявам, ние си я знаем....

# 571
  • София
Вчера бях с Diorama Vanilla-Zag...е прекрасен е.От миналата зима е и сега е още по-наситен. Напръсках се вчера към 15ч.,до вечерта си го усещах. А тази сутрин още беше в косата ми.

# 572
Здравейте прекрасни! Честита Коледа Simple Smile на патеричка. 100 % е коментирано назад ,но нямам време да чета в момента.
Майка ми е намерила псрфюми на Мартин Лайън в Бургас😄.,в някакво магазинче.

Търся препоръки за сладък,хубав траен техен. Видях някакъв каталог онлайн,но не знам дали е актуален.

Там от нишовите си харесах тези😄: (не съм ги ползвала😄)

EX NILHO-FLEUR NARCOTIQUE BY FOR UNISEX

SOSPIRO-ACCENTO UNISEX-този видях,че има Тонка-мисля,че повече ще ми пасне.

Но всяко мнение ,ще ми е в полза 😂.Харесвам тежки,сладникави,флорани. От сорта на Диор Адикт и тн...Не сън ги ползвала ,и не знам до колко са трайни Simple Smile

# 573
  • Sofia
Fleur Narcotique от техните само съм го пробвала от любопитство няколко пъти. Интересен, някак пристрастяващ, аромат е, който обаче не бих носила.
Т.е. пробвайте го преди да го купите.

# 574
Момичета и момчета ,моля за малко помощ от ваша страна. ☺️
Искам да си купя аромати с Нероли ,както и свежи аромати ,леки ,нежни и ненатрапчиви.
Ако може да са Рефански ,още по-добре.
Благодаря предварително! ☺️

# 575
Здравейте прекрасни! Честита Коледа Simple Smile на патеричка. 100 % е коментирано назад ,но нямам време да чета в момента.

Търся препоръки за сладък,хубав траен техен. Видях някакъв каталог онлайн,но не знам дали е актуален.

Но всяко мнение ,ще ми е в полза 😂.Харесвам тежки,сладникави,флорани. От сорта на Диор Адикт и тн...Не сън ги ползвала ,и не знам до колко са трайни Simple Smile
В тази посока е Good Girl Gone Bad на Килиан(F86) За мен си е тежичък макар че,във Фрагрантика го дават като пролетно-летен аромат.Освен ако,МЛ не са направили екстремната версия,която е и за зимата подходяща.
За трайност,трайни са но,откъм близост с оригиналите не съм впечатлена,с ММ имаме и други техни имитации...

# 576
За мен oud satin е много дамски аромат, някакси на мъж не си го представям, ама знае ли човек, може пък да е добре.
Аз получих от Дивайн City of Stars LV - много приятен, захаросано цитрусов аромат, остава за лятото. Ombre nomade - остава за мен и ММ, ако поиска да го пробва. Nefs by Nishane - заминава обратно. На фона на Ani и Hacivat с нищо не ме впечатли, въпреки суперлативите които изчетох. Dries Van Noten - Frederick Male - очаквах много и от него, но не, нищо особено, заминава и той обратно. Пишеше, че бил красиво гурме - гурмето се усеща като лек полъх.  Днес са пуснали три нови аромата. Май ще грабна нещо, докато още върви намалението.

Аз също очаквам Nefs by Nishane и Ani  от Дивайн. Понеже поръчвам за втори път  от  тях не знам как става връщането. В случай, че Nefs няма да ми допадне. Благодаря

Само да добавя. Пристигнаха !!!Nefs  на мен  пък много ми допадна. Свеж, интересен и завладяващ

# 577

В тази посока е Good Girl Gone Bad на Килиан(F86) За мен си е тежичък макар че,във Фрагрантика го дават като пролетно-летен аромат.Освен ако,МЛ не са направили екстремната версия,която е и за зимата подходяща.
За трайност,трайни са но,откъм близост с оригиналите не съм впечатлена,с ММ имаме и други техни имитации...

Супер,благодаря ви за информацията Simple Smile Беше ми полезна Simple Smile

# 578
Някой знае ли  Рефан-121, кой точно парфюм Nina Ricci имитира?

# 579
  • Deutschland
121 Nina Rici Nina

# 580
  • Варна
Привет на всички!
Днес минах през Камея Стара Загора, за да си взема нещичко за мен и милата. И тествах новите им DELUXE аромати, които струват една талига пари:
300 Inception - това е някаква тяхна по-клоняща към мъжка интерпрерация на Xerjiff Erba Pura. Множество общи нотки, сред които лимон, портокал, сладки плодове(ябълка и ананас), амбра, ванилия и мускус. С първо вдишване направих асоциацията. Пък и моя роднина по настоящите празници се пръска с аналог на Ербата, така че мине доста присъствен и познат.
М301 - flirt with me. Това е по-малко бисквитена версия на Xerjoff Italica. Но е абсолютно в този стил.
Както бе споменато по рано, наистина нямат някакво развитие като аромат. На листче са доста солидни за моя нос, вероятно и трайни. Лично бих си ги взел, но ако бяха на цената на цената на лукс серията им, т.е. 30лв за 50мл. Настоящите 58лв не са чак толкова оправдани по мое мнение.
Аз си взех bvlgari man extreme - приятна лятна свежарка. Но партидата е от 28.11.2023 и се усеща, че си иска отлежаване. Взех един флакон резерва на Sauvage EDP, че Камейците са го направили уникален и бясно излъчващ и траен. А за Любимата Jo Malone English pear and Freesia, голям бонбон излезе, силничък и солиден, но и свеж.

# 581
Ама сигурно ли е, че е този? На мен ми казаха в магазин преди време, че имитира зелена ябълка(но коя🤔), а и аз в нета го намирам с име "Nina". И се обърках, а искам оригинала

# 582
  • BG-DE
Парфюмът във флакон "зелена ябълка" е менте, Нина Ричи нямат такъв, а само показаният от Фрау.121 на Рефан е точно Нина.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 16:15 от Menerva

# 583
  • Deutschland
Сигурен е само този, който е забъркал парфюма 😉
На всички места, които проверих пише, че е копие на Нина.
Зелената ябълка или Be delicious е на Дона Карън..

# 584
Парфюмът във флакон "зелена ябълка" е менте, Нина Ричи нямат такъв, а само показаният от Фрау.121 на Рефан е точно Нина.
Е всички ли са ментата и в сайта на Douglas има зелен
Скрит текст:
Ще отида да подуша значи оригинала Нина дано е същия. На мен години наред ми продаваха 121 за зелената ябълка на Нина Ричи, но бях ученичка 😂 и изобщо не съм се сещала за оригинала. Сега ме налегна носталгия, а и бях влюбена в този аромат.

Общи условия

Активация на акаунт