Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 299
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Вчера на страницата си във ФБ  The moon бяха пуснали тези като нови парфюми, но сега виждам, че публикацията е изтрита Thinking

https://www.fragrantica.com/perfume/Victoria-s-Secret/Bare-75277.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Victoria-s-Secret/Tease-Crem … -Cloud-68550.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Blackberry-Bay-15134.html

Ето тук е станало объркване от моя страна, извинявам се! Новите парфюми са от D&P не от The moon.
А намалението в D&P явно не е онлайн, а само във физическите им магазини. Или просто не си поддържат сайта. И във ФБ не виждам упоменато намаление.

# 721
Възможно е, не съм поглеждала онлайн. Но в самия магазин също нямаше никъде табелка или нещо, което да подсказва намаление, което е странно, защото няма логика да не се рекламират намалени цени. Когато започнах да плащам, продавачката ми каза, че имат намаление.

# 722
  • Deutschland
Идвам от ДМ и имитацията на Нарцизо на Ла рив е изкупена. Взех тази на Бакара, колкото да не е без хич. И понеже сърце не трае, отворих да тествам веднага. Много мускус, ама много. Болнично начало се усеща много слабо. Съмнява ме да има развитие, ще видим. Спрягат го за най - доброто дрогериийно копие уж.

# 723
  • Пловдив
За коя имитация на La Rive става дума и кой от всички Нарцизо имитира ?

# 724
  • BG-DE
За тази, имитира Narciso Rodriguez For her но аз не я намирам за особено сполучлива, някак плоска и без развитие е, добре че не беше трайна 😊

# 725
  • Пловдив
Благодаря.

# 726
  • София
Pure poison на Заг е много хубав. Не е сапунен, а свеж. Номерът му е ZAG 30 PP

# 727
И аз потвърждавам, страхотен е и много траен. Препоръчайте ми нещо сладко, но не захаросано от Заг. И компотено да не е,а по-скоро ориенталско сладко

# 728
  • Sofia
Аз да приключа с коментарите за последните поръчки от Дивайн. Забавих се заради Gris Charnel BDK.  Първо тревистите нотки много ме дразнеха, при следващите тестове утихнаха и се прояви много красиво ухание с превес на смокини. Много красиво, но при мен стои много близо до кожата още от началото. Много е вероятно проблем да е и в моя нос, но след всичките перони не ме впечатли.
Vanila Vibes by Giuliet has a gun - прекрасна ванилия с морски, солен, привкус. Обожавам я! Имам още два парфюма на марката от Дивайн и са ми любими, без да познавам оригиналите.
Artemisia by Phentaglion - приятен и с нищо забележим аромат.

# 729
Ей ся с тая сол ме отказа от Vanila Vibes Grinning Явно и Gris Charnel ще пропусна,треви и смокини...

Бях се навила да поръчам Goddess Burberry,обаче тествам вече няколко пъти оригинала,а днес една колежка се беше напръскала с него.Това нещо е покъртително сладко.Обожавам ванилия,харесвам и сладки парфюми,обаче тоя не е парфюмна ванилия,а захар,много захар с малко ванилия.Все едно съм се поляла с капсула ванилия за сладкиши Confounded Рядко ми става лошо от парфюм,това ме нокаутира

# 730
  • Sofia
Аааааа, пробвай Vanila Vibes, не е толкова сол. Много приятна и интересна  ванилия без да накъртва от сладост. Ако не ти хареса ще го върнеш.

# 731
  • София
Мнение за good gurl на Рафаела?

# 732
Wood sage & sea salt на D&P е богат, разкошен и траен! Simple Smile

На Мартинез също не е много добре направен
Aз имам на Jenny Glow и също е много хубав. Това е един от любимите ми парфюми за лятото Simple Smile

# 733
  • София
Wood sage & sea salt на D&P е богат, разкошен и траен! Simple Smile

На Мартинез също не е много добре направен
Aз имам на Jenny Glow и също е много хубав. Това е един от любимите ми парфюми за лятото Simple Smile
.

На Д&П е по - траен от оригинала Simple Smile

А някой с мнение за Ramz Gold, който бил имитация на  Xerjof - Alexandria II? Има безумни мнения за мирис на бензин Rolling Eyes Откъде този бензин при толкова плодове...

# 734
  • Пловдив
Момичета, от glamor са пуснали мейл, в който пише всеки номер на Cote'D Azur кой парфюм имитира:

и мъжки:

Общи условия

Активация на акаунт