Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 467
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Благодаря ти, Фрау С, Flowers Hibiscus, много е странно всичко това. Днес тествах в бачкането боди миста на Зара с това име/ "zara femme weekend 04"/ и направо се влюбих в аромата му. Ползвала съм Миракъл на Ланком, но не ми прилича изобщо на него Grinning Всъщност на нищо от познатите ми парфюми не ми прилича. Аромат на чистота, леко свеж, объл, мек, направо ...бебешки... Yum и в същото време на блотера се задържа целия ден. На кожата ми изчезна за два часа напълно....Ама все пак - боди мист е.... Викам си - супер, значи купуваме парфюма, той ще има по - голяма концентрация и по - голяма трайност...Търсих, търсих - никъде нищо няма. Затова и писах тук. Не ми прилича нито на Хипнотик пойзън, нито на Миракъл. Нали ти казвам - бебешки вкусен аромат на свежо и чисто...

# 76
Аз взех два парфюма от D&P- Baccarat  rouge, и  Lost Cherry-черешката е много хубав ❤Не знам,другите dupe -версии как са.И Бакарата не е лоша Simple Smile Приемам препоръки

# 77
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте. Търся много добра имитация на Omnia Crystalline Bvlgari?

Присъединявам се към това питане ❤❤🍀🌹
На Kameya , топ изпълнение! https://www.kameya.bg/f48-damski-parfyum-analog-na-bvlgari-omnia-crystalline/ Flowers Hibiscus

# 78
  • Sofia
Аз взех два парфюма от D&P- Baccarat  rouge, и  Lost Cherry-черешката е много хубав ❤Не знам,другите dupe -версии как са.И Бакарата не е лоша Simple Smile Приемам препоръки
Как е като трайност черешката. Тук се спряга тази на Дивайн за най-трайна, но все не й идва ред от толкова други изкушения.

# 79
Аз взех два парфюма от D&P- Baccarat  rouge, и  Lost Cherry-черешката е много хубав ❤Не знам,другите dupe -версии как са.И Бакарата не е лоша Simple Smile Приемам препоръки
Как е като трайност черешката. Тук се спряга тази на Дивайн за най-трайна, но все не й идва ред от толкова други изкушения.
[/quote
Напръсках се днес следобед към 15ч  някъде. Все още се усеща ,вярно по-прибран  до кожата ,определено. Няма го този шлейф от началото Но вече 6ч някъде се усеща. За имитация е  добре...Ако на  Divain- е по -шлейфов поръчвам веднага... Фенка съм на Диор Адикт-любим,любим ❤.Ако и на Дивайн е ,като на оригинала ❤.На Рефан и D&P- не ми харесаха.Носят ДНК-то да,но... 😀❤

# 80
  • Sofia
Имам около 30 на Дивайн, но Диор нямам. Трайността зависи и от съставките на парфюма. По-леките, свежи са с по-малка трайност. На мен средно ми изкарват около 5часа.

# 81
Имам около 30 на Дивайн, но Диор нямам. Трайността зависи и от съставките на парфюма. По-леките, свежи са с по-малка трайност. На мен средно ми изкарват около 5часа.

Е да,не може да очакваме чудеса.Все пак са клонинги.  Кой ползвате на Дивайн? Като цяло ,от Заг Зодиак взех,не ми допадат техните.

От Парфюми с мисия : съм  ползвала Кирке, Соспиро , Ланком Ла нуит трезор-1:1 е (имах оригинала).   Не знам ,от къде ги зарежда и тн,но са му читави на момчето парфюмите.

Сестра ми имаше Сантал роял,Lost cherry, Черешката съвсем друг аромат, от този на D&P-😂.Не съм  ползвала Lost Cherry-,някъде четох ,че и в оригинал май не е от най-трайните... Може да бъркам.

# 82
  • Deutschland
Не е траен Черешата в оригинал.
Red tobacco само Заг ли го имат?

# 83

Ползвала ли сте го? На едно летище в Лондон  тествах само Bitter peach 😄.Голям пропуск с черешката. 😂Много ми хареса.

# 84
  • Deutschland
Черешата да. И оригинал и имитацията на Заг, като втората е катастрофа. Оригинала е хубав, но на моята кожа нетраен. Имитацията трае секунди, не се шегувам.
Ако питате за Red tobacco, ползвах го докато мъжа ми не ми го отмъкна под носа и сега пита за нова бутилка.

# 85
Черешата да. И оригинал и имитацията на Заг, като втората е катастрофа. Оригинала е хубав, но на моята кожа нетраен. Имитацията трае секунди, не се шегувам.
Ако питате за Red tobacco, ползвах го докато мъжа ми не ми го отмъкна под носа и сега пита за нова бутилка.
Благодаря ви,значи правилно съм прочела някъде 😄,че не е от най-трайните. Тя ,че и моята кожа има чувството ,че  ги попива ,като  гъба...

# 86
Аз имам 100 версии на Черешата и никой не е траен при мен. Оригиналът също Sad Отказах се вече да пробвам други варианти. Може би на Мартинез е по-траен, но там надделява една нотка, която аз не харесвам изобщо. Иначе като аромат и на Заг, и на Гиза са много хубави, че даже и на парфюмите от Кауфланд. Рефан- горе-долу. Reserved също имат хубава череша.

# 87
  • обл. Шумен
А Bvlgari Patchouli Tentation и Bvlgari Magnolia Sensuel дали имат имитация? По описание не мога да ги преценя, а са ми любопитни като аромати.

# 88
Аз имам 100 версии на Черешата и никой не е траен при мен. Оригиналът също Sad Отказах се вече да пробвам други варианти. Може би на Мартинез е по-траен, но там надделява една нотка, която аз не харесвам изобщо. Иначе като аромат и на Заг, и на Гиза са много хубави, че даже и на парфюмите от Кауфланд. Рефан- горе-долу. Reserved също имат хубава череша.

На Гиза също не съм купувала.Заг съм ползвала,не са моят бранд май 😂.За сега D&P  са ми най-добри.Рефан го отписах от години.. Сега,като ви чета  се надъхах за на Дивайн парфюмите. Гледам имат 45% дискаунт сега. Не очаквам и от тях чудеса,но 😂-проба грешка. 
Да не ставам досадна 😄,но то 1000 фирми се навъдили 😄.Между другото-преди бях писала :

- MORE THAN WORDS
XERJOFF D&P- шлейф ,шлейф и уникален аромат ❤.Препоръчвам ❤.

# 89
  • Burgas, Bulgaria
И D@P го имат, много е добър при тях. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт