Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 341
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
Като стана въпрос отново за Zara, онзи ден си взех True Amore, който е спряган за копие на Делина, Spirited Romance (взех го за подарък, много далеч от моя вкус) и Velvet Shadow, който във фрагрантика е отбелязан като абсолютно копие на Ориана. Много го харесвам, но не съм сигурна, че му е сезон, въпреки, че в характеристиките е отбелязано, че го бива и в студено време, но според мен трайността му в студеното е по-слаба. От серията имам и Someday Sometimes, който е чудесен за любителите на рози. Редовната им цена е 19,90 за 30мл, но редовно пускат намаления и всички съм ги взела по 9,90, което е екстра.
Ако някой знае друга имитация на Oriana, моля да сподели.

# 181
  • BG-DE
Пробвах днес Memorable aura но за моя нос няма нищо общо с Alien Goddess, възможно е да прилича на Fame, него само веднъж съм мирисала и то отдавна, но с Годес няма и бегла прилика, за съжаление ☹️ иначе е много приятен аромат.

# 182
  • Варна
Не бях поръчвала скоро от Divain и се зачетох в темата за подходящи предложения.

Искам да благодаря на дамата, която писа за Ani на Nishane. Поръчах го и съм изключително приятно изненадана. Намирам известна прилика с Un Jardin a Cythere нa Hermes, който много ми харесва, но май няма имитация още.

Lost Cherry на Divain също е чудесен. Имам имитациите и на Заг и на Гиза. Тази на Заг не става, на Гиза черешката е хубава, но на Divain ми допада повече.

Ani и Lost Cherry са много трайни при мен.

Другият ми нов любимец от Divain е Roses Vanillе на Mancerа. Иска ми се да е малко по-траен, но пък ароматът е чудесен и ще си го подновявам с удоволствие.
Black Opium също ми допадна, взех го за подарък.

С Mattiere Noire, City of Stars и Portrait of a Lady не се разбрахме и ги пратих наобратно.

# 183
Ако някой знае друга имитация на Oriana, моля да сподели.
Ориана вече я имат Дивайн

# 184
Бихте ли ми препоръчали добър еквивалент на TOM FORD - Lost Cherry

D&P - трайност над 8 ч на моята кожа. Търся добър аз на Адикт Диор или Мюглер Muse
Откъде купувате ДП?

# 185
Аз много харесвах Черешката на Зара- и като трайност, и като аромат, но май е спряна вече.

Мили момичета и момчета:)), аз пък търся най-добрата имитация на:
Shalimar Millésime Vanilla Planifolia Guerlain for women
La Capitale Xerjoff for women and men
и Vanilla Diorama Dior for women and men
Помагайте с предложения от къде:))?

# 186
И на мен ми е много любопитен този Shalimar Millésime Vanilla дали някой го е изкопирал. Мисля че е спрян.

# 187
La capitalle от Гиза, Vanilla diorama от Рефан.

# 188
Добро утро на Никулден и Честито на всички именници!

Kак са се справили Мартинез с Прада Парадокс? Oригиналът не се харесва много много на портмонето?

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 09:55 от Mimeto74

# 189
Весел празник, група!
Някой запознат с парфюмните води, които са пуснали в Лидъл, дали са имитации на оригинални парфюми?

# 190
  • Стара Загора
На предните страници имаше пост за лидълските.

# 191
  • Light of Zartha
Аз си взех снощи от лидл две от малките разфасовки - имитация на черния опиум и ейлиън. Никога не съм имала оригиналите, но ми допадат. Ейлиън е доста по-силен, опиума малко се изгуби или просто седи по-прибран до тялото. След баня естествено нямаше нищо. Имам парфенската имитация на ейлиън и там осезаемо се усеща цял ден, дори леко след баня. Но е изрично за студени дни като сега, на топло е направо отровен. Grinning

# 192
  • София
Аз си взех снощи от лидл две от малките разфасовки - имитация на черния опиум и ейлиън. Никога не съм имала оригиналите, но ми допадат. Ейлиън е доста по-силен, опиума малко се изгуби или просто седи по-прибран до тялото. След баня естествено нямаше нищо. Имам парфенската имитация на ейлиън и там осезаемо се усеща цял ден, дори леко след баня. Но е изрично за студени дни като сега, на топло е направо отровен. Grinning

Аз си взех три. Бомбастично начало, интензивна трайност 30 минути, след час и половина вече нищо не усещах.

# 193
Добро утро на Никулден и Честито на всички именници!

Kак са се справили Мартинез с Прада Парадокс? Oригиналът не се харесва много много на портмонето?

На D&P е добър много.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 23:12 от bulgari_bs

# 194
  • София
D&P пускат ли изобщо някакви намаления? Откакто се заиграх с имитационната парфюмерия преди година, не съм срещала нищо подобно Grinning Едни 6 парфюма имам набелязани, обаче 160+ лв. не ми се дават.

Общи условия

Активация на акаунт