Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 587
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Закачих едни 30-ки:
By Kilian Intoxicated
Dior Ambre Nuit
Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic
Досега от Парфен само Aventus(мъжкия) и TF Oud Wood съм имал и съм много доволен.
На мен 3 бр по 30мл си ми ги таксува и трите. Къде бъркам?
Хм, странно! Аз първоначално бях заредил 50-ки и системата таксува само 2, третият стоеше със стойност 0. Същото ми се получи и с 30-ките, защото видях, че над 35лв е безплатна доставката.
CHAO, лично аз бих препоръчал ЗАГ и Рефан за трите изброени.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 22:27 от D-frag12

# 271
Да се похваля, че си купих парфюм за първи път от Muscent. Избрах си Love By Killian и мисля, че е много добър.

# 272
Има ли качествена имитация на този Boss

Мартинез

# 273
  • Варна
И тук също има известно намаление на това-онова:
https://www.kameya.bg/koledno-namalenie-kameya/

# 274
  • Deutschland
Някой да е ползвал тази имитация на Бакара? Спрягат я за една от най-сполучливите.
Снимката не е моя 😅

# 275
Ясно, сега разбирам. Не знаех защо е в това състояние, а и не бях търсила информация по въпроса. Точно поради тази причина намирам кампаниите "Пази моториста" за лицемерни. Както и да е, благодаря за инфото.
По темата: преди няколко дни видях, че в нашия град са отворили щанд на Мартинез. Там май няма измами. Бихте ли споделили кой е най-сполучливият дамски и съответно мъжки  аромат там откъм прилика с оригинала? 🙂

Пробвайте аромат сходен с Naxos Martinez 455. За мен лично е много добър. Унисекс цитрус първоначално и после изненади. Дълготраен. Също и аромат сходен с Lira Martinez 456

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 11:20 от Mariya Slavova 675910

# 276
  • Стара Загора
Здравейте,
Бихте ли ми казали най-добрите имитации на тези парафюми, и кода с които да ги търсия в магазините.
Dior Sauvage
paco rabanne invictus
Carolina Herrera Bad Boy

Invictus съм  взимала на Заг и Ле Парфюм, като втория е с много добра трайност. По-изпипан от Заг. На аромат и двата са сходни, но не съм душила оригинал, за да знам дали са близки.
Bad Boy съм взимала от Парфен, наливен....много хубав парфюм, с добра трайност, но също не знам дали е приближен до оригинала.

# 277
  • София
Само за Invictus мога да предложа. Не харесвам и не ползвам, но мой приятел немец при всяко идване купува от Рефан ( преди ) и от Le Parfum ( сега ). И от двата е доволен, но от Le Parfum повече.

# 278
Да се похваля, че си купих парфюм за първи път от Muscent. Избрах си Love By Killian и мисля, че е много добър.

Черешата на, Том Форд също им е много хубава едня от добрите имитаци. Единствено забележка имам към трайността на  muscent. bluebell Jo Malone им е 1:1 но за, разлика от оригинала изчезва след 2ч., а оригинала е доста траен за мое изненада. Но все пак за тези пари няма как да почучим всичко  и трайнист и аромат 1:1 😁😁😁

Аз се чудя и на eclat.de  има ли добри отзиви за тях?

# 279
Аз се чудя и на eclat.de  има ли добри отзиви за тях?
Имат много добри попадения.Трайни са и са шлейфови,поне тези,които аз съм купувала.
Вдигнаха доста цените,но пускат понякога някоя промоция

# 280
  • Варна

За столичаните!

# 281
  • София

Еееее, то ще ми е по - близо до Пловдив да отида  /примерно/ Grinning
Мрън, мрън, хахахаха.

# 282
  • София
Аз благодаря за информацията и ще мина тези дни от любопитство, макар опитът ми с Камея да е катастрофален.
Кауфланд в М3 е съвсем близо до 2 метростанции, устройва ме.

# 283
  • Light of Zartha
Тъкмо за тези парфюми идвах да питам. Това ми е кварталния магазин и днес ги видях. Добри ли са? Специално ме интересуват ейлиън, адикт, черния опиум.

# 284
Аз взех 7 тестера от Камея. Греда нямам от тях

Общи условия

Активация на акаунт