Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 516
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, парфюмни Приятели!
Случайно някой от Вас да знае парфюмите на Евтерпа на кои оригинални парфюми отговарят? Аз вече имах два - Joy (разпознах Amgel Muse) и Queen of the dreams (наподобява Coco Mademoiselle, но може би не само на него). И двата са се представят много добре като трайност и шлейф, а в същото време са под 20 лв. за 50 мл. За съжаление няма къде да пробвам останалите, а ми се иска да придобия още нещо на тази марка. Търсих и в Интернет, но там не намерих информация за това, което питам тук. Ще Ви бъда благодарна ако някой от вас може да ми помогне.

# 316
  • Sofia
Хубави шишенца, пулверизатори също, само капачките са грозновати и "дървени", но те не са ми важни.
Жур на Ермес е прекрасен аналог. Имам, познавам и обичам оригинала. Ще направя и паралелен тест, и ще споделя, но на първо четене Парфен е доста добра алтернатива.
Бакарата Joy Неотдавна писах тук, че сигурно съм единственият човек, никога неподушвал тоя аромат. Сега разбирам, че съм го подушвала десетки, стотици може би, пъти. Харесва ми, ще го пръскам, макар да не обичам да ухая масово. Не мога да преценя доколко добро копие е.
Последно – fucking fabulous – тотално не е мой, много ми е мъжки. Бих го разменила, ако някой го иска, да казва. Ще го сложа и в съответната тема.
И трите са *парфен*.

# 317
Здравейте момичета и момчета !
Седя темата горе долу редовно но не откривам отговор на моя въпрос .
Може ли да предложите сполучлива имитацияна парфюма на  Gucci Intense Oud .
Благодаря ви предварително !!! 

# 318
Приятели, в София къде има Сан Сиро?

# 319
  • Истанбул
Случайно някой от Вас да знае парфюмите на Евтерпа на кои оригинални парфюми отговарят? Аз вече имах два - Joy (разпознах Amgel Muse) и Queen of the dreams (наподобява Coco Mademoiselle, но може би не само на него). И двата са се представят много добре като трайност и шлейф, а в същото време са под 20 лв. за 50 мл. За съжаление няма къде да пробвам останалите, а ми се иска да придобия още нещо на тази марка. Търсих и в Интернет, но там не намерих информация за това, което питам тук. Ще Ви бъда благодарна ако някой от вас може да ми помогне.
Аз имам този на Евтерпа.Много ми напомня на Си Армани.В Шумен по пътя за ж.п.гарата ,идвайки от борсата има магазин за хранителни стоки и козметика.Там съм виждала парфюми на Евтерпа.

# 320
  • Пловдив
А може ли добри имитации за тези двете:

BYREDO - LA TULIPE
GUERLAIN AQUA ALLEGORIA - MANDARINE BASILIC

# 321
  • Варна
Здравейте момичета и момчета !
Седя темата горе долу редовно но не откривам отговор на моя въпрос .
Може ли да предложите сполучлива имитацияна парфюма на  Gucci Intense Oud .
Благодаря ви предварително !!! 
Само при Eyfel съм го срещал, в мъжките, но не съм го купувал.
Но може да Ви е интересен този, страхотно бижу:
https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Absolute-By-Elite-Gentleman-61864.html
В bazar се намира на много приемлива цена.

# 322

BYREDO - LA TULIPE

За Guerlain мога да кажа за варианта на Зак Зодиак - много ми хареса, свеж е. Като трайност не мога да определя, по-скоро не ми е много траен.

Някой знае ли за парфюм, напомнящ Outspoken by Fergie от Avon? Доста стар парфюм, който за съжаление вече не се произвежда, а аз много харесвам.

# 323
  • Варна
Вчера си взех трите промо парфенчета и с няколко думи:
Скрит текст:
1. Guerlain Aqua Allegoria Basilic - този беше за Любимата и мога да кажа, най-хубавият от трите. Определено няма да трае много, на всеки 3-4 часа максимум ще иска ново нанасяне. Обаче ароматът е на чудна, сладка мандарина. Няма киселявост. Перфектен за лято, но и за настъпващите празници. Любимата е във възторг.
2. Dior Ambre Nuit - много хубава и над средно представяне кремава версия на Xerjoff 40 knots. Оставам го за пролетта. В по-голяма степен мъжки, но го виждам и върху дами, особено след 15-20 минутки, когато кремавостта му излезе на преден план. Дървесно, пиперливо цитрусов аромат, смекчен от флоралност. Никоя съставка не доминира над другите прекомерно и не дразни. Чуден е.
3. Kilian Intoxicated - тази покупка ми е излишна, при положение, че имам вече достатъчно Mugler A*Men. Началото на Килиан е различно, има една млечна мекота, която обаче малко не ми допада и напомня Lancome Santal Kardamon. И двата имат доминиращ кардамон в състава си. Това усещане обаче с всяка изминала минутка отслабва и все повече се доближава до A*Men. В крайна сметка за моя нос, след около 1 час, двата аромата са прекалено близки. Муглера остава малко по-сух и натрапчив, по-остър. Килиан е по-опитомен, по-млечно кремав, по-смекчен. Съответно и по-унисекс. За мъж, който има вече Муглер, неоправдава покупка. За дама, която харесва профила на A*Men, наистина много хубав и по-сериозен аромат за студено време. Ще си го нося с удоволствие, но просто аз повече харесвам Муглера. Трайност и излъчване - почти отлични.

# 324
Аз имам този на Евтерпа.Много ми напомня на Си Армани.В Шумен по пътя за ж.п.гарата ,идвайки от борсата има магазин за хранителни стоки и козметика.Там съм виждала парфюми на Евтерпа.
Благодаря много! А, дали е траен? Изобщо добре ли е направен според теб?

# 325
  • Истанбул
Да,доста е добър и доближаващ се до първото Си.Трайност около 4-5часа.Hands Thumbsup

# 326
  • Deutschland
търся имитация на Долче Габана К

Заг имат. Не съм доволна от трайността.

# 327
  • Sofia

BYREDO - LA TULIPE

При мен Лалето на Заг, с хубаво напръскване, е много трайно и съм му голям фен. Сравнявала съм с оригинала, разликите са минимални.

# 328
  • Варна
търся имитация на Долче Габана К
За мъжкият питате, предполагам!
На ЗАГ е много сполучлив и като цяло съм доволен от трайността.
Този като ухание е също много добро копие, но не съм тествал представянето му:
https://mecenatshop.com/mazhki-parfyum-vdahnoven-ot-dolce-i-gabb … ne-edp-100ml-7521
Ако е Q, т.е. дамският,  колежката Фрау С вече го насоли порядъчно хихихи.

# 329
  • София
В кой МОЛ имаше парфюми на Зара?

Общи условия

Активация на акаунт