Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от ароматите на Ébène Fumé от Martinetz, Erba Purа от Martin Lion, Noir Extreme от Refan и Dior Homme Intense от Martin Lion?
Какви са впечатленията от Moonlight in Heaven от Giза и Lost Cherry от Divain?
Какви са впечатленията на Divain от Bitter Peach?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от ароматите на Ébène Fumé от Martinetz, Erba Purа от Martin Lion, Noir Extreme от Refan и Dior Homme Intense от Martin Lion?
Ébène Fumé на Martinetz се свързва с аромата в църквите - тамян, горяща свещ, примесени с дървесни нотки и лека сладост. Erba Pura на Martin Lion е описана като сладка плодова бомба, която може да бъде прекалено интензивна и трае цял ден. Noir Extreme от Refan е описан като прекрасен, сладък и дълготраен, подобен на оригинала с по-сладка ванилия. Dior Homme Intense на Martin Lion е описан като стара прашна лавандула, която не се харесва на автора.
-
Какви са впечатленията от Moonlight in Heaven от Giза и Lost Cherry от Divain?
-
Какви са впечатленията на Divain от Bitter Peach?
-
Какви са мненията за парфюмите на Заг и Zara?
-
Какви са впечатленията от парфюмите на Guerlain и новите парфюми на Giza?
Неотдавна писах тук, че сигурно съм единственият човек, никога неподушвал тоя аромат. Сега разбирам, че съм го подушвала десетки, стотици може би, пъти. Харесва ми, ще го пръскам, макар да не обичам да ухая масово. Не мога да преценя доколко добро копие е.