Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 478
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
За добро или лошо,последните коментари бяха изтрити...

А защо...в темата общо взето си пишем кротко и спокойно Simple Smile

# 346
  • София
Който се интересува - The Moon са пуснали Gaultier Divine.

# 347
За добро или лошо,последните коментари бяха изтрити...

А защо...в темата общо взето си пишем кротко и спокойно Simple Smile
Натрапи се една госпожа, но набързо ѝ изтриха поривите да се заяжда и прави на интересна.Продължаваме да си пишем кротко и спокойни.🤗

# 348
Аз от Расаси съм имала само Зебрата
https://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Rumz-Al-Rasasi-9325-P … r-Elle-46812.html
Изключителен парфюм и трайност

# 349
Знаете ли дали има друг вариант  на Tom Ford "Tubereuse Nue" освен на Рефан?

# 350
  • BG-DE
И Дивайн го имат но не знам като как е, ако някой го познава ще съм благодарна да сподели.

# 351

Взех си пратката от Гиза😁. На първо четене освен Amouage -те, за които е ясно,мога да кажа,че Prada-та е Топ! Много сладък ,тежък и женствен... Шлейфа му разбива 😂😂😂(аз не си падам по такива,ама подарък,ко да прайш😁

# 352
А как ти се струва Делина?

# 353
Обожавам Коледа заради подаръците и най-вече заради тези от мен за мен 😁😁😁
Днес си взех пратката от емаг с четири арабчета. Отворила съм само едно - доближава се ужасно до Crystal noir, но сякаш е малко по-кремообразен.
Нямам търпение да отворя и другите, но по един на ден.
Мисля с тази пратка моята ароматна година да приключи. ❤️
Макар че тайничко се надявам мъжо да ме изненада приятно с някой Амуаж 🙏🙏🙏

Скрит текст:

# 354
Много искам някой арабски парфюм, но като не обичам силни и натрапчиви, страх ме е без проба.
Дойдоха Парфен, исках 30мл., но намаше от всички като поръчвах, затова 50:
Love dont be shy- Kilian: много хубав парфюм, много мой, не съм го мирисала и се надявам да е близък до оригинала, макар и така да е прекрасен.
Si- Armani- харесва ми, нежен и идеален за зимата
Intence cafe- Montale- мирисала съм оригинала и от там си го бях набелязала.Хубав е.
Все на рози налитам и вече знам, че
моят нос е много непретенциозен.Намирам сходство във всички парфюми напоследък и ми е трудно да избирам.
Носи ми се нещо дамско, стилно, изискано.
Набелязала съм два: Прада Парадокс и Мансера Roses Vanille за по-натам.

# 355
А как ти се струва Делина?
Делина в оригинал не знам как е,но бях тествала едно арабско копие за 80 лв. Гиза не отстъпва по нищо на арабчето😁, ама аз подозирам,че Гиза именно от там ги вкарват.
Да добавя също,че на едната ръка си мазнах от маслото Парадокс на Прада,а на другата ръка масло от Молекула+Ирис. За Прада казах,че е топ. Обаче въпреки ефирността на Молекулата и знаете как повечето казват,че не я усещат(той е такъв аромата,на пулсации,като полъх)....направо отвя Прадата😁😁😁. Точно като полъх от някъде постоянно усещах Молекулата,а шлейфа е забележителен(аз обожавам парфюми ,които щом влезем някъде и да изпълват цялото пространсто😂😂😂). Досега съм имала само на Заг. Но Гиза определено ме накара да повдигна вежда🧐😁

# 356
  • BG-DE

Дойдоха Парфен, исках 30мл., но намаше от всички като поръчвах, затова 50:
Love dont be shy- Kilian: много хубав парфюм, много мой, не съм го мирисала и се надявам да е близък до оригинала, макар и така да е прекрасен.
Много е хубав Love don't be shy на Парфен и като трайност и като близост 😍 Преди години беше един от любимите ми парфюми, цялата къща буквално миришеше на него 😊

# 357
Menerva, благодаря!❤ Добре, че сте вие в тази тема да се ъпдейтвам.

# 358
  • София
ДХ3 по мое мнение щом имаш Интенз Кафе не ти трябва Мансера Roses Vanille, т.к са 99.5% идентични. Говоря за оригиналите, разбира се, но предполагам, че няма да има изненада. По линията с арабски аромат, от който да не се страхуваш Simple Smile, ако имаш възможност пробвай Raghba на Lattafa - https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Raghba-25807.html, около 27 лв е в емаг /заедно с дезодорант...който не знам какво да го правя/, и е доста приятен. Няма потен мускус, няма скърцащ мускус тип Кирке, не е масовка по линията БР. Приятно сладък, за мен черешов с умерен сияж и не лоша трайност. За цената си е направо попадение, особено както май си падаш и по сладки аромати.

# 359
  • София

Взех си пратката от Гиза😁. На първо четене освен Amouage -те, за които е ясно,мога да кажа,че Prada-та е Топ! Много сладък ,тежък и женствен... Шлейфа му разбива 😂😂😂(аз не си падам по такива,ама подарък,ко да прайш😁

Капител и Спектакъл ме вълнуват, особено първия. Раздуй малко, какво е усещането за кожа - роза? Натрапчиво или? И как е ригана в Спектакъл? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт