Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 424
  • 764
  •   2
Отговори
# 390
Здравейте,
Аз да попитам ако ида в рефан и пожелая да ми сложат капки за по дълъг аромат. Имали нещо специфично което трябва да кажа, и не се ли променя аромата на парафюма тогава?

# 391
  • София
Здравейте,
Аз да попитам ако ида в рефан и пожелая да ми сложат капки за по дълъг аромат. Имали нещо специфично което трябва да кажа, и не се ли променя аромата на парафюма тогава?
В по-лъскавите отдавна няма наливни.
Трябва да търсиш малки, не баш фирмените.
Иначе колко да е специфично 🙂 - казваш, че искаш двойно капки.

# 392
  • BG-DE
Ако сложите с съотношение 1:1 (по 1 капка на мл) не се променя, а става по-наситен,  при по-ефирни аромати може и 1:2 но не повече.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 16:14 от Menerva

# 393
За любителите на

Пробвайте тази версия на La RIVE ще останете очаровани.

# 394
  • обл. Шумен
Ей, скоро не ви бях влизала, че докато насмогна да ви изчета...
Демонче, уби ме с това "Гиза определено ме накара да повдигна вежда🧐😁" Ти коя вдигаш - аз лявата 🤣🤣🤣
Ама само 1-2 пъти съм вземала от Гиза, та мисля за Коледа да си самоподаря нещичко 😇
А някой спомена, че не помни кое как ухае - даже мислех да ви питам как имате спомени? Аз само по описание е абсурд да се ориентирам. Но пък си водя файл със записки 😆 кое, от къде купувам, трайност и т.н.
Дегаже май вече могат да се поръчват и от България - ако не се лъжа, във фейсбук ми беше излязла някаква реклама.
Имитация на Clinique - Happy, поръчвал ли е някой? Той е нежен, ефирен  аромат и лесен за носене, та го заглеждам 🤔😜

# 395
  • Deutschland
Вчера тръгнах да купувам подарък за детски рожден ден и пред магазина ме задминава една китайка. Леле, усещам парфюм с ухание на ванилови бисквити, ама все едно съм в самата пекарна. Топъл аромат, наситен. За едната бройка щях да я настигна и да я питам, но се спрях. Сега ме е яд. Някаква идея кой може да е парфюма? Имала съм десетки ванилови, но този не прилича на нито един.

# 396
Дясна вежда повдигам аз😂😂😂😂😂.
Мен в Рефан ме дразни,че с една и съща пипета ми слагат капки и ми променят парфюма. Може да е нищожно,но влиза една нежелана нотка.... Много непрофесионално и просташко-например пред мен Скандал(😡👀🧐),а после аз с Молекула-Потрес просто!-направих скандал и аз.
Капитела на Xerjoff въобще не е моето,ще го разменям....

# 397
  • BG-DE
Ау, как с една и съща пипета 😳 разбира се, че така се разваля аромата. В София основно наливен Рефан взимам от магазина на ул.Тунджа и там винаги капките са в отделни шишенца всяко със своята си пипета.

# 398
  • София
Още когато съм ползвал наливни Рефан ( 20+ години назад ), маслата си бяха със собствена пипета като част от капачката.
Учудвам се да ползват една, защото те така излизат от завода.

# 399
  • BG-DE
Вчера тръгнах да купувам подарък за детски рожден ден и пред магазина ме задминава една китайка. Леле, усещам парфюм с ухание на ванилови бисквити, ама все едно съм в самата пекарна. Топъл аромат, наситен. За едната бройка щях да я настигна и да я питам, но се спрях. Сега ме е яд. Някаква идея кой може да е парфюма? Имала съм десетки ванилови, но този не прилича на нито един.
Сега се сещам, че ММ възприема Devotion точно като ванилови бисквитки, да не би китайката да е била с него 😊

# 400
Абе,, не ви лъжа. В една пластмасова чашка с памук и а 3 пипети . Отвинтва синьо малко шишенце и бръква с пипета в него. Преди самите шишенца с капките си бяха като капкомер. Но в нашият град само в един магазин има Рефан и той е частен,не фирмен.

# 401
  • обл. Шумен
Аз последният път, когато пазарувах от Рефан, улучвам едната продавачка, дето всеки път прави едни мутри, сякаш насила съм я вързала там. Искам двойни капки и тя започва да ми изнася лекция как сега вече били по-скъпи. След това се завря носа в шишенцето ми, после в друго - нито номера сравни.... И като започнат да крият тези техни списъци, сякаш е служител на ДАНС. 🧐🧐🧐 Не разбират ли, че да покажат какво предлагат е в тяхна полза...🤪

# 402
  • Асеновград
На мен толкова гурме и сладък аромат на карамелени бисквити и ванилия ми мирише само спрея на sol de jeneiro 71 номер... уникален ми е, мъжа ми го определя че мирише на пуканки карамелизирани.. но си мирише на ванилени бисквитки и ядки. Пробвай ако има къде да го подушиш. Simple Smile

# 403
  • Deutschland
Менерва, напълно е възможно.
Яна, в този не усетих ядки. Само сладка ванилия.

# 404
На мен Лирата ми мирише точно на бисквити, на Мартинез е много хубава.

Общи условия

Активация на акаунт