Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 402
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia

Тези са от днес.
849 Vanila Vibes - Juliette has a gun
Има и още 5-6 ама ми се губят сега. Те са от последния месец. Утре от лаптопа ще пиша.

# 436
  • BG-DE
Ровейки из сайта на Дивайн видях, че са пуснали Devotion и не издържах, пуснах една поръчка. Дано не ме разочарова, че чак след като поръчах се сетих да погледна какъв му е интензитета, а той 2, а на мен 3 са ми слаби 😊

# 437
  • Sofia
И аз много му се чудих, но го махнах. Ще чакам да споделиш как е. Поръчах доста парфюми, да тествам и избирам на воля. Дано не ми харесат всичките 😁😁😁
Сега погледнах и моите, само един е 3. Но пък има и няколко летни. Ще видим, ако не ми харесват ще връщам и ще търся от другаде.

# 438
  • Deutschland
Menerva, това в Кауфланд в Германия ли го има? Май съм го мяркала в ДМ, но не помня да съм го имала. Ще се тества ♥️

Haksev, аз също съм Овен. Разбирам те 😁

# 439
  • BG-DE
А-а ще споделя, разбира се 😊 Фрау, да в немски Кауфланд е но наистина и в ДМ съм ги виждала.
Еха, колко овнета се събрахме, и аз като четох поста на haksev се припознах 😂

# 440
Направо стадо от овци 😆😆😆😆
А какво ще ползвате за празниците... А съм направила списък за сутрин, обед и вечер 😆😆😆

# 441
  • BG-DE
Имам някои идеи но може всичко да се промени в последния момент 😊

# 442
  • Асеновград
След като "обрахте" лидъл кажете на кои парфюми са имитация малките шишенца защото аз така и не намерих инфото, благодаря предварително!

# 443
Ето кои парфюми имитират

Заповядай

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 00:18 от Преслава ♋️

# 444
  • Light of Zartha
Камея крият ли, че са имитации на парфюми?  Виждам на сайта, че са с номерчета (ф нещо си) и онзи ден раздаваха блотери с някакви числа на тях. Защото има някои, които се сърдят и крият списъка.

# 445
Здравейте! Доставката на Дивайн ми излиза 18 лв👀.С куриер ли поръчвате или? Благодаря

# 446
Здравейте! Доставката на Дивайн ми излиза 18 лв👀.С куриер ли поръчвате или? Благодаря
Над определена сума е безплатна, не помня, дали над 80 или над 100 лева.
Иначе идват с интерлогистика.

# 447
Над определена сума е безплатна, не помня, дали над 80 или над 100 лева.
Иначе идват с интерлогистика.

Благодаря ви,ще се комбинирам с някой. Да ги пробвам,че ми стана интересно 😂. Не съм ги ползвала никога.Хубав ден❤

# 448
  • Sofia
Над 80 лв е безплатна доставката. Това са около 3 парфюма, които лесно се правят при тоя огромен избор.

# 449
  • BG-DE
В немската версия безплатната доставка е над 35€, в момента това са два парфюма но най-добре се комбинирайте с някой за да ги пробвате, защото повечето като прилика с оригинала ги докарват но трайността им куца.

Общи условия

Активация на акаунт