Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 520
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
има ли на българския пазар имитация на Burberry Goddess
За българския пазар не знам. Дивайн го имат N 837,до колко е сходен с оригинала и колко е траен обаче,не мога да кажа

Ох Menerva,ся с тоя Devotion...Четох че приличал на Лирата,пък хич не ми се иска да съм ходеща курабия...
Оригиналът пак ли е такъв кексов? Grinning

# 466
Да си кажа и моето мнение....Едно и също всички "бъркат", явно от едни и същи места се купуват "нещата"....Само евентуално технологията на разреждането, "разтворителя", шишетата и ...маркетинга е различен. Иначе трябва да повярваме, че светът се е ПРЕпълнил с МЕГА талантливи химици, които ей така, от нищото правят ШЕДЬОВРИ. Едновременно, независимо един от друг. Ами, не вярвам в такива неща аз, честно да ви кажа. Всички "нови" аромати - имитации излизат абсолютно едновременно при всички производители на имитации. Само това дори ми стига за да мисля, че формулата, заготовката, суровината идва от абсолютно едно и също място - точно конкретно, общо за всички. И Гиза, и Рефан, и Заг, и Мартинез, и ...който се сетите.
И аз съм съгласна! Дали от Франция ги вземат или от някъде другаде, важно е какво добавят към маслата, към концентрата. Четете добавките! Напоследък чета за разредители, консерванти, химични съставки срещу промяна на цвета или  нещата никак не са добре.  подозирам, че се използват забранени съставки или не се обявява всичко, което се влага. Не гледайте само трайността, а дали това, което е обявено, е тествано на кожа и безопасно. Дори и това не е ясен критерий. Колкото и да е тъпо, предполагам, че по-големите брандове/ тоест оригиналите/ по-рядко биха си позволили да ползват съставки, които не са позволени.

# 467
Здравейте! На Kilian, без значение кой точно аромат, кои фирми имат добра имитация? За женски или унисекс варианти се интересувам. Видях, че Divian имат в каталога си, но ако има възможност да тествам на място, предпочитам така:)). Не търся нищо конкретно като заглавие на Kilian, единствено да е добър dupe:)).

И аз съм в търсенe ! На Килиън един арабски спрягатZimaya.Но там малко съм на 2. Имам 2 сполучливи арабски и 3-4 не толкова.Предпочитам вече от наливна парфюмерия ❤. Не съм ползвала оригинали на Килиън,днес ще сляза ьо D&P и ще ви кажа ,какво имат те!
А аз съм в търсене на Muse на Тиери Мюглер.
Ползвала съм оригинала и съм в търсенка на добър dupe 😂. Хелпп
Един-единствен и най-добър-МИЛКА-Гиза ! 😁❤
Втори такова нещо няма като нейната ангел муза❤❤

# 468
Над 80 лв е безплатна доставката. Това са около 3 парфюма, които лесно се правят при тоя огромен избор.

Аз ,като ще дам над 80 лв ,ще си взема  някой оригинален. Не това е идеята.Но да,когато се комбинираш с някой си е добра цена за наливна парфюмерия. Благодаря за инфото Simple Smile Весели празници

# 469
За 80лв ще вземеш 3 парфюма поне, там е разликата.

# 470
  • Бургас
има ли на българския пазар имитация на Burberry Goddess
За българския пазар не знам. Дивайн го имат N 837,до колко е сходен с оригинала и колко е траен обаче,не мога да кажа

Ох Menerva,ся с тоя Devotion...Четох че приличал на Лирата,пък хич не ми се иска да съм ходеща курабия...
Оригиналът пак ли е такъв кексов? Grinning
Нищо общо няма с Лирата, която не харесвам, но тя е много добра и фино изпълнена, просто е от друг свят в сравнение с това нещо Devotion.Това си е лично мое мнение, доста хора не харесаха Devotion, нон стоп се препродават отливки по групите.

# 471
  • BG-DE
VanessaDe, аз Лира не познавам и не мога да направя съпоставка но Devotion в оригинал много харесвам, на мен ми мирише на лимонов пай, а на ММ на ванилови бисквитки 😊 Надявам се другата седмица да дойде този на Дивайн и ще пиша как са се справили 😊

# 472
  • Габрово
Над 80 лв е безплатна доставката. Това са около 3 парфюма, които лесно се правят при тоя огромен избор.

Аз ,като ще дам над 80 лв ,ще си взема  някой оригинален. Не това е идеята.Но да,когато се комбинираш с някой си е добра цена за наливна парфюмерия. Благодаря за инфото Simple Smile Весели празници
Всеки парфюм идва с безплатна пробичка - тествате и ако нещо не се харесате връщането е абсолютно безплатно-пускате заявка за връщане, идва куриер на място и готово.

# 473
  • София
Този аромат ми хареса, но тестерът в Хит беше неизползваем и не можах да пръсна на кожа да видя как стои и има ли някаква трайност. Води се EDT, а и впечатления от La Rive имам от 10+ години и не ги помня с хубаво. Та има ли смисъл? В ДМ също изглежда го има, малко по-добра цена от Хит.

# 474
Купих я на сина  ми, не е лоша, не знам за трайност.

# 475
  • Sofia
Ужасни сте. Отидох специално да тествам Devotion. Уникален е. Сега се опитвам да се въздържа да не го поръчам веднага. Имам едни любими меки бисквитки в Лидъл, с лимонова коричка. На тях ми мирише. Отивам поне едни бисквити да си взема за утеха.

# 476
  • Deutschland
Наистина? Тия меки бисквитки са ни любими вкъщи ♥️. Утре ще ходя на коледно пазаруване, тая дето е на четиЛи години искала дамска чанта и сет за правене на парфюми. Овен е и тя. Та утре ще мина и през Дъглас за да тествам и аз Devotion, ако евентуално го има.

# 477

Всеки парфюм идва с безплатна пробичка - тествате и ако нещо не се харесате връщането е абсолютно безплатно-пускате заявка за връщане, идва куриер на място и готово.

Благодаря ви,за изчерпателните отговори дами Simple Smile Светли празници!

# 478
Ох, сега и на мен ми се прииска Devotion. Голяма зараза е това нашето Grinning

# 479
Тоя Devotion го пуснаха и в The Moon

Който не ще от чужбина

Да допълня-взех нишовите от Камея. Аз лично не съм впечатлена. Ароматите са "плоски" и не са нищо особено

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 16:13 от the_demon

Общи условия

Активация на акаунт