Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 294
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • обл. Шумен
Честита Коледа! Живи и здрави да сте всички!
Тук има ли много ароматни масла?

# 556
Вчера вечерта Tom Ford Oud Wood в изпълнение на Камея, днес Dupont Passenger

# 557
Честита Коледа и от мен, парфюмно пристрастени, Grinning , аз карам празниците зациклила на Montage Intense /арабска имитация на Angels' Share By Kilian. Спирам бързо-бързо да го усещам, но се поливам на воля и така...Stuck Out Tongue Харесвам тиквата в него най - вече Flowers Jack O Lantern

# 558
  • София
Галчудо,благодаря за предложението, ще го пробвам. Имам на Гиза, но ми е много зелено някак и въобще не ми мирише на Магнолия...такава, каквато мисля, че съм усещала в др.парфюми.

# 559
Честита Коледа на всички 🎄
При нас няма аромати на парфюми. През 2 дни все има някой болен, а сега пазя едногодишното ми момченце да не го повтори пак.
Някой знае ли дали парфюмите на Ариана Гранде са имитации на оригинални парфюми?
Ползвала съм SWEET LIKE CANDY и ми стана любим

# 560
Cloud е спряган за копие на Baccarat Rouge. Имам копия на бакара и оригинал на облака, не ми се струват чак еднакви. На гранде е по-сладък, болничната нотка усещам само на капачката.

# 561
Честита Коледа на всички! Бъдете здрави и щастливи Heart
Вчера бях с La Belle Jean Paul Gaultier на Дивайн.
Днес бях с Ani Nishane пак на Дивайн.
Днес в един магазин в Холандия една продавачка ме спря да ме пита кой е парфюмът и че ухае невероятно...Стана ми интересно и приятно.Бях се пръскала преди поне 3-4 часа, а докато обикалях,тя беше на поне 1.5-2м от мен.Явно влачи шлейф и прави страхотен облак...Колежка ми беше правила комплимент за този парфюм,но не и обърнах много внимание,тя не разбира от парфюми,а и бях близо до нея...днес обаче парфюмът се изплати.А и вече е почти 23 часа и още го усещам около мен доста осезаемо.Заслужава си всеки цент...
Между другото,дивайнският La Belle има същата трайност и шлейф

# 562
Здравейте, преди време си бях взимала един наливен парфюм и казаха,че са го спрели от производство. Казваше се City girl- violet уникален аромат много го търсих и не можах да го намеря дали са му сменили името не зная. Ако има някои по запознат и може да ми помогне много ще бъда благодарна. 🙂🙂 мисля че беше на Рефан,но не съм сигурна.

# 563
  • Deutschland
Сигурно ли е, че е бил наливен?

# 564
Да, сигурна съм

# 565
  • Deutschland
За съжаление само blue, но може да им пишете и попитате :

https://friziori.com/kozmetika/parfyumi-i-dezodoranti/nalivni-pa … rder=ASC&limit=75

# 566
...

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 16:11 от не знам

# 567
Чудно копие

на
За без пари.

# 568
Менте парфюм е нещо, което е наблъскано с химикали, извън разрешените.Имитационните не мисля, че са менте.

# 569
И влязохте в тази тема, за да споделите мнение, че и апелирате да не се обиждат участниците тук..  Наистина се изумих  от този коментар, който нито е по темата, нито носи някаква стойност за четящите я.

Общи условия

Активация на акаунт