Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 538
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Eдна приятелка има 3 парфюм на Chogan. Много добра трайност, наситени са и доста добре пипнати. Но и цената им не е малка. Аз лично бих заложила на някой оригинал, когато изгрубяват с цените.

# 616
Някой може ли да ми препоръча парфюмерия в Солун, от нашите 🤗
Гледам има Ле парфюм , ще се възползвам , но нещо друго интересно?

# 617
Някой може ли да ми препоръча парфюмерия в Солун, от нашите 🤗
Гледам има Ле парфюм , ще се възползвам , но нещо друго интересно?

По централната улица на Солун, идваща откъм пристанището докъм първото голямо кръстовище има 3 парфюмерии за наливни парфюми. Две от тях според мен не стават, но в горната част на улицата вляво, точно преди кръстовището има една с много луксозен изглед отвън и там има добри попадения. Първите две ще ги познаете по това, че са малки по площ и не особено представителни. Не знам, дали обясних ясно, но наистина не знам, как по-точно, не помня имена на улици. Тази парфюмерия, която визирам, се казва Pignataro и парфюмите не се разливат на място, а са фабрично опаковани. Alien-а им е много добър. Само да допълня, че луксозна, не значи супер високи цени. Дори напротив, вече не помня, но ми се върти в главата цена от 8 евро за 50 мл, дано не Ви излъжа.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 23:38 от *Emia*

# 618
  • Sofia
Да, и на мен ми направи впечатление, че Chogan държат неприлично високи цени за аналогова парфюмерия, но пък ако трайността им е значително по-голяма.....Малко интересни за мен неща имат. Aventus for Her бих пробвала и от там, но не е зор. А и хич не си падам по МЛМ покупки.

# 619
Erba pura на Chogan държи по 2 дни на кожа, а на дрехи оства и след прането. Води се от луксозната серия ( като рефанските) и са с цена 100 лв. Е струва ли си?! Останалото което пробвах беше Black opium и не помня кой на Dior. Там трайността беше по слаба.

# 620
  • софия
Да, и на мен ми направи впечатление, че Chogan държат неприлично високи цени за аналогова парфюмерия, но пък ако трайността им е значително по-голяма.....Малко интересни за мен неща имат. Aventus for Her бих пробвала и от там, но не е зор. А и хич не си падам по МЛМ покупки.
Аз си взех точно Adventus for her от тях,но аз лично много бързо спирам изобщо да го усещам.Макар ,че при едно ходене при козметик ме попитаха с кой парфюм съм и то часове след слагането му .Иначе получих мостра на Елба Пура и на китката ми издържа няма и час.Може би са летни аромати и двата вида.

# 621
  • Варна
Привет на всички!
Последни покупки за годината имате ли вече? Ето моята от днес:
https://mecenatshop.com/parfyumeriya/mazhki-parfyumi?page=4
Скрит текст:
След като го взехме с Милата, газ до близкия МОЛ(на 200 метра разстояние) за други покупки и да го сравним с оригинала в Дъглас. Наистина копието е абсолютно идентично в начална и в крайна фаза. В средата оригиналът много клони към дамски, към Либре. Докато копието си остава някак по-свежо. Достоверност на копието и изпълнение на флакон/опаковка ОТЛИЧЕН. Само пулверизаторът иска по-рязко натискане, иначе припиква малко.
Колкото до самия аромат - свеж, младежки в голяма степен и напълно унисекс за мен. Трайност - в 10:30 го впръсках на китката си в магазина (Меценат в Елитис Варна), сега минава 15:30 и тъкмо излязох след душ и още си го усещам. Ще видим и лятото как ще е, защото определено е за топли дни. Става за офис, за вкъщи, за тренировка, за гостуване, абе минава в така наречения BLUE жанр.
На какво го оприличавам ли - ах тук малко Davidoff Cool Water/Creed GIT смесено с Invictus Aqua, ах тук нотки на YSL Libre, сега път ми лъха на Lacoste L 12.12. Blanc, някой да усеща и препратка към YSL LNDL.......точно в това му е чарът и "оригиналността", прилича на всичко и на нищо. Важното е, че аз го одобрявам, а Любимата мнооооого го харесва.
В магазина (Меценат) са пуснали вече и копието на YSL La Nuit de L`homme, нямаха го доскоро, нямат го още и в сайта. https://www.1perfumery.co.uk/jfenzi-man-of-the-night-eau-de-parf … 00-ml-p-8077.html  Доста хубаво копие, леко нетрайничък, но за цената си може да си се пръска човек на всеки 3 часа без проблем. Така че, ако още се ослушвате за подарък на по-косматата половинка и сте от Варна, това е чудесно предложение.
И нещо още по-интересно - в Дъглас имаше останал флакон на разпродажба на YSL LNDL Bleu Electrique, да точно този: https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Nuit-d … trique-67997.html  за абсурдно намалената цена от 169лв за 100мл. Спрян е преди повече от година и било невъзможно да се намери отвъд океана(САЩ), където вече сериозно се спекулирало с цената му на вторичен пазар. Тествах го, много идентичен с първия LNDL, така че който има по-широк бюджет, това си е скрито съкровище.
Ами това е от мен за настоящата 2023г, пожелавам ви да имате една прекрасна празнична вечер, изпълнена с чудни ухания(изключвам скарата и руската салата), много настроение и смях(без кючеците на съседа отгоре), много приятни теми за разговор(в никакъв случай свързани с работа), изстудено шампанско, а новата 2024 да ни донесе, каквото сме си заслужили и малко повече в бонус!
Моят аромат за празничната вечер ще е топъл и комфортен - Armani Stronger With You Intensely(Martin Lion)!

# 622
D-frag12 ,прекрасни пожелания ,благодаря ти!
Да ти се връщат двойно! 🎇🍾🥂🎄❄️❄️❄️
Преди 2-3 дни си налях от Рефан:
006. La vie est belle parfum    Blanche / Lancome
306. Alien / Thierry Mugler
Двата аромата са свежи ,много хубави и според мен все още узряват ,защото всеки ден миришат малко по-различно от предният.
Но сега използвам едно натурално спрейче на C-thru ,защото не понасям силни аромати.
Пожелавам ви всичко ,което пожела D-frag12 + да се усмихвате повече!
И нещо много важно ,което ще практикувам тази година е да не се ядосвам за неща ,които не мога да променя!
Пожелавам ви да не се ядосвате за глупости и да срещате повече положителни хора!
Весело посрещане на 2024 г.
Аз ще я посрещам на работа! 🎇🎄❄️❄️🍾🥂

# 623
Да ви пожелая и аз: щастливо посрещане на Новата година! Нека следващата да бъде ароматна, изобилна на радост, любов и на очаквани с нетърпение придобивки, включително парфюмни! Champagne Bell Wine Glass
Нямам къде вече да ги държа, нещата са страшно извън контрол, затова не съм пазарувала тия дни още аромати...
Колкото до празничната вечер, днес сърцето ми е с Idôle Nectar Lancôme, /на който съм си поръчала догодина да пуснат имитация/...
Щастливо посрещане, момичета и момчета!

# 624
  • Deutschland
Щастлива нова година ви желая. Здраве, късмет и безброй сбъднати мечти.
Аз ухая на кебапчета, кюфтета и баници. Ако не заспя до полунощ от умора (децата днес са ужасно диви), след дълъг душ вероятно ще съм с Very irresistible на Заг 😉.

# 625
  • Истанбул
Честита Нова Година!Бъдете здрави,удовлетворени,благодарни,щастливи!
Днес сутринта се събудих и си казахС тая инфлация,правителството само чака да чукне 2024 и да повиши цената на всичко.Бе я аз да си купя нещичко за душата.Избрах си аналозите на Делина ексkлузиф и Амуаж Guidance .Тук в Тр.има един сайт,май нямат реален магазин ,с доста богат избор.
Иначе тази вечер ще видим.Не съм го измислила,може би "Ганимед".

# 626
Amouage - Guidance е на път да стане любимият ми парфюм! Страхотен е!❤

# 627
Здравейте,вчера ми попадна реклама на испанската наливна парфюмерия perfumes10.Разгледах сайта и имат доста голям избор,но ме интересува как са като трайност?Ползвал ли е някой от тях и има ли отзиви?Гледам има и всеки втори на 50% .

# 628
Haksev, може ли да споделите коя фирма е направила аналог на Guidance? Мен ме е жал да си пръскам оригинала, а страшно ми харесва и ако има добър аналог, бих пробвала и него. За мен това е един от топ ароматите на 2023 г. и най-желания ми коледен подарък впрочем. Толкова различен и завладяващ. ❤

# 629
  • Burgas, Bulgaria
Не съм haskev, но ще си позволя да отговоря, знам, че в Турция имитация на Guidance на Amouage са направили Muscent, имат само физически магазини - от Одрин съм купувала, обсъждани са тук, имат много добри попадения.   https://muscent.com.tr/urun/c058-guidans/   Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 19:20 от kolevaangela

Общи условия

Активация на акаунт