Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 536
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Здравейтее,

Четох, че парфюмите на akbari са клонинги.
Имате ли идея akbari Shakila и akbari Ruby Rouge на кои известни парфюми са клонинги?

Първото е много  странна пирамида . Може би  искат да прилича на Бакара, а второто може би на Кирке.

Те твърдят , че това са си авторски аромати.И спопед мен цената им е твърде висока .Хората по групите не ги хвалят.

# 646
  • Deutschland
Guess Seductive red е страхотен. Микс от Бакара и Облак, без бинт и марли. Според мъжа ми съм ухаела на кекс, така че да внимавам като ходя с разни татковци да изпращаме децата за училище 🤣🤣🤣

# 647
  • София
Минавам само да кажа, че вчера следобед си поръчах три дегажета и тази сутрин вече си ги взех и ги проучвам в момента. Обслужването им е топ! И определено има разлика, когато са в стъклени шишенца. Един непоискани съвет, ако си купувате от тях, поръчвайте си само по 50мл. Вярно, че моето обоняние не е като на нормалните хора, хахаха, а като на хищник, но в метални шишета повече няма да поръчвам лично аз.

# 648
Честита Коледа на всички! Бъдете здрави и щастливи Heart
Вчера бях с La Belle Jean Paul Gaultier на Дивайн.
Днес бях с Ani Nishane пак на Дивайн.
Днес в един магазин в Холандия една продавачка ме спря да ме пита кой е парфюмът и че ухае невероятно...Стана ми интересно и приятно.Бях се пръскала преди поне 3-4 часа, а докато обикалях,тя беше на поне 1.5-2м от мен.Явно влачи шлейф и прави страхотен облак...Колежка ми беше правила комплимент за този парфюм,но не и обърнах много внимание,тя не разбира от парфюми,а и бях близо до нея...днес обаче парфюмът се изплати.А и вече е почти 23 часа и още го усещам около мен доста осезаемо.Заслужава си всеки цент...
Между другото,дивайнският La Belle има същата трайност и шлейф

Кой номер е La Belle Jean Paul Gaultier на Дивайн?

# 649
sliver, разлика ли има в концентрацията на парфюмите? Ти кво взе,разправяй😁😁😁😁. Аз си чакам Алхамбрата(Омбре Блу)- не се удържах и го поръчах. Ще дам отзив,защото все още имам наличен Герлен и ще мога обстойно да тествам

# 650
  • Sofia
Jean Paul Gaultier na Divain
Защото  не се виждат в сайта
075 JPG Classique
198 Scandal
604 La Belle
697 Scandal by Night

# 651
  • София
sliver, разлика ли има в концентрацията на парфюмите? Ти кво взе,разправяй😁😁😁😁. Аз си чакам Алхамбрата(Омбре Блу)- не се удържах и го поръчах. Ще дам отзив,защото все още имам наличен Герлен и ще мога обстойно да тествам

Не в концентрацията, а в липсата на гадната нотка, която усещам в металните шишенца, някакви алуминиеви са май. Утре ще направя втори тест, по обстоен, че днес съм скапана, и ще драсна няколко реда.

# 652
Кой номер е La Belle Jean Paul Gaultier на Дивайн?
Моят е 604 La Belle

# 653
Здравейте!
Знаете ли дали някоя от фирмите, които обсъждаме в темата, има реплика на Guidance на Амуаж?

# 654
https://leparfum.com.gr/en/
Момичета , някой има ли мнение за тези парфюми? Пробвали ли сте , интересува ме трайност и близост с оригинала🫶🏼

# 655
Здравейте,
Искам да Ви питам колко пари струва една капка от Рефан за повече трайност на парафюма? И колко е добре да се сложи на 100 мл мъжки парафюм.

# 656
  • Sofia
Аз съм в ароматна еуфория... Дойдоха ми двете поръчки от Дивайн и надушвам голям проблем - май почти всичко ми харесва този път. А поръчах доста неща с идеята да си избера няколко от тях и да върна, но....
Кратък разбор на някои от нещата, които тествам днес.
Tabac Rose BDK - разкоооошен. Рози, шоколад, сини сливи, аз усещам и някакви нотки на коняк или уиски. Розите хем се усещат, хем са като фон, ненатрапчиви, приятни. На мъж също би стоял много класно.
Attrape reves - LV - още едно добро попадение.  Свежо, плодово начало, което продължава доста дълго при мен. После идва и какаото, без да измества свежите нотки. Розите и божурите не се открояват особено. Много приятен, красив, лек, но в никакъв случай безличен аромат.
The Coveted Duchess Rose by Penhaligon - опушени, приглушени рози. В началото се усещат и пудрени и свежи нотки, после се откроява повече мускуса. Много дамски аромат, елегантен, женствен.
Devotion - вече го коментирахме, и за мен е неазличим от оригинала.
Apple Brandy on the Rocks - от доста време му се канех, но ме възпираха коментарите, че има доста мъжки нотки. Е, доволна съм, точно това, което исках и си представях - свежа зелена ябълка и бренди за разкош.
Hacivat - от него просто си взех още, да има. Усещам как от пролетта няма да искам да се разделям с него. Харесвам отчетливия аромат на ананас, свежите нотки, дървесните нотки. Имам го и от дуго място, така че знаех какво да очаквам.
За утре остават още толкова аромати, за днес не мога повече. Свят ми се зави Simple Smile)))

# 657
Отчитам новата година с Италика на Гиза. Не е лош, никак. Но май нещо трайността при мен е незадоволителна.
Иначе видях, че назад се е коментирал MOUJ ICEAGE. Обожавам го този парфюм! А колко комплименти получавам ммм.

# 658
Относно капките на Рефан най-добре е да се слага едно към едно тоест на 100 мл 100 капки

# 659
Отчитам новата година с Италика на Гиза. Не е лош, никак. Но май нещо трайността при мен е незадоволителна.
Иначе видях, че назад се е коментирал MOUJ ICEAGE. Обожавам го този парфюм! А колко комплименти получавам ммм.
MOUJ ICEAGE ли имитира Guidance на Амуаж?

Общи условия

Активация на акаунт