Отговори
# 1 575
Кой серум на Шисейдо, да не пропусна да пробвам, като измажа наличните Simple Smile.

# 1 576
  • тук-там
Въртим, сучем, пак на Шисейдо се връщаме Simple Smile  Аз друга козметика вече не купувам. Освен ретинал-а, разбира се.

# 1 577
Този си взех днес. Не съм пробвала техни неща. Половината опаковка Шисейдо още е налична, не съм много редовна с него.
https://www.kiehls.co.uk/world-of-kiehls/super-serum.html?gad_so … _BwE&gclsrc=aw.ds

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 08:16 от G&B

# 1 578
  • Велико Търново
Мими, подарък ми е, може би аз не бих го купила.В нас сме две, които се гримираме, а третата само кремове маже, защото тя е невероятно красива и няма нужда от грим/това да се чете с голяма усмивка/.Ние всичко ще си ползваме.
За съжаление нямам никакво време за четене, лягам и съм до там.

Макадамия, дано бързо те успокои.
Аз сега започнах да слагам ретинола на Виши, но като цяло не съм почитателка на киселините за моето лице.

Cloe, утре ще се озаря и с Нарса.Ще пиша какъв цвят ще е озарителя.

# 1 579
Въртим, сучем, пак на Шисейдо се връщаме Simple Smile  Аз друга козметика вече не купувам. Освен ретинал-а, разбира се.

Mtz, аз също ползвам много Шисейдо, но отскоро пробвах 2-3 неща на Bionike, впечатлена съм.
Горещо препоръчвам лифтинг продуктите.
Ти беше в някоя чужбина, нали?
Моите ги вземам от Ремедиум.

# 1 580
  • тук-там
Благодаря, Марджи! Ще разгледам и ще ги тествам.

# 1 581
И аз ползвам от от години същия серум на Shiseido е не го сменям. Ultimune e серумът. Или на мен ми харесва повече от EL, но аз съм със суха кожа.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 21:38 от marigold_

# 1 582
В нас сме две, които се гримираме, а третата само кремове маже, защото тя е невероятно красива и няма нужда от грим/това да се чете с голяма усмивка/.
Аз не го чета с усмивка, имаш предвид "фризьорката", да вярно е, че е невероятно красива, има светли очи, прекрасна кожа и чувствени устни! Дори негримирана е великолепна!
Както казва моята дъщеря, който има светли очи няма нужда много да се гримира / това да се чете с усмивка/

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 21:53 от mimi.7299

# 1 583
  • Велико Търново
Мими, имам предвид голямата ми дъщеря/според самата нея тя била невероятна и ние постоянно се шегуваме с това/.Баща им ще ги води до живот да ги снима за календари.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 21:31 от siska79

# 1 584
И двете са много хубави, голямата не я бях виждала! Heart
Помислих, че е малката, защото нали тя износвала дрехи  на кака си и казвала, че каквото и да облече ще е прекрасна! Simple Smile

# 1 585
Сиска, много красиви момичета- пу,пу 😍
Аз направо вече като чуя серум и ще бягам с 200, този кошмар, който изживях няма да забравя лесно….Цял ден си гледам в краката и ми е неудобно да погледна хората…Вместо подмладена визия, получих маймунска/ да се чете със смях/.

# 1 586
Aми прекрасна си е!И какво по-хубаво да мисли така за себе си!!!

# 1 587
Сиска, много красиви момичета- пу,пу 😍
Аз направо вече като чуя серум и ще бягам с 200, този кошмар, който изживях няма да забравя лесно….Цял ден си гледам в краката и ми е неудобно да погледна хората…Вместо подмладена визия, получих маймунска/ да се чете със смях/.
И аз изхвърлих един крем на Ланком, дето уж беше за млада кожа, много лек, и т.н. Оказа се такъв мазньоч, непопиващ, чак дерматоложката ме пита с какво се мажа и че определено не е подходящо! Ето този

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 22:16 от mimi.7299

# 1 588
Споделям мнението ти, Мимс- и аз го имах този мазньоч 😁
Искам да си взема 2,3 червила- не държа да са трайни, но да ми е мекичко и влажно на устните. Моите с глитъра на Том Форд не ми хидратират достатъчно , но пък за сметка на това са много трайни.

# 1 589
  • Sofia
Хидра зен на моята суха кожа попива като в гъба.
Шисейдото ми е малко светъл, но консистенцията на крем много ми допада.
Сиска, много хубави момичета. Малката ще разбива сърца.

Общи условия

Активация на акаунт