Отговори
# 1 590
Макадамия, пробвай Диор Адикт! Страхотна консистенция, топи се на устните, не ми трябва и балсам за устни!

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 22:37 от mimi.7299

# 1 591
  • Бургас/Пз
Първото коледно парти мина Simple Smile Беше само събиране с близки приятелки , но много забавно и разтоварващо. Имах ужасен ден на работа и почти бях се отказала да отида, на бях обещала да направя торта на момичетата и докато склонявах ММ да им я занесе, той каза:  Абе я скачай в една рокля и отивай . Та взех , че го послушах 😂 и си изкарах страхотно Simple Smile
Една бърза снимка отпреди да изляза. Кожена рокля с велурени ботуши. Не вярвах, че ще стои добре , но ми хареса и не се преобух с обувки. След препускането нагоре надолу цял ден, хич не ми беше до високи токчета. Заложих на червеното лаково червило на Диор и се одарих с Нарс 😂
Cloe, очарована съм от този коректор ли и какво е там, не знам, но ми заспа на сините кръгове, които бяха стигнали почти до бузите ми. Утре ме чака нов купон и пияно бар, та ще съм по-лъскава, дано само да не съм пак до никое време на работа

А и морковената торта, която се получи много вкусна, въпреки скромната визия, но нямах време за повече

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 15:13 от ani_d

# 1 592
Ммм, Ани, много си хубава! Тортата съм сигурна, че е изядена.Хубаво, че
си отишла, наистина.Кой номер поръча от червената рокля?За мен кой ще е ок?

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 00:40 от ДХ3

# 1 593
Ани, и ти и тортата сте wow, изглеждате много апетитно 😍
И аз гледах червената рокля, но след случката така се бъгнах, че не ми е до нищо….

# 1 594
Ани, прекраснице! Страхотна си! Снощи беше по топличко, та не измръзна с роклята! Hug Тортата и тя хубава!
Макадамия, не се бъгвай мила, ще мине, това са бели кахъри... Hug

# 1 595
macadamia, може би трябва да отидеш при добър дерматолог. Освен това, когато съм имала кожни раздразнения,  съм спирала и парфюмите и всичко, което може да бъде допълнителен алерген, когато е нарушена бариерата на кожата.

# 1 596
Мими Heart
Комбинацията от вчера Кларитин + cica кремчето на Авен вършат чудеса-лицето почти се успокои и зачервяванията почти ги няма-разликата от вчера е фрапираща, коледното парти утре е почти възможно. Нежните места, които бяха като кора, червени и с мехури и мислех, че ще се обелят-не-кожата през нощта се е регенерирала и сега е мека, гладка и леко розова.....
Запазих си за утре час за фризьор - боя и изправяне
Отивам да си избера червило от на Мимси и сенки, поръчах си и един мой спрян парфюмен любимец- животът ми изглежда няколко идеи по-прекрасен от вчера.

# 1 597
Добро утро прекрасници. Твърде много работа предпразнично ми се събра. Противно на мрачното време избухвам с цветовете тези дни. Получих си поредните велурени боти. Много удобни се оказаха. За моите проблемни стъпала Clarks е добро решение.
И на мен ми изби херпес преди няколко дни. Мажа фенивир крем по няколко пъти на ден.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 18:58 от pep_si

# 1 598

Отивам да си избера червило от на Мимси и сенки, поръчах си и един мой спрян парфюмен любимец- животът ми изглежда няколко идеи по-прекрасен от вчера.
Радвам се миличка, ще си изкараш прекрасно и ще бъдеш неотразима! Авенът си е Авен, обожавам го!
Пепси, така цветно ми озари сутринта, при нас е тъмно като нощ и вали дъжд, пфууу, чак с кеф ще седя да пиша в офиса на топло! Blush

# 1 599
И тук е същото mimi.7299.
Сутрин направо не ми се вярва, че трябва да ставам - ами то е  посреднощ ... Simple Smile.

# 1 600
PS Въпреки, че не винаги съм съгласна с Babri трябва да призная, че имаше известно основание в думите и.

Напълно подкрепям!

Ани, браво на мъжа ти, че те е "изпратил" на купона. Изглеждаш невероятно!! Страхотно си комбинирала роклята с ботушите (един материал, различни текстури) и всичко това върху фигура, която буди възхищение или завист (къде благородна, къде - недотам Grinning). Само мога да си представя прелестното цялостно излъчване с червеното червило Hug
Тоз' озарител да взема да го поръчам, че тук май само аз го нямам Joy Пък имам нужда от озаряване, че съм малко депресирана сива мишка тези дни...

Пепси, страхотен пример даваш с ярките цветове в мрачното време! Чудесна рецепта за поддържане на празнично настроение, а и ти стои прекрасно.

Връщам се да допълня, че видях момичетата на Сиска - голямата си е права, наистина е невероятна, но малката не и отстъпва. Красиви момичета със слънчево излъчване имаш, Сиска Heart

# 1 601
Сиска, красавици сте всички вкъщи! Браво!

Ани, тази рокля, в това съчетание е уникална! Супер ти се е получило:)

Пепси, много си цветна, страхотно зареждащо съчетание!

На мен така ми се е схванал врата, че нямам желание дори да се обличам, а довечера имам излизане с колегите..Онзи ден си взех ето тези боти - уникално удобни са:
Скрит текст:

# 1 602
PS Въпреки, че не винаги съм съгласна с Babri трябва да призная, че имаше известно основание в думите и.
Връщам се да допълня, че видях момичетата на Сиска - голямата си е права, наистина е невероятна, но малката не и отстъпва. Красиви момичета със слънчево излъчване имаш, Сиска Heart
Малката ми прилича на Орнела Мути на младини, с тези невероятни  очи, за тези две красавици таткото да купува пушка да ги пази, не му трябват вече календари! Hug
Адаш ботичките са чудни...!

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 10:23 от mimi.7299

# 1 603
  • Бургас/Пз
Пепси, много хубаво и цветно 😘
Сис, тези двете красоти не знам баща им каква пушка ще трябва да си купи, че да ги опази 😂
Мими, изобщо не ми беше студено, а бях само с палто отгоре. Обаче в Златна рибка беше такава горещина, че по едно време роклята ми залепна за гърба Simple Smile
ДЗХ, моята червената е ХС и ми е точно, без да ми е прекалено впита и описваща. Материята е доста по стегната от бежовата и е много фино плетиво , нямат нищо общо двете рокли. Деколтето е малко по изрязано, но стои добре и не се отваря. Ето снимка на цвета сложен до друга червена блуза , ако можеш да се ориентираш

Цветовете са поне две идеи по наситени.

Ветрена, без никакви негативни настроения. Горе главата .❤ Без да преувеличавам този озарител на Нарс наистина е уау за мен. Аз съм с много сух околоочен контур и на втория час всички бръчки са набити с какъвто и продукт да сложа . Не съм ползвала кой знае колко продукти за тази зона, но от опита ми с ЕЛ, Клиник , Кларинс , ИвСЛ, Никс, както и някой по-бюджетни като Мийбълин и Катрис, мога да направя сравнение и да кажа , че Нарс ги слага в малкия си джоб. Моята цел е най вече тъмните кръгове , които много се засилват особено при недоспиване и повече работа.

# 1 604
Ании, жестока рокля! Много добре си ги съчетала, колана също много ми харесва - към нея ли си върви или е отделно? Откъде е?
Миналата година Карен Милън имаха уникални кожени рокли и докато им се начудя коя да взема, ще ми стане ли… изчезнаха, та още страдам за тях.
Ботушите пропуснах да ти ги честитя, но и те са супер!
Сиска, прекрасни момичета!
Чудесно е, че голямата си има самочувствието - какво по-хубаво от това.
Макадамия, бързо възстановяване! Много са неприятни тези реакции.
Дез, стискам палци младежа бързо да се оправя!

Моля дайте линк към въпросния озарител, явно пак съм пропуснала - трябва да заковем на първа страница ‘нашите форумски препоръки’ начело с Диор 999 и шисейдо фдт 😉
Бионике са интересна препоръка, не съм пробвала бялата им козметика, но имам малко декоративна след като развих алергия към сенки на някои по-известни марки, и спиралата им е най-хубавото нещо, което съм ползвала досега.

Вчера бях на поредното коледно парти, умишлено реших да съм по-скромно облечена и да не впечатлявам толкова, т.к ще са ми нов колектив, не се познаваме още, та не искам да оставям погрешни впечатления или да вземат да се стресират от мен.
Бях с едни любими велурени стилетос, ех забравила съм аз да ходя токчета, едвам оцелях няколко часа, а едно време по цял ден обикалях с тях. Стигнах с ъгове до там, вече нямам никакви притеснения да ходя с тях и официална рокля по улиците 😄
Този път бях опушен грим на очите и розов nude червило.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 17:02 от Maroonka

Общи условия

Активация на акаунт