Отговори
# 1 605
Маруунка, съвършена красавица си ти, много си хубава в този тоалет!

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 02:48 от ДХ3

# 1 606
  • Бургас/Пз
Марунка , прекрасно ти стои роклята, а обувките са вълшебни .
Коланът е на Зара, отделно съм го купувала и се оказа, че е хубав аксесоар за скучни дрехи Simple Smile
Това е озарителя на Нарс Simple Smile https://www.notino.bg/nars/light-reflecting-undereye-brightener- … blast/p-16196160/

ДЗХ, много си хубава, ама тези барети ти стоят фантастично . Пуснах снимка на цвета на роклята , не знам дали си успяла да я видиш 😘

# 1 607
Ми не, Ани, връщах се, не знам защо така става с този форум.Благодаря!По-малинена е сякаш.

# 1 608
  • Бургас/Пз
Ми не, Ани, връщах се, не знам защо така става с този форум.Благодаря!По-малинена е сякаш.
Да, Малинов е цвета , със сигурност не е ярко червено . Аз затова сложих друг червен цвят до нея, за да се види по ясно разликата в различните червени .

# 1 609
Моля дайте линк към въпросния озарител, явно пак съм пропуснала - трябва да заковем на първа страница ‘нашите форумски препоръки’ начело с Диор 999 и шисейдо фдт 😉
Абсолютно разкошна си Марунка. Тоалет в мой стил....е няма да ми стои така прекрасно като на теб. Чорапогащникът може и да е графит, стои много нежно....! Purple Heart
И как само ФДТ на Шисейдо, ми серума...такива хубавици станахме всички след него! Joy
Дез, сладуранке! Hug

# 1 610
Много се пише в темата през декември, а на мен ми е натоварено като на повечето...тъкмо реша да се включа и докато се наканя темата завила в друга посока, в която аз съм пас Grinning ...Но понеже темата се задържа на плетените рокли - ето ме от тази седмица с една моя любима от Манго (само че къса) ...тя е с голи рамене, ама нали ми е все студено съм сложила едно боди отдолу....
И ежедневните ,и парти визиите, които успях да видя- всичките са чудесни.... Heart Eyes
За козметиката си мълча, защото там съм много минималистична..., но виждам , че в темата има и други като мен...
И да не забравя (дано съм запомнила правилно) - да поздравя наборката mtz, която днес посреща ( както тя написа) 2Х25... Heart Да е здрава и щастлива!!! Birthday  Champagne

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 18:14 от kativita

# 1 611
Оооо, MTZ, жива и здрава да си, да си пишем още 50г в темата!Сбъднати мечти и светли дни занапред!❤❤❤

# 1 612
MTZ - Честит юбилей!
Всичко най-най ти желая!
Скрит текст:

# 1 613
  • София
mtz, Честит юбилей! Здраве и щастие ти желая! Весел празник днес!

Ани, Марунка, много хубави сте! Поздравления за удачния избор!

ДЗХ, много обичам черно и тъмно синьо, когато се е комбинирало удачно.

Макадамия, браво за възстановяването! Как се върна настроението ти за парти.

Аз тази година прескочих фирменото и не съжалявам. Не съм в кондиция и не можех да се насиля.

# 1 614
Mtz, бъди честита. Щастлива, обичана, удовлетворена и вдъхновена. Желая ти прекрасни мигове със семейство и приятели през цялата ти лична година! Flowers Hibiscus

При мен лудницата в работата определено намаля, до 15.12. приключваме плащания, отчети по проекти, разрешителни и пр. неприятни неща! Grinning

На Ланком съм имала и този серум, също не съм доволна!
https://www.notino.bg/lancome/genifique-advanced-podmladjavassh- … -kozha-na-liceto/

От околоочния също не съм доволна!
https://www.notino.bg/lancome/genifique-advanced-yeux-light-pear … -za-ochi-i-migli/

# 1 615
Пак ще питам, кой е този толкова хубав ФДТ на Шисейдо? И как избрахте цвета на озарителя на Нарс?

Този ли е?

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 13:58 от Ani888

# 1 616
Този мисля:

# 1 617
  • София
Точно показаният от теб Ani888. Ако те съмнява цветът, може да тестваш в наличните магазини. Виждала съм го в Beauty Zone на Витошка и в МОЛ-а на Стамболийски. Във физическите магазини на Дъглас не се предлага Шисейдо.

# 1 618
Видях хубавите момичета на Сиска! 😍
Ани, радвам се, че си послушала мъжа си и си отишла на партито. Тоалетът е разкошен и ти стои Уау. 🤗❤Обаче как ми се прияде от тези торта!

Страхотна роклята на Марунка! 😍
ДХЗ и аз харесвам черно с тъмно синьо! 😍

Моят фон дьо тен го избрах във физически магазин и добре направих, че щеше да стане греда. Нарс го стрелях на сляпо, но съм светла и взех най-светлия цвят. При него поне е лесно.

Ани забравих радвам се, че ти е харесал озарителя на Нарс! Днес съм много щастлива и се подсмихвам тайничко. С другарче ще сме лъскави! 🤗😍

Mtz, честит юбилей! 🎂🍾

PS Следобяд съм на фризьор. И съм на тръни ще успее ли да ме боядиса тъмен шоколад, да не червенее и да не е черно. Искам така да се подстрижа

Ако някой знае в София къде може да направят така перфектен боб/каре ще помоля да ми драсне лично съобщение.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 14:33 от cloè

# 1 619
Mtz, здрава, щастлива и обичана бъди поне още 2*25 Hug Весел празник!
Шисейдото последно кой беше, че съм  на stand by /запомних,че e със защита 30/
Харесах червило 976  Be DIOR и разбира се озарителят на Nars.
Тази нощ сънувах как сме седнали с Мими и Сиска и сортираме мазилата ми, защото и аз като Мими съм решила да си  имам едно червило, един фондьотен, един крем .....абе всичко по едно /най-хубавото/. Накрая ги снимах тук в групата и ги обявих за подарък на първата дама, която пише .....само да ви кажа, че голямо сортиране падна - събудих се доста уморена Simple Smile))))
Харпи, когато няма болка и дискомфорт, човек лесно се връща отново в играта Simple Smile
На дантелена рокля - златисто зелена телесен или черен чорапогащник бихте сложили?

Общи условия

Активация на акаунт