Отговори
# 1 560
Когато бях млада правих често кожни алергии (не от мазила) и съм пила всякакви антихистаминови. Aerius не е много ново, но да няма много странични ефекти и дава най-бърз разултат.

# 1 561
  • Sofia
Това е индивидуално и от какво е причинено. И не зависи дали препаратът е нов или стар.

# 1 562
Аз отидох конкретно за Уриаж , но момичето чете, сравнява, вкл. и с крема за такива състояния на Биодерм и каза, че за нея това е най-добро, защото има две допълнителни съставки.
А Кларитина си го избрах аз, защото не успива, а аз шофирам.....

# 1 563
Мен Кларитин не ме приспива, докато ериуса ме "осмъртва". Освен това Ериус ми е изписван при кашлица и хрема, а кларитин и зиртек при кожни алергии... Та да послушаме фармацефтите, все пак са учили това Hands V

# 1 564
А за какво са ви тези куфарчета с козметиката на ЕЛ, вярно цената е уникална, но ползвате ли всичко, което се съдържа вътре. Някои работи може да се окажат излишни. Преди да ми покажете серума на Шисейдо, ползвах този с капкомера на ЕЛ, но определено съм по доволна от Шисейдото!

# 1 565

PS ^^^ Работя си и слушам с половин ухо, но някъде Лиза каза, че вместо руж ще ползва червило смесено със хайлайтър. Ако някой реши да внимава да внимава за този момент.

Всяко ново е добре забравено старо. И аз съм мазала червило като руж като момиче. Виждала съм от майка ми. Червилата си бяха перлени - спестили сме тогава от блясъка Smiley
Абсолютно съм съгласна, че всичко ново е старо, но в случая намекът ми се опитваше да насочи вниманието ви в друга посока Simple Smile  А именно - когато са актуални "монохромните визии" старият трик с червилото е изключително полезен най-вече за постигане на бърза и лесна монохромна визия в грима, без да се налага купуването на още продукти. А иначе тези 2-те помежду си имат всичката козметика на света! Вкл. козметични компании всяка от тях, та можем да си затворим очите за наглото продуктово позициониране в клипа, макар че аз не мога да кажа лоша дума за техните продукти, каквото съм имала е било хубаво - и Лизините и Викините! Другото полезно беше напомнянето за супер тънки слоеве и "лека ръка" в грима, както и колко е важно да се "ъпдейтва" визията.

Ниацинамидът, който го сложиха във всичко последните 2-3 години, все по-често го спрягат като алерген.

При мен дори антихистамини, които не би трябвало да ме "успиват" ми дават този ефект, а се налага да шофирам непрестанно и ми е голям проблем.

PS Въпреки, че не винаги съм съгласна с Babri трябва да призная, че имаше известно основание в думите и.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 18:57 от Agent Provocateur

# 1 566
  • тук-там
Макадамия, и моята кожа реагира зле на ниацинамид. С ретинал на Авен пък не съм имала грам реакция. Получавам зачервяване и чувство за горене на лицето и от добавки, съдържащи ниацинамид, които съм приемала вътрешно.

# 1 567
Мацки, за озарителя на Nars се ориентирах, само не знам как да преценя кой цвят ми трябва.
Моля за линк към вълшебния ФДТ на Shiseido и да кажете има ли добра покривност?

# 1 568
Поръчах друго палто. Докато го мислих червеното и не останаха petite номера.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 08:16 от G&B

# 1 569
mtz, струва ми се, че много пъти си наруших кожната бариера, благодарение на ниацинамида в ретиноловия продукт, който ползвам.

Тези дни получих мостри на един от фдт на Chanel. Цветът е В20 и не мога да преценя дали не е твърде светъл за мен. Мога да помоля за В30, но ще е чак след празниците, а по снимки ми се струва тъмен, като за кожа с лек тен.

Мими, в една ФБ група за размени и продажба видях, че се продават неразпечатани продукти от въпросното куфарче.

# 1 570
Какви странични ефекти от Кларитин имате предвид? Аз съм нямала от него никакви. Сънливост със сигурност не предизвиква.

# 1 571
Мими, в една ФБ група за размени и продажба видях, че се продават неразпечатани продукти от въпросното куфарче.
Ясно, което им е излишно се разпродава, на мен лично от него нищо не ми трябва! Имам неразпечатан серум на ЕЛ, ще го подаря на накоя дружка! Wink

# 1 572
  • Sofia
Какви странични ефекти от Кларитин имате предвид? Аз съм нямала от него никакви. Сънливост със сигурност не предизвиква.
Сънливост по принцип. На мен също не ми действа така, но всеки организъм е различен. От антихистамини нямам сънливост, само Зиртек ме успива вечерта и трудно ставам след пиенето му. Но не ми се доспива от него.

# 1 573
Имам неразпечатан серум на ЕЛ, ще го подаря на накоя дружка! Wink

Серумът е много хубав, измажи си го Simple Smile

# 1 574
Имам неразпечатан серум на ЕЛ, ще го подаря на накоя дружка! Wink

Серумът е много хубав, измажи си го Simple Smile
Измазала съм 10 тина бутилчици до сега от 2017 г. насам...сега харесвам повече Шисейдо! Wink
Не сменям марки докато не намеря по добра 💋
Крем - Герлен, роял, дневен
Околоочен - Естедерм
Спирала - Ланком, Хипноза, Doll eyes
Червило - Диор Адикт, 976
Серум - Шисейдо Ultimune
ФДТ - Авен
Слънцезащита Кларанс
Маска - ориджинс, зелена
Парфюм - червен и черен Джими Чу, след 10 години Коко Шанел Мадмлоазел Joy
Другите ненужни няма да ги изреждам! Joy

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 09:22 от mimi.7299