Отговори
# 1 635
  • София
mtz, Честито! Честит Юбилей! Да си жива и здрава и все по хубави дестинации да ходите! Hug Blush

Марунка, много шик! Сигурна съм, че таз т.нар. скромна визия е обрала точките на вечерта! Тази рокличка, май я имаш и в друг цвят или се бъркам с тази от Рим?
Ани, много готин аутфит е станало. Много хубава кожената рокличка. От къде е?

Моята рокля, по модел на Дх3 Heart Eyesме чака в Мохито да си я прибера. Ако не се харесам им я връщам обратно.
Чакам си още червилата Диор, поръчани от Прити Шоп. Някой получи ли си ги вече?

# 1 636
Ох, въздържах се от червило аз, много исках някое хубаво червено, но устоях.🥺

# 1 637
PS Не разбрах кой серум на ЕЛ коментирахте, те имат повече от един и някои не са лоши.
Аз специално този!
https://douglas.bg/advanced-night-repair-synchronized-multi-reco … omplex-conf-55746

# 1 638
Най-популярният Simple Smile
При мен този специално не е нищо особено, съпоставим e (за мен) с 5 пъти по евтини продукти. Но много харесвам ето този (все още го държа обърнат в банята, за да източа и последните капки):

https://douglas.bg/estee-lauder-perfectionist-pro-rapid-firm-lif … tide-8-conf-44760

^^^ Но си е до кожа, до цялостна грижа за кожата, до климат, до количество сън, до ген, до количество вода и витамини, до спортуване, до пушене, етц. етц. Не може да се разчита само на 1-2-10 продукта да ти държат кожата в оптимално състояние, дори и да са много качествени.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 16:48 от Agent Provocateur

# 1 639
  • Русе
mtz, честит рожден ден! Както обичам да пожелавам по повода, каквото не си сбъднала в тези петдесет, сбъдни в следващите! Бъди здрава и щастлива!
Не мога да ви насмогна, толкова работа ми се насъбра в края на годината, а и в почивните дни ще давам едни дежурства. Докато ви прочета, тя темата сменена няколко пъти. Всички, които видях, много сте хубави. И моето коледно парти мина, снимка така и не направих.

# 1 640
Колко сме различни Агент, и този съм имала, но получавах страшно опъване на лицето, а то заради салициловата киселина. Дори наполовина не го употребих, замина при дружка. Въпреки мазната кожа не мога да ползвам продукти със салицил!

Описание Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment Acetyl Hexapeptide-8
Тип кожа на лицето   за всеки тип кожа
Ефект   anti-age, озаряване, подсилване
Кога да се нанася   дневен и нощен
Активни вещества   салицилова киселина, кофеин, AHA киселини, сквалан

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 17:11 от mimi.7299

# 1 641
  • София
MTZ, честит юбилей, бъди здрава и щастлива!
Видях Марунка, Ани, децата на Сиска.
Прекрасни!

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 17:13 от змия

# 1 642
Големи сте скици, ще дойда и аз да сортирам, ама насън, тъкмо ще съм по пижама!
Вчера докато се наканя и изкупихте червилата. Взех някакъв цветен балсам, дано да става за нещо!

Видях Ани и Марунка, много ми харесаха, на Сиска красавиците също - прекрасни!

mtz, честито и от мен!
Да си здрава, обичана и щастлива! Flowers Rose

# 1 643
Серумите на Есте не действат добре и на моята кожа - става суха и опъната-ползвала съм всичките - Idealist, perfectionist, Advanced Night Repair- кожата ми е тънка, суха и се засушава още повече от тях.
Силвър, аз моите ги взех от Нотино - около 70 ми излезе бройката

# 1 644
Много си наблюдателна, Копче 🤗
Да, червената е по-къса, а другата е кафява макси, и двете са на КМ.
Много любим модел, едвам се удържах за други цветове.

# 1 645
  • Бургас/Пз
Mtz,честит юбилей. Дълги години да се наслаждаваш на здраве , щастие, любов и спокойствие ❤

Копче, роклята е на Зара и я имам от 3 години. Много добра находка се оказа, а беше за без пари.

Агент, ще покажа ботушите и с дългите рокли. Много хубаво стоят. Пола с предна цепка нямам, но ще поправя този пропуск 😂

Змия , прекрасна си ❤ червилото ти е много хубаво.

И аз ще се включа в разбора на козметика 😂😂😂

# 1 646
Змия, красива снимка много,как ми се ходи на Витоша.Преди всеки уикенд бяхме там.Сега нещо станахме мързеливи явно.

# 1 647
  • София
Ани, не е червило, а балсам за устни с червен нюанс. От ДМ е - алверде май е марката.

# 1 648
Змия, красива снимка много,как ми се ходи на Витоша.Преди всеки уикенд бяхме там.Сега нещо станахме мързеливи явно.
Единственото, което ми липсва от София е Витоша. Обожавах я. Всеки уикенд изминавахме по 15-20 км. там. На баща ми предприятието имаха почивна станция - всяка пролет и есен по 10 дни, кеф! Тук Странджата е красива, но много дива и необлагородена...!
Макадамия, една дружка припада и по кремовете на ЕЛ и околоочния. Аз колкото пъти се намажа с него на другия ден подпухналост и торбички. Абе бая нещо съм пресортирала и аз докато попадна на моето....! Joy

# 1 649
Разбира се, че сме различни!
Очните на ЕЛ не са никак лоши за мен, от тях явни разочарования нямам, но този които най-много ми харесва е неприятен като цена... Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Eye Crème - рядко, но се поглезвам с мини опаковка.
Ani...

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 17:46 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт