Отговори
# 270
  • Виена
При нас силен дунавски вятър, поне няма сняг. Но е сиво и много недружелюбно навън. Аз по тоя повод сложих червено сако от букле и червено червило 999 металик. Според мен цвета 999 е създаден така, че да пасва на въдможно най-много цветотипове, така беше и лансиран преди 10 години. Наистина, това е цвят, който при определени лица стои много тържествено, red carpet red. При мен може да изглежда и делнично Simple Smile Ето го на снимка след половин литър кока кола, изпита директно от бутилката на глътки Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 15:26 от bombolino

# 271
  • Бургас/Пз
Пенева, настръхнат докато те четях. Това са страхотни емоции и спомени ! Да са живи и здрави още дълги години заедно. Изключително лъчезарни и позитивни хора изглеждат ❤ Има на кой да приличаш ❤

Днес съм с лилаво син пуловер и шарен панталон. Рядко си позволявам такива комбинации , но днес трябваше да заложа повече на топлото Simple Smile Тоя вятър тук е много противен

# 272
Ани, супер ти се е получило. Смело давай по- често с подобни комбинации. 🤗
Пенева, страхотни преживявания. ❤

# 273
Пенева,

Много се зарадвах за теб и родителите ти. Много са млади. Не знам на колко години са, но изглеждат прекрасно. да са ти живи и здрави !

Ани, Много добра комбинация !

Да сте здрави в тези снегове, мили момичета !

# 274
Пенева, Равногор е приказно местенце, най-вече през лятото обаче. Но пък ти си герой да тръгнеш в това време на път. Няма как, събитието е било от първостепенна важност. Живи и здрави да са родителите ти.
Харпи, бързо да минава херпеса, знам колко е гадно.
Бомболино, чудесна си в червено.
Днес си имаме и слънчице, и това ме радва.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 07:58 от Lioness77

# 275
Допълвам се Simple Smile Най-големия внук пристигна само за събитието и информацията се пазеше по-добре от държавна тайна Smiling Imp Та нямаше никакъв варинт да допусна да ни изчакат долу в равнината и да се качваме нагоре заедно или "да те чакаме вкъщи и да пътувате с двете деца с нас с колата"...

# 276
Пенева, страхотен купон, страхотни родители! Да са живи и здрави още дълги години. Two Hearts
Бомболино, прекрасно сако, имах подобно в бяло, пак букле. Много добре ти се връзва и като цвят с червилото.
Ани, ти всякак си готина, много свеж панталон.
Харпи, много си красива, да не би да ограничаваш храненето и важни нутриенти, този херпес е от спаднал имунитет.
Както каза Ани леден вятър духа при нас, сняг няма, и има слънце. Ходихме да обядваме с колата, не можахме да се насилим две крачки да повървим с колегите в тоя мраз! Grinning
Майтапче Wink :

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 13:30 от mimi.7299

# 277
Допълвам се: Харпи, Много силно излъчване и финес.

# 278
Пенева, здрави и дълголетни да са родителите ти! Прекрасно празненство сте имали, истинска благословия Blush
Харпи, съчувствам ти! Може би наистина имунитетът има нужда от подсилване? Лицето ти обаче е толкова изразително, че херпесът не успява да привлече внимание Hug

Вчерашния ден ми се видя особено подходящ за пълно преподреждане и прочистване на дрешника. Чудесна работа си свърших, много свободно място се отвори, пък и главата си понаредих.
От едно чекмедже "изплуваха" няколко чисто нови чорапогащника, за чието съществуване бях забравила.
Като видях този тъмносин и фигурален, реших да "препиша" съчетанието на Ани с плетена рокля от миналата седмица Kissing Heart
Всъщност това е единственият начин, по който нося фигурални чорапогащи - с напълно гладки, изчистени рокли.
А чантата е нова - една от първите покупки от тазгодишната ми "черномесечна" акция.

# 279
  • София
Пенева, живи, здрави,  все така свежи и купонджии да са родителите ти!
Чудесни са, много да си ги пазите и да им се радвате Flowers Hibiscus

# 280
  • Sofia
peneva, живи и здрави да са родителите ти!!! Големи приключения сте имали, но щом всичко е успешно, няма проблем.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 18:11 от Vesana

# 281
  • София
Благодаря ви за съпричастността и милите думи Simple Smile. Храня се повече от добре (макар и не много балансирано), но тази година херпесите решават да избиват при всеки момент на слабост на имунната система - бушонират ме, но се запазвам здрава, което май е печеливша стратегия в крайна сметка.

Бомболино, ти си класическа синеока блондинка и това червено много ти отива!

Ветрена, чантата е много хубав цвят и има класическа линия. Много се радвам като видя жени, които умеят да носят чанти, в които не искат да поберат всичко, от което си мислят, че имат нужда за деня, а само най-важното. Съгласна също така за фигуралния чорапогащник и изчистената рокля/ пола (макар че понякога и това правило нарушавам).

# 282
Много се радвам като видя жени, които умеят да носят чанти, в които не искат да поберат всичко, от което си мислят, че имат нужда за деня, а само най-важното.

Ааа, не сме от тях, как'Сийке Joy Не ги умея тези неща.
През последните 6-7 години започнах да нося по-малки чанти, защото ходя на работа с кола и в нея има сак с нещата ми за спорт + всичко друго, което си мисля, че ще ми потрябва.
И още една, дори по-малка от тази чанта си поръчах - черна Фурла с контрастни бели шевове, ще я покажа тези дни.

# 283
Peneva - да са ти живи и здрави и все така обичащи се! Голяма радост е задружното семейство!

Ани и Ветрена - чудни комбинации! Чантата много ми хареса!
(фигурален чорапогащник през зимата с ботуши съм слагала и върху друг чорапогащник - веднага придобива по-тежко и зимно звучене със sweater dresses. разбира се, това е подходящо тук, където климатиците целогодишно са около 18С)
Бомболин - много ти отива класическочервено!

Да попитам, как се справяте с шапките, т.е. с последиците от тях?
Скрит текст:
Хода с прическа, че касата ми е много тънка и ако не съм с професионален сешуар, изглеждам карикатурно с просто чиста коса. Всичко това шапката го смачква. Гледах и усвоявах, как се слага шапка на тънка коса, че да не се сплесква, но ползата реално е малка. Купих тип "слушалки" с агнешка кожа за луди пари на специална фирма от Залзцбург. Добре е , топли ушите, но пак разваля косата. Естетически е средна работа на моята фигура.
Вие как се справяте с проблема или проблем нямате ?
Ааа, любима тема - колко време, усилия и пари съм потрошила да се мъча да вкарам мека и тънка коса в пътя... но по същество:

1. Научаваш се да си правиш сам "професионален сешоар". Зор е само първите 100-ина пъти. Ако се налага си купуваш и профи сешоар (има и такива на разумни цени) и профи четка за сушене за да нямаш никакви извинения, че не ти се получавало, щото видите ли профитата имали бла-бла-бла...  абс. съгласна, че меката коса без прилично изсушаване не прилича на нищо т.е. мяза на чепкана вълна! Ако дадена техника не работи си отваряш бутилка вино, сядаш пред Ютюб и си водиш записки по обясненията на друг фризьор. Иначе цял живот си зависима от тях!

2. Научаваш се да ползваш продукти за коса. 3 вида са изкл. важни за тънка и порьозна - такива срещу влага и бухване (има разни нови полимери, дето вършат прилична работа); такива за плътност и такива за обем - да не се бъркат тези 2 вида, различни са. Разбира се, когато добавяш екстра продукти на тънка коса това води до по-бързо замърсяване, ерго миене, ерго сушене, ерго пак т. 1... Има продукти с памет, които се реактивират от топлината на сешоар/маша/преса без да се налага да се добавят отново.

3. Идеалната шапка трябва да е доста обемна за да не сплесква, но и аз предпочитам слушалки от агнешка кожа (моите са австралийски Uggs  и щерката загуби любимия ми тъмносин чифт) или лента и качулка и кола. За ски/планини прежалвам косата, но все пак я връзвам на висок кок под шапките, за да има някакъв обем в корените като я пусна (ако изобщо я пусна)

4. Под каската за скутера (ненавиждам каски, дори италиански!) омотавам със шал от естествена коприна, иначе освен сплескана е и наелектризирана. Но си е мъка...

PS Има един тип слушалки за уши, които са много по-спортни и не сплескват косата, но по-трудно се съчетават с по-елегантно облекло.

Aз харесвам и съм носила и такива, но при мен е проблем да носиш истински fur. Има и faux fur.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 17:06 от Agent Provocateur

# 284
peneva_a, честит празник на родителите ти! Мама е много свежа с люляковият костюм.
На моите родители златната сватба беше през 2012 г.
Голям купон с голямата ни рода спретнахме. Освен останалите подаръци правих индивидуални етикети за вино и колаж от снимки на фамилията в развитие. Много им се радваха. Част от бутилките с вино заминаха като подаръци за гостите. В последствие подаряваха и на сватбата  на  едната внучка с пожелания за минимум толкова щастлив семеен живот. Абе много са хубави такива семейни сбирки.

Общи условия

Активация на акаунт