Отговори
# 255
Благодаря прекрасни дями Simple Smile
Ще има и лапички Simple Smile

ДХЗ, аз съм известна с това, че все подреждам... прибирам... И после не намирам Simple Smile

Записвам рецепти всякакви, ама до реализация рядко стигам. Чакам великата муза.

Още не знам утре как трябва да се облека. Избрах обаче чанта и ръкавици в бордо. Остава всичко останало...

# 256

ДХЗ, аз съм известна с това, че все подреждам... прибирам... И после не намирам .
Колежкеее🤪🤗

Мими, и аз не обичам, но по неволя, с трима мъже, няма как.Според мнозинството готвя добре, но е някакъв усет, не интерес.
Магни, като имаш време с удоволствие взимам изпробвани рецепти..
Утре няма  да излизам, да му мислите вие.😄

# 257
Мими, Еконт сигурно са обявили бедствено положение.
А да бе, обявили са..
сега така казваш, че да не пратиш! 🤣
ДХЗ, и аз прибирам, но всичко си намирам..не ми се мисли за утре сутрин и ледения вятър! Плиготвила съм синьо поло, панталон, бяло пухено яке, бели ръкавички, червен шал и червена чанта! Wink А и черни лачени ботички с червен кант!

# 258
И аз днес разчиствах счупена райска ябълка и японска върба. Точно снощи казвах, че трябва да де “оформят” и Снежко свърши тази работа. Та преждевременно обрахме 4 касетки я райски ябълки.
В Петък на път за дома пт любим магазин на Дезигуал на летището в Будапеща не. Прах да си избера рокля и купих … две! Толкова различно стоят на мен! ( по-добре бих казала Simple Smile та си направих 2 подаръка за съботния Рожден ден.
Луфтханза не успя да ми прехвърли багажа в Мюнхен, добре че аз успях да де прехвърля! И си пазарувах вчера ред дрехи, козметика и бельо за сметка на Луфтханза! Чак в Понеделник ще дойде багажа, дано…, а аз във Вторник летя пак.
Какъв неочакван подарък!
А любимият ме изненада с

На мен са до средата на прасеца и по-свободни.

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 22:04 от MarietaYo

# 259
Мими, този зимен аутфит искам да го видя. 😍
Аз съм приготвила дънки, униформена тениска, кожено яке и червени конвърски.  
Мариета, искрено съчувствам за полетните неудачи. За роклите завиждам, но съвсем с добри чувства. Аз още си чакам раничката и роклето на марката. И честит рожден ден на патеричка!

# 260
  • София
Ани, якето изглежда много хубаво и с добра дължина. Харесвам този тип якета, с колан. Студът не прониква вътре. Не е и от лъскавите, матирано изглежда. И това, че отстрани не е набухнато, му прави силуета супер. Може ли линк?

Мариета, ЧРД! Не разбрах минал ли е РД или предстои. Но няма значение, жива, здрава и много щастлива да си!
Покупките ще ги чакаме облечени върху теб.

Аз  готвя по задължение. Всеки ден. Майките с момчета ще ме разберат. От днешното ми готвене, останаха само 2 порции леща за утре. Няколко часа на печката, за половин-един час на масата. Било вкусно. Да, да знам. Утре пак.

За утре мисля да съм с гумирани боти с грайфер, дънки и вълнен пуловер с поло яка. Ще измъкна и една пухенка. Шапка и ръкавици.

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 21:58 от asa

# 261
Малко се престарах с големината( баба ги правеше средно големи), но иначе са 10 от 10, мерси, Магни, че ме върна в детството.Пека втора тава с нормалната големина.😄Изпекоха се точно за 30мин. на 180гр., горен и долен реотан.
Скрит текст:

# 262
  • Бургас/Пз
Магни, ДЗХ, чак при мен замириса , леле и аз си ги припомних тези курабии. С кисело мляко са страхотни. 😂😂😂

# 263
ДХЗ, перфектни са! И на цвят, и на вид, и пукнатините им. Браво! Каза и ги направи. Heart
Магни, ДЗХ, чак при мен замириса , леле и аз си ги припомних тези курабии. С кисело мляко са страхотни. 😂😂😂
Аууу, забравих ВАНИЛИЯТА 🙈
И ММ ги хапва с кисело мляко!

# 264
И без ванилия са много  добри! ( две ометох)Мислех си за настъргана кора от лимон.

# 265
Аз ще им сложа канела. Да мирише там на Коледа Wink

# 266
  • София
Рецептата за тези курабийки ми напомня тази на баба. Тя ги правеше на Великден, но аз харесвах повече тези на сестра й уж по същата рецепта, но ставаха по-тънички и хрупкави. Ако не се лъжа се правят с амонячна сода, която миришеше зловещо, докато се пекат, след това не се усещаше тази миризма, а приятното ухание на ванилия и лимонова кора.

Седмицата започвам с поредния зловещ херпес. Чудна хубавица, пък макар и гримиранка! Кремчетата с ацикловир не помагат никак за разлика от хиалуроновата киселина, която заздравява по-бързо мястото, но тя може да се слага след някой друг ден. Писна ми вече!

Ледът навън също ми е неприятен, защото не мога да тичам. Но пък мъжът ми има РД тази седмица и се вълнувам каква торта ще направя за празника Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 14:58 от Harpalike

# 267
Дами, аз в това време (само за пътуване) ходих на златна сватба на родителите ми, организирана на хотел в Равногор Hug
Купона стана страхотен, много танци, много хорА, много смях... и малко сълзи за приятели, които не са между нас, но жените им, децата и внуците бяха там... Мнооого уютно ми беше с приятели и роднини на родителите ми с които съм израсла Heart Eyes Баха взели и албум със снимки от сватбата, те младежи и после и с нас като деца... Приятелките напомняха за ритуали покрай сватбата, вуйчовците ми разказваха как "пазихме на портата, че нали кака булка се охранява, а той бате прескочи през дувара и влезе... Joy"

И родителите ми не се спряха от танци, но и децата и внуците не сядаха... даже моя малък синковец игра тракийско криво хоро, да видиш ти!
Натам тръгнах на път от снежна София (чистих си колата), в Пазарджишко беше почти сухо и слънчево, нагоре в планината беше есенна прелест, а през нощта беше ей това

През нощта тока спря, съответно парното, комуникациите... сутринта ей това е на татко колата на завет зад хотела

Моята кола не я снимах, че обоорудвана с лопата и метла, не ми се носеше телефона в джоба... Успяхме да изпълзим към Брацигово към 13:30, много мъже имаше в компанията, купон и с разриването и пътуването Smiling Imp Фитнес за крака с танци и после фитнес за горна част с лопати Hands V

Аз бях с роклята, която ви показах в предишната тема, суперкомфортно ми беше, майка мноооого ме хареса Wink

За малко слагам тяхна снимка в началото на купона с внуците и конфетите
.....

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 16:30 от peneva_a

# 268
  • Sofia
На баща ти колата е добила страхотен футуристичен дизайн.

# 269
Харпи, много неприятно:( Моят мъж също цъфна с херпес, явно някое вирусче го е нападнало, един ден се оплака, че не му е добре.
Пенева, страхотно звучи, да са живи и здрави родителите ти и все така да ви събират!!!!Ти си смелчага,че си тръгнала да караш кола в това време.
Няма да забравя преди години сме на Девин, три дни валя тихо и кротко сняг на парцали.На тръгване коли нямаше, всичко под снега.Де такива зими вече.Като деца строяхме къщи и укрепления от сняг, толкова много беше и стоеше с месеци.Има очарование в този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт