Отговори
# 240
Почвам ги, Магни, благодаря!А коледна джинджифилова къща кога ще правя, не знам🤦🏻♀ Иска си време, а аз все нещо не намирам.

# 241
  • София
ДХЗ, добре, че падна сняг за да извадиш украсата Laughing. Усеща се вече духа на Коледа. Готино е.
Ще украсявам другия уикенд. Днешния ден го проспах, станах в 12, сготвих леща яхния, мусака по гръцки без патладжан, направих кьополу с печени чушки и патладжан и деня свърши, стъмни се. Магни нареждам се за рецепта за курабийките. /Мерси, видях я по-напред./

Шапки през зимата нося, не ми пречат, дори ми оправят прическата. Косата ми бухва от влагата. Така я предпазвам. Нося шапка дори с качулката, за да ми пази челото.

# 242
  • Бургас/Пз
ДЗХ, и ние тази година ще правим къщичка. Дъщеря ми ни направи страхотна изненада и ще се прибере за Коледа, та си пуснах отпуска между Коледа и Нова Година и ще се вихрим в кухнята Simple Smile
Другата неделя ще украсяваме с момчетата в къщи Simple Smile

# 243
Мерси, Магни. 🤗Тъкмо ще зарадвам баба  и за Коледа ще ги правим заедно. Лятото се бях сетила за тях, но баба не се сети за рецептата. Много помни, а как я беше забравила нямам идея.

# 244
Ани, ще искам консултация ако закъсам Simple Smile))
Аса, малкият ми извади душата последния месец да украсявам 🤪 Аз началото на декември го правя, но едва удържах досега на напора му/

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 18:57 от ДХ3

# 245
  • София
Ааа, да, някой по-напред беше писал, че Черния петък продължава до неделя, та успях да направя поръчка в  Златна рибка и в Авангард вълнено бельо - блузи, бодита, боксери  и клинове за мен.

# 246

Скромна елха и маникюр от мен.
Елхата е нова. Не намерих лампичките. Ще купувам нови и още играчки.

# 247
ДХЗ, Мира, страхотни елхи и украса! 💖
Магни, приядоха ми се курабии, но абсурд да направя! Simple Smile Да вземеш да пратиш малко по Еконт, и без това станаха много Wink
Страшен студ сви и при нас, извадила съм бялото пухкаво яке, сега ще търся шапката и ръкавиците! Бррр, така да мразя зима!

# 248
Мира, не ти е скромна елхата, а това с лампичките…как ти съчувствам,  най-ревдовно си крия неща от мен самата.Лакът тематичен, аз не мога сама  да се лакирам.Все си го развалям и накрая се ядосвам и айдеее, итривам всичко.
Магни, тестото за забъркано, с мас е, имах една, дето стоеше бая време.На колко да пека-160 или 180, вентилатор или реотан?
Скрит текст:
В тон с атмосферата- коледна пижама и чорапи 😀.

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 20:45 от ДХ3

# 249
  • Бургас/Пз
От сега се чудя какво ще обличам утре в тоя нетипичен за Бургас студ.
Покрай якетата , които показахте се поразрових, че определено имам нужда, макар че повече нося палта, ама в студа ми е студено с тях. Много ми хареса червеното на Десигуал, но за съжаление не намерих черно.
Спрях се на това на Пепе Джинс. Никога не съм купувала нищо на тази марка. Имате ли наблюдения?

Искам дълго, вталено с колан и с качулка. Не държа да е с пух, може и с вата.

# 250
На Пепе джинс имам някакви дрехи от много отдавна, хубаво качество.Обаче я виж в Ризърв и Мохито какви хубави такива има.

# 251
Ани, якето ми хареса. Марката преди години беше добра.
ДХЗ, кога успя бе момиче? Аз днес правих баница за закуска, курабийките, дробчета с лук и гъби, и шкембе чорба за вечеря. И съм все едно две работни смени изкарала. За печката не мога да помогна, че съм с газова такава и ни вентилатор, ни степени има. Но мисля, че 180 е по-добре, на реотан и тавата по средата да не изгарят от долу. При по-ниска температура ще изсъхват. Бива да е силна фурната за да се надуят и напукат. Но не прекалено за да не изгарят преди да се изпекат вътре. Леле как го обясних, но ти ще се справиш и искам снимка. Heart
Забравих да кажа, че ако искате по-малко количество може да намалите киселото мляко, яйцата не.
Мира, много е хубава елхата ти. Настроението е важно, не лампичките.

# 252
Ха, Магни, ти си направила няколкостепенно меню, мен ме питаш кога съм успяла 😅😍.
Като ги видях и реших, че
ще
правя.Баба ми много ни правеше.Тя беше майсторица на печива, колко искаше да ме учи, ама аз по гаджета летях, послеее..нямаше вече как да я питам.Другата ми баба правеше невероятен реден тутманик, никой няма рецептата ѝ.Ама акъл ми дойде като ги няма вече.

# 253
Ани, много е добре якето. Ти си стройна и ще ти седи хубаво.
Боже какви шетарици сте тук, аз не обичам да готвя, пък тесто да меся съвсем...! Добре, че е кукъра, та слагам всичко, нагласям програмата, затварям капака и пей сърце!
Малката ми поръча Черно Джими Чу, на топ цена! Wink

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 21:13 от mimi.7299

# 254
Ааа само в неделя готвя повече от едно. През седмицата само вечеря. И само простички нашенски ястия. Много оспамихме, но тези дни на лични ще ти шепна за тутманик. С печивата се справям по-добре отколкото с тортите и грима.
Мими, Еконт сигурно са обявили бедствено положение. Гледам новини и благославям късмета на децата, че успяха да се приберат. Кукър имам от бавните и добре че е той да варя шкембето в него. Иначе ще чака ММ за такова като се прибираме по нашенско.

Общи условия

Активация на акаунт