Отговори
# 90
Последна нощ и последен залез от магичният площад Jemaa El-Fnaa , нагласена в черно и бяло.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 15:51 от G&B

# 91
UnaDesconocida, няма тайна за червилото, просто не обядвам в обичайния смисъл на думата. Или кафе с цигара, или вафла, или закуска, която обаче не захапвам ,а отчупвам по парченце. След това, старателно си подновявам и оправям червилото✌️

# 92
Не обичам зимата определено, но вечер край камината ми се иска сняг.Поздрави от моя дом:

# 93
Изпуснах ви! За 48 часа се активирахте и не съм сигурна помня ли всичко за което искам да се включа. Ще опитам!
Агент, благодаря ти, че ни приюти в нова тема. От седмица си мисля, че ни е нужна, но не намерих достатъчно време. С две думи, обичам те. И се надявам да те видя с червеното букле, дето не е букле всъщност.
Змия, най-после се завърна. Извинявам отсъствието ти само защото знам колко хубави емоции имаше офлайн. Чакам с нетърпение да видя какво ще избереш за твоето коледно парти!
За моето ще споделя само, че съм от тези които го чакат с нетърпение. За да облека нещо ново. Да избягам от ежедневната ( задължителна) униформа, за да съм различна, елегантна с нотка сексапил ( нито прекалено късо, нито впито - просто женствено) и да се забавлявам. В моят колектив не си мерим тоалетите, възможностите или каквото и да е, просто се забавляваме заедно.
Елхата, откак загубих най-любимото си четириного, снежно бял шпиц, е бяла, изкуствена защото няма къде да засея дръвче, със златни топки и камбанки и малко червени панделки, които тази година ще спестя. Ще е просто бяло и златно.
Дънките, ами просто ги обичам колкото и стилетото си и винаги ще ги нося с кеф като Лъвицата.
И последно, у дома съм, татко още е в болницата за съжаление, но поне се подобрява и скоро се надявам да се възстановява в собственото си легло.
ДХЗ, наздраве и от мен със същото като твоето питие. За огънчето в моята каминка ще почакам още някоя седмица.
Мразя зимата, но ще я избутаме и тази година заедно!

# 94
И аз мразя зимата, ненавиждам я, особено снега и дъжда! Добре, че на морето е по-меко!
Магнииии! Heart
И ние не си мерим тоалетите по принцип, за партитата всички са издокарани кой колкото може! Някой и да коментира зад гърба ми хич не ми пука! Аз съм в центъра на купона! Wink

# 95
Боже, Агент майка ми имаше същия кожух от Кореком, но в бежави ревери и кафява кожа. Нещо ми се върти в главата 600 долара, но може и да бъркам.
Asa, аз бялото палто го показах като го купих! Мъжа ми ме нави, аз се чудех дали ми трябва! Wink

Много хубаво палто   . Dika имат уникална линия. Когато бях в България често си пазарувах оттам рокри и костюми. Имаха и уникални якета.

# 96
Сетих се какво още исках да споделя/ да се съглася. Няма да търся коя от вас спомена, че има тоалет готов, закупен преди месеци. Аз обикновено ползвам намаленията след зимата или летните такива и харесам ли си нещо го купувам. После търпеливо чакам момента. Няма начин да се втурна в последните дни да търся онлайн или във физически магазин без значение повода.

# 97
От първата пандемична Коледа карам с една собственоръчно изготвена "виртуална елха" (топки на кордаж подредени във форма на елхичка)

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 18:15 от pep_si

# 98
...
.... После търпеливо чакам момента. Няма начин да се втурна в последните дни да търся онлайн или във физически магазин без значение повода.
И аз чакам момента,... в който ще съм най- ниски кила 😁
Ако не намеря рокля в последния момент винаги има някоя в гардероба, която не е била на служебно парти! Wink

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 22:01 от mimi.7299

# 99
Пепси, много ми харесва червилото и въобще не ми се струва ярко, поне от тази снимка, а виртуалната елха е супер!

Агент, много интересни салати, и аз често ползвам нар през зимата. Страхотно настроение ми създава цветът му.
От миналата година суша и корите  - от тях става чай с много невероятни ползи, а смлени и наложени като маска изсветлявали петна, но това, последното не съм изпробвала още лично.  Ползвам и сироп от нар за печено телешко, а най - много го обичам на фреш, смесен с портокалов - направо имам чувството, че слънчева светлина пия.

Лъвичка, нещо криво сме се разбрали, аз едно - ти друго.
За дънките пък съм последният човек, който ще се присмее, аз самата нося много.
Не виждам нищо лошо да се вълнуват повече за празници хората, съвсем нормално ми се струва.
И мен ме изненада твърдението ти, че си интроверт, освен да си такъв под прикритие.

G&B с какво правиш тези прекрасни снимки?

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 01:04 от silver pearl

# 100
Мимка, не знам колко по-ниски кила чакаш. Толкова много постигна с такъв инат и воля. Аз няма да забравя оная твоя снимка с бяло палто (дика или друго) и хубава шапка върху непокорните ти къдрици. ❤

# 101
  • Бургас
ДХЗ, много уютно и примамливо!
За празничните тоалети - и аз съм "За" пайети, лъскаво, цветно, а бе "циганин" както казва мъжа ми, но за мен това е част от празника.
Роклята на kativita много ми хареса, имам подобна, червена, ако открия снимка, ще добавя.
Имаше нещо за стил и елегантност... Ами аз ако не съм с високи обувки, не се чувствам добре. Т.е за мен по-добрия вариант е дънки и токчета, отколкото рокля и балеринки/сникърси.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 09:52 от sunny-n

# 102
Мимка, не знам колко по-ниски кила чакаш. Толкова много постигна с такъв инат и воля. Аз няма да забравя оная твоя снимка с бяло палто (дика или друго) и хубава шапка върху непокорните ти къдрици. ❤
Нали знаеш, че те обичам! Heart Онова бяло палто е на Андрюс, то ми е любимо! Wink

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 22:14 от mimi.7299

# 103
Още месец и ще чакам да видя всички лъскави и брокатени рокли в темата. И не на закачалка.
И аз те обичам, Мими! Бях толкова сигурна, че ще ви видя с Ани 😢

# 104
Silver pearl, защо да съм интроверт под прикритие🤗? Не обичам големи компании, шумни събирания, предпочитам да съм сама с книгата , котката и мъжа ми вкъщи, отколкото на банкет например. Не обичам да стоя дълго на едно място/на маса / и да слушам "приказки от хиляда и една нощ", които грам не ме вълнуват. Не ставам да танцувам, така че както казах, не е " моята чаша чай".

Общи условия

Активация на акаунт