Отговори
# 105
G&B с какво правиш тези прекрасни снимки?
Silver, iPhone 15. Това ми е подаръка за РД от децата.

# 106
Не знам, Лъвичка, не те познавам лично. Такова впечатление съм си създала с времето. Точно обратното ми изглеждаш, но не съм психолог, собствено виждане споделям.

G&B, благодаря, чудесен подарък, да го ползваш на още много прекрасни места!

# 107
  • Sofia
Момичета, дайте съвет за една маша за къдрене, гледам я от 2 години и се чудя. Въпросът е дали би ми вършила работа. Според щерката, която е специалист по косите във всякакъв смисъл - моята коса била на етажи и гъста. Докато този уред би бил по-добре за по-рядкa и по-права коса.
https://www.philips.bg/c-e/pe/avtomatichna-masha-senseiq.html?ut … _BwE&gclsrc=aw.ds

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 10:54 от Vesana

# 108
Каква е пресата?

# 109
Весана, аз имам такава автоматична, но на друг бранд. И за моята рехава коса е добра.

За 15тина минутки съм готова.

….

За гъсти и твърди коси, не знам дали е ефективна.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 14:22 от MagniМ

# 110
Магни , тези леки вълни в косата те променят и много ти отиват Simple Smile
Досега съм те виждала само с права коса.

# 111
Магни, с тая прическа си неотразима, прави се по често! Heart
Весана, една приятелка моя има Филипс пресата, страшно е даволна. Но и нейната коса не е плътна!
Виждам искате да докарате моята прическа. Joy Къдравата коса има и предимства, винаги е с обем и своеобразна форма! Joy

# 112
  • София
Магни, и аз се присъединявам към мненията, че с такива къдрици си УАУ.

# 113
  • Sofia
Весана, една приятелка моя има Филипс пресата, страшно е даволна. Но и нейната коса не е плътна!
Виждам искате да докарате моята прическа. Joy Къдравата коса има и предимства, винаги е с обем и своеобразна форма! Joy
Мими, моята е чуплива. Но аз не умея да я стилизирам добре и често е като разплетена дамаджана😁 Иска ми се да е по-подредена от време на време 🫣

Магни, с тази прическа изгледаш поне 5 години по-млада!

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 12:37 от Vesana

# 114
Магни, къдриците много ти отиват.

# 115
Магни, красота!!
Веднага бих си купила такава маша - моята коса също е тънка, макар и доста "остра" и жива според всички фризьори, при които съм ходила. Косата ти равно подстригана ли е, или на пластове?

По въпроса на темата - зимният ми стил на обличане включва основно прави панталони/дънки, ризи и пуловери за по-кежуъл дните. В другите дни - рокли, плътни чорапогащи и високи ботуши. Имам само два зимни костюма и ги слагам рядко. Иска ми се да разнообразя доста обрания си, скучен стил и най-накрая да се науча да нося повече бижута, грим, аксесоари. Поставила съм си за цел да се упражнявам Blush

# 116
С това червено палто Агентчето много ме провокира... И другите мацки с червени червила, ей ме днес с единствената ми блуза с истинско червено (не броим кораловите пуловери), на път за работа на моя рожден ден Wink
.....
Щуросваме се с малката пред огледалото Sunglasses

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 20:45 от peneva_a

# 117
Пенева, честита да си! Още много щуротии да имате семейно!

# 118
Пенева, честит ден! Все така да грееш!
Много ти отива по-ярък цвят, носи по-често.

П.П. Много ми харесва интериора на коридора - много обичам такива бели и светли пространства с малки акценти.

# 119
Пенева, честит празник, все така усмихната да си!
Отива ти червено Flowers Rose

Магни, много си сладка с къдрици, носи по - често!
Аз си купих четка сешоар преди време, но ми е много плътна косата и трябва сума ти време да бръмча с нея за някаква горе - долу приемлива визия. Приключи в шкафа на щерката. Тя има тънък косъм който лесно се поддава на стилизиране и при нея резултатът е много по - добър.

Общи условия

Активация на акаунт