Отговори
# 1 515
  • София
Аз имам от Зара и са ми много удобни. Естествена кожа. По крака. С гъвкава подметка. Може там да проверяваш.
Скрит текст:

И за якето няколко картинки
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 21:35 от asa

# 1 516
ЧеКа, много ме вълнуваш.
Прекрасна си, вярно.
Но ми напомняш един известен исландски криминален писател.  Забравих му името. Не ми се търси сега. Всичко става там, в суровия север.
Чудесна си.

# 1 517
Да са ви честити дечицата и порасналият хубавец на Копче!
С Харпината торта се почерпих виртуално - много вкусна изглежда, а и красива, шапката също!

Чека, страхотен панталон, любимата ми кройка е това, а на теб стои чудесно!

Червените якета много ме изкушават, особено на последната снимка цветът е прекрасен, да си ги носите със здраве!

Сдобих се с пухено елече, ще го нося под палто и  ще се снимам при възможност. Много топли, малко пухкавка ставам с него, но нищо!

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 22:02 от silver pearl

# 1 518
  • Велико Търново
Първо да не забравя да честитя рождениците!Здрави и щастливи да са!
Дез, надявам се, че младежа е добре и ще се възстанови бързо!
Магни, прекрасна си!
Дес, и за теб важи същото!
Копче, честито на младежа!Здрав и успешен да е!

Сега....може ли се аз да не остана без червила от Прити шоп-не ме питайте какви съм поръчала, защото не мога да кажа.Две поръчах-едното за подарък.
Тази сутрин споменах за форумния озарител на Нарс и казах, че един от любимите ми ружове е оргазъм на Нарс.Вече пътуват към мен, защото в Парадайз не продавали Нарс.Озарителят е поръчан по усет-дано пак имам късмет.Получих и това тази вечер, красиво е много.
Утре чакам и една чанта, и край!Само едни дъмбели по 7.5 кг ще си купя за Коледа от мен за мен и това е.

Харпа, страхотна си и тортата е чудна!

# 1 519
  • В заешката дупка
ЧеКа, много ме вълнуваш.
[…]
Всичко става там, в суровия север.

Пепа, това не съм много сигурна как да го приема. Тръпки ли трябва да ме побиват или да благодаря учтиво като за комплимент. Simple Smile

На  север нищо не става. Пълна скука, но пък на исландците  (и северняците въобще) въображението е голямо и ражда вълнуващите цял свят nordic noir криминалета. Ако кажеш поне какво е писал исландския писател,  може и да се сетя кой е, че те не са един-двама.

Между другото на проведения преди няколко дни межународен литературния фестивал в София (в НДК мисля) са гостували и двама исландски писателя, с преведени техни книги на български. Малък е светът, особено селото Рейкявик. Ако кихне исландец в България - вероятността да разбера е голяма.

# 1 520
ЧеКа, даже си харесах, но ако това е сайта, не доставят до мен 😢

https://www.drmartens.com/eu/en_eu/1490-hdw-black/p/26871001

# 1 521
ЧеКа, наkара ме да търся посред нощ  - Arnaldur Indridason. Много вълнуващи криминалета. Blush

# 1 522
Мацки, купонът е на макс!
Кло да на ръкавите е колан, стават 7/8! Wink
Магни, със зелена рокря съм и стилето, зелени. Но вече съм размазана и потна и снимка няма... 🤣
ПП Палтото покрива роклята, чорапогащник графит....! Няма да съм на етажи, я!

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 01:02 от mimi.7299

# 1 523
Харпа, прекрасна торта! Да ти е жив и здрав рожденика!
Честита да е и сестрата на Змия!
На младежа на Копче много успехи!
Моят младеж се окопитва, в добри ръце е, ходя на свиждане от 15 до 20. Днес пак. Благодаря ви за полжеланията, момичета!

От исландците харесвам Ирса Сигурдардоттир. Прочетох и 2 книги на Рагнар Йонасон, но втората вече не ме увлече.
ЧеКа, имаш ли препоръки?

Едит:
Pepa, първата книга от поредицата за инспектор Ерлендур кацна на Киндъла ми. През януари и февруари е време за исландско крими, дано тази поредица да е "моя".

Момичета, какво четете в момента? Какво бихте препоръчали? Обичам да откривам нови автори.
Безкрайно благодарна съм на Мtz за Тахир Шах. Two Hearts

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 07:24 от Dez

# 1 524
Дез, радвам се, че сте по добре! Всичко ще мине! Hug
В момента чета Глина, на нова българска авторка. Лично се срещнах с нея, имаше представяне на книгата. Много е добра!
Днес сме на работа от 10, още малко ще се моткам вкъщи! Wink

# 1 525
Да, книгата е чудесна. Има и още една пак нейна - Сърце.
За мен обаче Глина е по-добрата.

# 1 526
Прочетох и Сърце, Глина е по-хубава! После е наред тази. Много обичам да ми подаряват книги, приятелките знаят, че иначе така и така няма да ме уцелят и книга-подарък е спасение за тях!

# 1 527
  • София/Севлиево
Добро утро.Подхванали сте любима книжна тема.
За мен Глина не е нова книга,прочетох я преди повече от 2 години за 2 дни в родилното точно преди да родя малкия-обожавам тази книга ❤️
Сърце по не ми хареса,може би заради леко фантастичният елемент,но пак е много хубава книга.
Харесвам български автори и книги , които разказват историята на дадено семейство -пр.Владимир Зарев трилогия Битието,Изхода, Закона, Димитър Талев и неговата тетралогия,Стефан Цанев"Мравки и богове",Димитър Динев"Ангелски езици".

# 1 528
  • София
Благодаря ви момичета за поздравленията! Blush
Младежът вече учи магистратура Международен бизнес и Финанси. Това тържество и тази диплома за бакалавър в ръката, му е ...за баба му, както той казва, защото следващата била за ...него! Баба му, да е жива и здрава, беше много щастлива и трогната, сега чака да я кани на тържеството по случай връчването на Магистърската диплома! Nerd
И двамата с баща му сме завършили УНСС, по едно и също време учехме, различни специалности -през далечната 1993. Запознахме се 1994 и е много хубаво, когато децата или поне едно от тях, следва нашият път, отчасти. Blush

Харпа, страхотна торта! Забравих да кажа! Hug Какво има вътре в нея? Дай ми на мен, нещо лесно за правене! Simple Smile

Мими, парти, без снимки, не се брои!

Сиска, това куфарче на ЕЛ си мечтая някой да ми го подари много отдавна. Не знам какво ще го правя, ама ей тъй за идеята....

# 1 529
  • тук-там
Dez, стискам палци за младежа! Вярвам, че ще оправи бързо! Ти как си?
Честито на сина на Копче и на всички рожденици на патерица!
Аз утре очаквам моите 2x25 Simple Smile
Сега препрочитам “За кого бие камбаната”. Бешлийска е явление в съвременната бг литература! Хареса ми и втората книга на Мария Лалева. Пипна ме тук-там. Знам обаче, че стилистика и не е за всеки, та съм внимателна с препоръките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт