Отговори
# 1 530
Копче, нали знаеш девиза на нашия колега снимките преди алкохола и не забравяйте, че с тия хора ще работите и утре. Аз закъснях, отидох след театъра и вече не беше за снимки! Joy И моята щерка завърши там, дипломата за мен - МИО. Сега учи дипломата за нея, туризъм в Испания! Wink
Ели, знам, че харесваш български автори, Боян Боев ни е бъдеща надежда! Четем го двете. Чакам с нетърпение среща с него в Бургас! Wink

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 10:25 от mimi.7299

# 1 531
Копче, това куфарче на ЕЛ какви акробатики правих през далечната 2011 г. да го имам.🙈😂😂
Свършваше много бързо още началото на декември месец и как се доредих нямам идея.
Ако толкова много го искаш изчакай януари месец пускат го на 30% намаление. Суматохата отдавна мина.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 09:49 от cloè

# 1 532
Привет момичета Hug
Пиша това само да ви предупредя
Ползвам този серум на Ланком

С първата опаковка нямах проблеми, е появяваха ми се инцидентно подкожни пъпки, но в рамките на нормалното и се жертвах за така желаната ''млада' кожа на лицето. При втората опаковка стана страшно-оказа се че тези зачервявания и херхесоподобни образувания не са били никакви херпеси, а страшна алергия от серума - не го бях ползвала 10 дни поне и вчера както писах съм готова за коледните партита - да ама не -вчера реших да сложа серум под крема и в момента положението е страшно - около цялата уста съм зачервена, около носа и челото - там където кожата е най-тънка -вчера след обяд започнаха страшни сърбежи, около устата където ми се засуши кожата веднага започнаха да стават мехурчета и да се пукат ..... днес изглеждам потресаващо - не посмях и фондьотен да сложа да прикрия поне малко, цялото ми лице се лющи, поне нови мехури няма и не текат
Ако някой го е ползвал, би ли споделил опита си с този серум - аз определено приключих с него.
В събота съм на фирмено парти - направо не знам какво да правя.....

# 1 533
  • София
Копче, това куфарче на ЕЛ какви акробатики правих през далечната 2011 г. да го имам.🙈😂😂
Свършваше много бързо още началото на декември месец и как се доредих нямам идея.
Ако толкова много го искаш изчакай януари месец пускат го на 30% намаление. Суматохата отдавна мина.
Да, знам че е така! Но, точно понеже нямам идея какво ще го правя това куфарче, понеже имам и от други марки такива, събират прах, затова на ЧП поръчах само есенцията на куфара. Само бялата козметика.
https://www.notino.bg/estee-lauder/holiday-podarchen-komplektza- … ct#tabDescription

Макадамия, много неприятно това! Съжалявам! Дано бързо премине, пий нещо. Амтихистамин. Дерматолог да каже.

# 1 534
Macadamia, не съм го ползвала , но и никога не съм
имала такава реакция кум козметика.Иди в аптека и си купи пантенол крем, Цикабио крем, Бепантен или подобно, да успокои кожата.И вече винаги тествай козметика зад ухото за 24ч. Дано ти мине бързо!💕

# 1 535
macadamia, аз имам тестер на този серум, но предвид супер чувствителната ми кожа досега не съм посмяла  да го пробвам. След твоя коментар съвсем. Пожелавам ти да се оправиш бързо.

# 1 536
Чета тази книга в автобиографично-публицистичен стил.

# 1 537
И аз за първи път получавам такава реакция от козметика - брутално е, снощи мазах с Цикатридина, нося я и дамската чанта ако започнат сърбежи, но се надявам, че няма - сутринта намазах цялото лице с мед и доста се поуспокоиха нещата, но сега ще трябва цялата кожа сама да се излющи ......

# 1 538
Макадамка, пий антихистамини за няколко дни. Можеш да отидеш за две - три процедури с азот в козметичен салон. Траят 10 - 15 мин. и много успокояват, от криотерапията веднага се вижда разликата.

# 1 539
Копче, много добре си направила. Аз само спиралата изхарчих другите неща ги подарих. 😁
Значи не ти трябва! 🤗

Макадамия това звучи ужасно. Може и да не е от крема, а просто съвпадение. Не зная  какви други продукти ползваш.
Аз съм си докарвала беля като виждах, че народа маже по 10 неща като корейките и да не остана по назад. И аз си мислех, че е виновен серума Жинефик на Ланком. Е, да, ама не стига се в един момент, когато кожата казва “ стоп” на толкова много мазила.
Медът може да предизвика алергия. За мен отиди на дерматолог и спри всички активни съставки.

# 1 540
Dez,
Последните 3.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 12:55 от Linofrina

# 1 541
...И двамата с баща му сме завършили УНСС, по едно и също време учехме, различни специалности -през далечната 1993. Запознахме се 1994 и е много хубаво, когато децата или поне едно от тях, следва нашият път, отчасти. Blush...
Копче, от много време си мисля, че сте ми страааааашно познати и ти и мъжа ти (по физиономия) и все се чудя дали не съм ви срещала някъде служебно или учебно Satisfied Имам подозрения, че сме една специалност, даже Smiling Imp
И аз съм УНСС възпитаник 1992-1996 (половината група защитихме дипломна работа края на 96, другите началото на 97 та дипломата ми е от 1997)...
Така и нямахме официално връчване на дипломите, а секретарката някъде беше замотала моето удостоверение, че "висше" е "магистър", та си го взех доста след това.

ПП: За книгите - заради децата се връщам да чета някои книги, които съм пропуснала или съм забравила... Последно четох поредиците на Джералд Даръл ("Моето семейство и други животни" и т.н.) и Роалд Дал (автобиографичните "Момче" и "Момчето пораства" и покрай тях се върнах отново на "Вещиците", "Матилда" и т.н. Май трябва да взема неговите книги за възрастни да попрочета Simple Smile )

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 10:35 от peneva_a

# 1 542
macadamia и аз бих ти препоръчала Кларинин, той много бързо успокоява зачервявания от отоци. Имам лека розацея на малка част от едната страна лицето след две проби на третиноин.
Така си и остана, но поне е леко и не се вижда особено.

# 1 543
Macadamia Цикатридина използвай само вечер , през деня
Или

И сутрин на гладно 0.30мин преди хранене или кафе , 1 табл.Ериус или Хсизал - лошото е че и от двете ще ти се спи .
И не слагай повече мед , той също алергизира след поредно прилагане .
И освен медицинска козметика , дълго време не използвай друга . Когато кожата е добре , може да използваш хидратиращата серия на Герлен .

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 10:50 от nkv_sz

# 1 544
nkv_sz, Bariederm CICA на Uriage наистина е много добър крем. Ползвам само него върху участъка с розацея на лицето ми.
Иначе на Ланком си ползвам нощния крем Renergie Multilift и съм много доволна.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 10:55 от marigold_

Общи условия

Активация на акаунт