Иначе ако има добри лекари, следящи бременност по ЗК, са единици. Висококвалифицираните АГ работят в частни болници и кабинети и това е съвсем естествено, не разбирам какво се учудвате. След като са добри специалисти и часове за тях се запазват с месеци напред, защо да продават труда си за стотинки? При АГ в кварталната поликлиника в общия случай ще получите такова ниво на услугата, че можете изобщо да си спестите разкарването и да изкарате бременността, разчитайки на статистиката, че е по-вероятно всичко да е наред и да няма нужда от лекарска намеса. Но ако има проблем, не очаквайте адекватна реакция.
Съветът ми е за проследяване да търсите лекар, който на всеки преглед пуска доплер (не знам да има такъв, работещ по ЗК, но може и да се намери някой самарянин).
Здравейте и весели празници.
Доколкото аз си спомням, лекарят, преглеждащ по здравна каса, получава заплащане на труда си от здравната каса, защо това се водят стотинки 🤔?
Иначе аз лично съм обиколила доста лекари на частно по други причини, преди бременноста, и мога да кажа, че съм попадала на скандално отношение, претупване, преглед който се изразява в попълване на амбулаторен лист, общо взето беседа, която мога да водя и с бабичка пред блока 😂😂 не се шегувам. Срешу 80,100 или дори 120 лв. И това че плащам не винаги ми гарантира “специалист”.
Но да не измествам темата повече, ще продължавам да следя отзиви от родили в шейново