💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 826
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 105
  • SF
Аз съм с биполярно пристрастие - за червените ,но против Мартин

Две сме. Чудех се как е възможно. Признах си го и публично, за да ми олекне.
Тайничко всъщност съм си за Мастагарков и това обяснява шизофренното ми поведение.

# 106
Е@ахти, равни са. За сефте да се вълнувам толкова как ще завърши битка тоя сезон.

# 107
Много е бърз Момчил. И понеже съм гледала промото, знам, че Мартин ще трябва да започва от начало.
Май и двамата ще го започват … ако промото отпреди малко е вярно Simple Smile

# 108
  • София
За три сезона, не си спомням досега някой да е станал готов без нито едно падане на кубчетата.
Мартин може да пренапише историята. Simple Smile

# 109
За три сезона, не си спомням досега някой да е станал готов без нито едно падане на кубчетата.

Момчил също - човекът с най много победи от всички сезони Wink

# 110
  • На Изток от Рая
Мартин знае, че паднат ли му кубчетата, няма да може да се събере пак и да реди, щеше много да се нервира.

# 111
  • София
На Момчил му паднаха поне 5, 6 пъти.

# 112
Момчил не използва правилната тактика.  Правилното е нечетно кубче в средата, четно в единия край и после бързо пренасяне на средното кубче в отсрещния край без навеждане. И все така.

# 113
  • Варна
Хич не ми харесва Мартин, но искам два съвета за сините, да ги видим какво ще правят

# 114
И аз съм за червените, и аз естествено заради Мастагара. Ми много ми е сладък. И добряк ми се вижда.  Абе, бонбон!

# 115
  • Някъде там...
Май червените печелят. На Марто кубчетата падат след КРАЙ.
Някой горе ми се издразни на коментара, че Мартин също държи с пръсти масата. Какво точно прави Мартин, което Момчил не, ли? Не получава забележка за идентично действие. Stuck Out Tongue Winking Eye
Стараят се да го извадят от равновесие Момчи.

# 116
  • София

Момчил също - човекът с най много победи от всички сезони Wink

Това че има най-много победи не го прави най-добрия. Далеч е от най-добрите, сори.
Този сезон е доста слаб като цяло. 😊

# 117
  • София
Е@ахти, равни са. За сефте да се вълнувам толкова как ще завърши битка тоя сезон.

И аз, иии все ще съм недоволна, защото искам сините да паднат, ама да бие Момчил 🤣🤣🤣

# 118
  • Другата България
Май червените печелят. На Марто кубчетата падат след КРАЙ.
Някой горе ми се издразни на коментара, че Мартин също държи с пръсти масата. Какво точно прави Мартин, което Момчил не, ли? Не получава забележка за идентично действие. Stuck Out Tongue Winking Eye
Стараят се да го извадят от равновесие Момчи.
Което е много грозно, много.

# 119
  • Sofia
Ако играя аз срещу Момчил, пак ще искам той да бие. Толкова съм пристрастна Blush

Общи условия

Активация на акаунт