💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 808
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 1 155
И най наивен - Радо. Поне за мен
Най привлекателен - Благо
Най пъргав ум-Рълев
Най отровен език - Мартин
Най неприятен участник-Виолета
Любимец-Рълев, Момчил
Загубеняк на сезона-Валентин
Николчето
Най глупав-Радосвета, Моника

# 1 156
Хубав жест на Мишо за рождения ден на Елена - дъщерята на Вальо. Май сам ги прави тези неща:

# 1 157
Попълвам и допълвам анкетата, че това с пъргавия ум първоначално ми се стори странно, а след това ме подсети за други категории:

1. Най-привлекателен участник мъж/жена - Мастагарков/Ива
2. Най-пъргав ум - Мартин
3. Участник с най-отровен език - Виолета
4. Най-неприятен участник - няма такъв
5. Любимец за сезона - Мастагарков и Рълев
6. Загубеняк на сезона - няма такъв, груба ми е тази категория
7. Най-глупав участник - не виждам смисъл от подобна категория и оценки от подобен тип; всъщност не мисля, че подобни класации имат място в този форум

8. Най-пъргав участник - Рълев
9. Най-усмихнат участник - Никол, Рълев
10. Най-мотивиран участник - Момчил, Рълев
11. Скрита лимонка на сезона - Мартин
12. Шмекер на сезона - Момчил Joy
13. Най-борбен участник - Рълев, Мартин
14. Най-стратегически мислещ участник - Мартин, Рълев, Виолета
15. Най-всепрощаващ участник - Мастагарков
16. Най-гушкащ участник - Мастагарков

Достатъчно от мен Joy

# 1 158
  • Stockholm
Много е забавно цялото това фенство. Искрена съм, да не решите, че е накаква ирония. Върна ме в ученическите години.
Черпя клуба с по едно дамско питие.  Cocktail
Аз съм приготвила бутилка Moët за след битката Момчи/ Мартин. Ако Лъвчето победи, обещавам, че ще извикам от балкона три пъти СитЛъв:blue_heart:Joy

# 1 159
Извинявайте, Мастагарков наистина е добродушен и наивен, но за мен си е и глупав. Колко пъти се подведе все по чужд акъл, веднъж не помисли стратегически за себе си, оставя се доброволно да е жертва на Мартиновци и Виолети. Обаче сте прави, коригирам се за най-глупав участник и слагам Моника. Просто я бях забравила.

# 1 160
1. Най-привлекателен участник мъж/жена (физически)  - Мишо/Вики Пенелова
2. Най-пъргав ум - Мартин
3. Участник с най-отровен език - Мартин
4. Най-неприятен участник - Виолета
5. Любимец за сезона - Мишо
6. Загубеняк на сезона - Никол
7. Най-глупав участник -  Никол

Обособих се
Ха! Сменям Вики Пенелова с Ива, но другите отговори са ми същите!
Мишо ми е най-сладък там!

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=HCnQGMtqR98
Дунев е бил велик гимнастик! Просто безгрешен! Красота!

Благодаря за видеото! Страхотен е!

# 1 161
Наистина като гимнастик е страхотен Дунев!
Но аз съм фен на Данчо Йовчев и като гимнастик и като човек! Страхотен!

# 1 162
Отдавна съм се обособила при златния Рълев. Момчил знаете- зет. Няма да съм му майка, баба ще съм му.
А на Ръли - каквото желаем, питайте Макрон, ако не ви се вярва.😀

Най- злобен е Мартин. Най- неприятна Вила.

# 1 163
От вчерашния епизод - голямата дъщеря на Мартин ми напомни на Никол в черти Grinning

# 1 164
Да се отчета и аз по анкетата:

1. Мастагар/Момчи/Вики
2. Момчи, Крум
3. Мартин (Виолета му е блед подгласник)
4. Денислава, Дунев
5. Момчи и Мастагар
6. Никол (7 седмици глад и не помириса игри това момиче)
7. Моника

Относно фенството: и аз давам глас за Сиена като безапелационен победител.

И почетна награда за фенството на Дяволо към Гладиаторите/Игрите/Бг мама/русо Вики.

Извънреден приз за целокупния български народ във фенството му към Гатьо.

Като се замислих сега.... Ол старс има потенциала да е много интересен и забавен... 🤩

# 1 165
  • София
А пък за мен най-неприятна е Денислава, извън арената. Инфантилна, шумна, повтаря като ехо, лепи се като дъвка и се върти като фурнаджийска лопата. Виолета и Мартин имат мнение и мислят самостоятелно поне.

# 1 166
Извинявайте, Мастагарков наистина е добродушен и наивен, но за мен си е и глупав. Колко пъти се подведе все по чужд акъл, веднъж не помисли стратегически за себе си, оставя се доброволно да е жертва на Мартиновци и Виолети. Обаче сте прави, коригирам се за най-глупав участник и слагам Моника. Просто я бях забравила.

Положението при Мастагарков е "бий ма, обичам та".
С нетърпение очаквам да видя как и кога ще изрине арена за Момчил , както му беше обещал.

Номинирам Сиена М. за Почетен Председател на фен клуб Сит лъв Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 15:01 от _с бели маратонки_

# 1 167
Аз Рълев го харесвам още от съвсем началото, сигурно защото неговата визитка беше единствената която гледах. Много бързо започна да показва на терена колко е добър и успя да оцелее при гладиаторите, които си го искаха да е вън.

Играта м/у него и Крум също беше интересна. Хари, Рон и Хармаяни срещу Рълев и президен Радко беше интересно за мен. Единственото, което не ми хареса беше грозният език на Вили, можеше и без това, но той нямаше нищо общо, даже на няколко пъти и направи забележка.

Момчи ми е забавен много; все се опитва да мами, коментарите му към Ралица и Димо и пр. Също е много добър и го харесвам, но при него беше много по-лесно от колкото при Рълев.

Мишо е много чист, Дени му върти социалната игра също както стана с Радо и Рълев. Изкара късмет, че старейшините го взеха. Мишо и Мастагарков много са ми подобни, че дори и Дунев. Мили души, слаба социална игра, не могат да манипулират и лъжат.

Против мнозинството на мен Дени ми е симпатична, играе си играта и толкова. Вили също не ме дразни толкова, само не мога да я защитя, когато използва грозни епитети. Забавни са, силни са, не приемат нещата толкова на дълбоко, при тях е каквото стане-стане. Добри са в социалната игра и на терена (Вили преди контузиите)

Марто е най-токсичният играч този сезон, прекалява много. В началото беше казъл, че това е единственият начин за него да оцелее, но не може да използва такива техники и после да каже "това е само игра" при положение, че той самият удря дъното епизод след епизод.

# 1 168
  • София
Всичко друго ми хареса, ама Дунев мила душа? Не можел да лъже? Grinning

# 1 169
1. Най-привлекателен участник мъж/жена (физически)  - Мишо и Никол (тя в последните дни на Чистилището).
2. Най-пъргав ум - Мартин категорично
3. Участник с най-отровен език - Виолета
4. Най-неприятен участник - Момчил и Рълев, като Рълев би останал еднолично тук, ако не бяха толкова тенденциозни защитниците на "сития лъв"
5. Любимец за сезона - Радо и Мишо
6. Загубеняк на сезона - Туньо?
7. Най-глупав участник -  никой не ми се е откроил, летвата е високо поставена от една миналогодишна участничка, провалила се в кастинг битка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт