💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 676
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 1 185
Здравейте, група : )

Малко преди последния епизод за тази седмица, качвам моите ВЕЛИКИ анализи Smiley
Този път кратък епизод, който може набързо да изгледате и споделите с кое сте съгласни и с кое не : )

И един въпрос... искате ли другата седмица, вечерта след някой от епизодите, с Вили да направим пак LIVE в INSTAGRAM и взаимно да си задаваме въпроси? Вие на нас и ние на Вас Simple Smile

ЕПИЗОДЪТ:
https://www.youtube.com/watch?v=z9k_e5KYSNs&t=9s

# 1 186
  • SF
Мастагарков не е пускал нищо пръв по отношение на лекото кръшкане на Момчил. Мастагарков отговаряше на въпроси на редакторите, които първи пуснаха идеята за маменето. След това включиха и Мартин.
Когато бяха всички срещу Мастагарков, Момчил си играеше играта и не се е застъпвал за никого. В темата го бяха обявили за интроверт (погрешно разчетено действие) и за вълк единак. Момчил не каза дума на никого срещу това да се номинира друг, а не Мастагарков. Когато излезе да му печели предимство, наистина се би, но всъщност и заради себе си, грошовете и всички облаги, които една победа носи на имиджа и самочувствието му. Да, в крайна сметка битките му носеха предимства на Мастагарков, което Мастагарков уважава и не е забравил.

# 1 187
А аз ще отговоря на въпрос, който липсва. Grinning Кой е най-голямото ми разочарование? Дунев, категорично. Когато разбрах, че ще участва, още преди да го видя на арената, вече ми беше фаворит по подразбиране. Спортен фен съм и помня какъв страхотен гимнастик беше. Симпатиите ми започнаха да угасват още в първите два-три епизода, за да се стигне до днешната ми непоносимост. Дори Мартин и Виолета не ме дразнят толкова, колкото Дунев.

# 1 188
Темата вече се измести, но да дам и аз моите пет стотинки, защо харесвам Виктория извън невероятните ѝ спортни качества. Когато я викаха по име, не отговаряше с "к'во", "да", "кажи", а казваше "моля". Опаковката има значение...

# 1 189
Мастагарков не е пускал нищо пръв по отношение на лекото кръшкане на Момчил. Мастагарков отговаряше на въпроси на редакторите, които първи пуснаха идеята за маменето. След това включиха и Мартин.
Когато бяха всички срещу Мастагарков, Момчил си играеше играта и не се е застъпвал за никого. В темата го бяха обявили за интроверт (погрешно разчетено действие) и за вълк единак. Момчил не каза дума на никого срещу това да се номинира друг, а не Мастагарков. Когато излезе да му печели предимство, наистина се би, но всъщност и заради себе си, грошовете и всички облаги, които една победа носи на имиджа и самочувствието му. Да, в крайна сметка битките му носеха предимства на Мастагарков, което Мастагарков уважава и не е забравил.
По мои спомени Момчил не гласува за Благо капитан, когато трябваше “ да трупа самочувствие”.

# 1 190
Предстои "суперинтересната" седмица, в която ще раберем кои се класират от 2-о до 8-о място.
Победителя се знае от повече от месец, ако не и повече, но иначе ние гледаме.
Последните два епизода ми бяха много скучни - на съветите всичко бе предрешено, втората номинационна битка предрешена за червените предвид ръста и силата на Мастагарков. Продуцентите грижливо се погрижиха по 4-ма да сигнат обединението, а и златната кокошка Марти да не е застрашен.
Единственото по интересно битката между Мишо и Вики и то само заради това, че Мишо му куца точността, иначе интрига нямаше да има.
30 минути битка и 1 час безсмислени и скучни разговори на класирали се вече участници.
Първата фаза на ИВ си е най-интересна, после доскучава.

# 1 191

Не.Първият път беше когато Мастагарков на играта за спасение , която Виктория спечели, подхвърли нещо към Момчил за положението на крака му върху гредата.Забавното в случая е, че той самият както всички добре
си спомняме,си призна на една от игрите, че е виждал през очилата.Крадеца вика дръжте крадеца.

# 1 192
  • Stockholm
Ние тук попълваме анкети, хвалим фаворитите си, спорим, а хората ходят на фотосесии:blue_heart: Пускам тази снимка само от притеснение да не би само него да го накарат да играе с вериги, за да изкупва греховете си в ИВ:joy:

По молба на Densi качвам още две снимки пресни, пресни за фенклуба:blue_heart:

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 19:01 от silsto

# 1 193
  • Берлин
Благодаря на всички, които уважиха анкетата ми. А това са моите отговори:
1. Най-привлекателен участник мъж/жена (физически)  - Мастагарков/Ива
2. Най-пъргав ум - Мартин
3. Участник с най-отровен език - Виолета
4. Най-неприятен участник - Дунев/Дени
5. Любимец за сезона - Момчил
6. Загубеняк на сезона - Р.Радев
7. Най-глупав участник -  Моника

# 1 194
  • София
За мен е ясно,че редакторите са провокирали Благо относно атаката срещу Момчил.
Той можеше все пак да не подхване темата,нали?Мартин на драго сърце би го направил.
Все пак той прегръщаше Момчил с думите"Брат,аз ще направя всичко за теб!",а не обратното.
Даде си задна,определено.Наистина и аз забелязвам как леко се подсмихва,когато се обсъжда въпроса.
Изглежда си го мисли наистина,макар че аз се сещам за едни очила,нали...
А някой подкрепи ли Момчил,не само там ,а и сега-отвън?
Той единствен,поне на синхрон си изказа мнението по казуса Мастагарков-Мартин,като не зае ничия страна.
В последствие му беше предоставена възможност да изпрати някой при червените и тогава го изпрати с довода,че трови атмосферата в племето.
В никой друг случай той не е казал лоша дума за когото и да е.Не е в коалиции,играе си сам,справи се с атаките на Виолета сам,предполагам,че и с тези на Мартин ще се справи,когато разбере за тях.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 18:45 от avicom

# 1 195
За фен клуба пуснете моля, и другите три снимки на Момчи с веригите.
Особено тази в профил с бицепса е много добра.

# 1 196
  • Stockholm
За мен е ясно,че редакторите са провокирали Благо относно атаката срещу Момчил.
Той можеше все пак да не подхване темата,нали?Мартин на драго сърце би го направил.
Все пак той прегръщаше Момчил с думите"Брат,аз ще направя всичко за теб!",а не обратното.
Даде си задна,определено.Наистина и аз забелязвам как леко се подсмихва,когато се обсъжда въпроса.
Изглежда си го мисли наистина,макар че аз се сещам за едни очила,нали...
А някой подкрепи ли Момчил,не само там ,а и сега-отвън?
Той единствен,поне на синхрон си изказа мнението по казуса Мастагарков-Мартин,като не зае ничия страна.
В последствие му беше предоставена възможност да изпрати някой при червените и тогава го изпрати с довода,че трови атмосферата в племето.
В никой друг случай той не е казал лоша дума за когото и да е.Не е в коалиции,играе си сам,справи се с атаките на Виолета сам,предполагам,че и с тези на Мартин ще се справи,когато разбере за тях.
Перфектно, нямам какво да добавя:tulip:

# 1 197
Въпреки противоречивите моменти и при двамата (неубедителната подкрепа на Момчил и подхвърлените думи на Мастагарков), наивно вярвам, че Момчил и Благо са били с добро отношение един към друг, без задни мисли. В обединеното племе ще си проличи.

# 1 198
Яд ме е , че успяха да намерят игра за Виолета.  Не вярвам да е първата отпаднала на игра за памет. А е престъпление някой от другите седем , да си ходи преди нея 😡

# 1 199
  • Stockholm
За фен клуба пуснете моля, и другите три снимки на Момчи с веригите.
Особено тази в профил с бицепса е много добра.
Направено е, прикачени са към основния пост Blue HeartПравим всичко за фенклуба:joy:

Общи условия

Активация на акаунт