💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 713
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Моите финалисти в момента са Мишо, Вики, Момчил и Мартин - само и единствено защото не се страхуват да ходят на битки. Все пак са дошли да играя, не да се крият.
Мартин, ако не го беше страх да ходи на битки нямаше да намила толкова много да се гласува за Виолета и да развива тия стратегии. Той в старото племе все се предлагаше, ама защото знаеше,, че никой няма да го изпрати

# 256
  • SF
Има нещо гнило в тази снимка. Дясната ръка на тета много се е издължила.

# 257
  • Някъде там...
Култова снимка. Как съм го изпуснала този момент?! Scream

# 258
  • Stockholm
Много интересно, че и Момчил, и Рълев смятат, че Мартин трябва да бъде в топ 8.
Ами аз съм съгласна и с двамата. Мисля, че при тези които са останали, Мартин заслужава повече да е в осмица та и от Вила и от Дунев

Абсолютно. Повече също и от Мишо и Денислава, които сметкаджийстват на дребно. Не ми харесва тази безгръбначност, която демонстрират - някъде духне вятъра натам се огъват.

Смятам, че Рълев си прави отлична сметка. Мастагарков ми се вижда твърде желаещ да се харесва на всички. Той е неспособен да е асертивен. Вила на този етап наистина е куц кон и напълно без шанс да спечели. С тях той не може да играе на следващ етап. На тази коалиция Виолета-Денислава-Дунев-Мишо той не може да разчита.
Мартин е умен и буквално е ЕДИНСТВЕНИЯТ този сезон, който демонстрира концептуално и стратегическо мислене за повече от три дни напред.
Че Момчил е добър спор няма, но грам го няма в социалния елемент. Спечели народната любов понеже го вкараха в ролята на жертвата, неоправдания на сезона и си изпълнява ролята на този архетип перфектно. С други думи, за да изпълни тази си мисия той ще трябва да не спечели.
Социалната игра е умението да въртиш интриги, казано с прости думи. А едно от нещата, заради които Момчи  е харесван, е защото не е интригант и не загуби грам от достойнството се през цялата игра. И никога не се е държал като жертва!

# 259
Култова снимка. Как съм го изпуснала този момент?! Scream

То не беше само един момент, доста дълго бяха прегърнати.

# 260
И аз се присъединявам в темата преди обединението. С 1 нож на спасението и вилица за имунитет, но пък почти отпаднала откъм зрителски интерес 😎😎😎 Благодаря за темата, Дяволо🥇🏆🎈

# 261
Има нещо гнило в тази снимка. Дясната ръка на тета много се е издължила.
  реална е и в по-време на играта ги снимаха в кадър така. Joy

# 262
Мастагарков (Мистър Морков според дъщерята ми 😆😁, не само Виолета не може да му каже името ) е кавалер, не може той да каже "не" на жена. За снимката говоря 😆

# 263
Хайде сега😂 Топлеха се хората.

# 264
  • SF
Тета се възползва да гушне едно хармонично тяло на млад момък. Но, Мастагарков, ти защо??

# 265
Хайде сега😂 Топлеха се хората.
Да поне 1 час се топлеха така. Joy

# 266
Тета се възползва да гушне едно хармонично тяло на млад момък. Но, Мастагарков, ти защо??
Ми може да я  харесва човека.
Да го защитава от лошия чичко Мартин

# 267
Благо е прекалено възпитан на жена не отказва. Joy Joy

# 268
Ми толкова е добричък, не може да каже не. А всяка на мястото на Вили би се топлила! 😜

# 269
Голям вятър беше! А и Вили душа носи.

Общи условия

Активация на акаунт