💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 807
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Нямам търпение моя фаворит Рълев и втория ми фаворит Мартин да заиграят заедно, перфектната комбинация.

# 286
Ха, аз сега се загледах по-подробно в картинката на сезон 5. Лъв 🦁 и тигър 🐯? Интересна подсказка.
😱 Я, вярно! Те ни го наврели под носа. Браво за наблюдателността, Жабче 👌

# 287
  • Някъде там...

# 288
  • При семейството си
Хайде пак, Момчил със синдром !!!
Много психолози, психиатри, специалисти този сезон.

# 289
  • София
Хич няма да се чудят сините кого да номинират втори. С благовидния претекст, че е силен и ще бие, и може би с тайната надежда да падне основен фаворит... Познайте.

# 290
Не вярвам да е Момчи. Спокойно.  Ще думнат Мишо

# 291
Мастагарков иска да усети майчина ласка 😄

А за промото залагам на подвеждаща информация … надявам се все пак сините да паднат , защото така ще бъде много по-интересно . Ще им видим обстрела междубратски , а червените ще се приберат щастливи . Изтърка се сюжетната линия при тях , не ми се гледат пак на съвет . Този Марто , ако си мереше повече приказките на моменти , щеше да е супер … много от мненията му са точно в целта .

# 292
  • софия
Рълев - аз като съм капитан.....тралала..лала....ла...ние сме си супер...айларипи...побеждаваме като съм капитан....юхуху..ху...ху....когато аз съм....
Мастагарков - ай', успокой се бе, шебек....

Joy

# 293
  • София
И аз мисля, че ще са Мишо или Мартин. Мишо не е бил досега, падна му се жена, ще се предложи.

# 294
  • Някъде там...
Обаче последните седмици голямо лъскане на образи пада. Излъскаха Дунев, после Рълев, Мартин. Междувременно лустросаха Момчил, за да могат качествено да го очернят. Сега кой е наред, Мастагарков? Да смятам ли, че лъснатите до блясък ще стигнат далече? Май да.

# 295
  • Sofia
Дунев ще е бая "притИснен" на утрешен съвет. Той се е клел и на тримата. Joy

# 296
Мастагарков ако е умен, ще 'слуша' Мартин и ще прави точно обратното.

На Рълев се чудя. Не може да се разчита на Мартин. Той се обръща според както си ще, говори на два, три, четири и колко има лагера и извърта позиция според конкретния ход. Бихме го видяли в рамките на ден до следващия да говори и действа в полюсите. Защо му е такъв таралеж в гащите? Видя се, че Рълев се притеснява от опоненти, макар че си е опекъл работата. Но му се побеждава в битки.

Махайте Мартин, после махайте Виолета. После Денислава. После Дунев, ако дотогава вече не е трайно колабирал от страх.

# 297
Записвам се. Интересът ми съвсем се изгуби, но разбрах, че Мишо се предложил за номинация. Кажете искрено ли беше или някаква игра? Ако е първото, ми се издига в очите, въпреки че въобще не е длъжен да го прави.

# 298
  • Варна
Дунев ще е бая "притИснен" на утрешен съвет. Той се е клел и на тримата. Joy
🤣🤣🤣

# 299
  • София
Мастагарков може би има фетиш към какички..нали е бил гадже с Десислава, която е близо 15г. по-голяма от него.

Мишо ще е следващият номиниран, а и той се самопредложи..що да му трошат хатъра..

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 00:39 от elix

Общи условия

Активация на акаунт