💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 928
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 405
И след като кубчетата на Мартин паднаха, накъде бързаше Момчил да пуска своята маса? Rolling Eyes

Все пак не я пусна веднага след това.Поизчака малко подходящ според него момент, но за съжаление той не се оказа такъв.За мен и двамата бяха много добри.

# 406
И след като кубчетата на Мартин паднаха, накъде бързаше Момчил да пуска своята маса? Rolling Eyes

Все пак не я пусна веднага след това.Поизчака малко подходящ според него момент, но за съжаление той не се оказа такъв.За мен и двамата бяха много добри.

Така е, но и този силен вятър точно при тази игра допълнително затрудняваше и двамата

# 407
Колкото и да е силен и подготвен, този сезон наградата "да мина метър" безапелационно може да се присъди на Момчил Grinning

# 408
Колкото и да е силен и подготвен, този сезон наградата "да мина метър" безапелационно може да се присъди на Момчил Grinning

В действие е старата максима, че една лъжа повторена сто пъти става истина.

# 409
  • София
Аз пък идвам да похваля Рълев за поредното показно за социална игра, което прави, както да отбележа, че няма никакъв смисъл да тормозят Мартин, в ситуацията, в която е, и от която може да се завърне. В тази връзка, браво и на Момчил за същото, макар и феновете му отново да са с притворени очи.

# 410
Следващите кандидати за Игри на волята:
https://www.facebook.com/watch?v=340553118522618

# 411

Снимков материал по милисекунди ли да вадя сега? Беше обяснено вече, че темата ще се наводни така Grinning

# 412

Снимков материал по милисекунди ли да вадя сега? Беше обяснено вече, че темата ще се наводни така Grinning

Така е, ще се наводни.Пък и всички ние сме ги виждали тези снимки, както сме виждали и  други участници да правят същото което прави и Момчил, но само той е обвиняван за това.

# 413
Всички ги правят тези неща. Виолета беше извън клетката, Дунев премина през трасето без да прескочи кубът и го върнаха (на капитанската), гладиаторите масово не минаваха под мрежата в басейна на битката с ринговете, снощи Мартин си подпираше с пръст масата и беше изнесъл централното кубче, извън уреченото за това място, Мастагарков на онази въртележка тръгна без да си навие въжето, че и спореше с Димо, че всичко било ок, Дени, а и други, също въртяха с крак на въртележката, русото Вики се катереше на стена на понтона от непозволено място и т.н и т.н.

# 414
Ама още ли това се обсъжда , че само Момчи "шмекерува". Всеки може да вярва в каквото си поиска , все пак има и хора които вярват , че земята е плоска.😉😁

# 415
На Крум също му забелязах шмекериите и в капитанската му игра с Мартин се учудих, че го оставиха да си прави, каквото иска.

Но на Момчил още преди да почнат да го скастрят дружно, забелязах как се опитва да си заобикаля правилата. Разбира се, това някои изтълкуваха като находчивост и интелигентност, все тая Grinning

# 416
Ама още ли това се обсъжда , че само Момчи "шмекерува". Всеки може да вярва в каквото си поиска , все пак има и хора които вярват , че земята е плоска.😉😁

Сто пъти предпочитам "шмекери" като него, отколкото "честни" комформисти.
Иначе съм забелязала, че винаги показват кадри, на които ясно се вижда как и другите ще го нарека грешат, но без коментар и без да се набляга върху това.Който е видял, видял.Другите блеят и повтарят наготово продукцията.

# 417
На няколко пъти дадоха как Момчил й показва нагледно с празната кофа какво трябва да е движението.

Показа, но Вики освен да върти кофата друго не схвана. Трябваше да и каже да я засилва повече.

# 418
По-смешен от Мишо нямаше в тази игра. Момчил и Мишо трябваше да си разменят постовете.

# 419
  • Sofia
Не мога да твърдя за другите (фенове), но аз наистина съм сляпа. А умението ми да съпоставям не съществува изобщо. 
Затова започвам да твърдя също, че Момчил е най-високият мъж там. Ама да премеря, да го сложа в контекс, в някаква система за мерни едини... Няма нужда. Има още няколко човека, които мислят като мен, въпреки че не са гледали всичко, а и веднъж Ралица каза, че бил висок.
Smiley

Общи условия

Активация на акаунт